Намаления есен/зима 2016

• 182 773
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
   Благодаря за новата тема! bouquet

По повод на намалените бански – някой виждал ли е някъде по-голям избор от такива модели – с мека чашка и банели, без подплънки? Предполагам, че в Triumph ще има?

# 16
  • Пловдив
Здравейте, досега незнаех, че има такава тема. Страхотно и се включвам и аз Simple Smile

# 17
Края на седмицата мисля да преслушам магазините. Предполагам все ще има нещо останало.

# 18
Lemy от Golden point в Сердика си взех банския.
Благодаря!

# 19
Вчера и аз навзех за дребния неща от HM-панталони на 5 лева, потници на 3, сака имаше по 5 лв. Учудващо още имаше хубави неща за момчета.
И на мен ми хареса намалението  в Том Тейлър.

# 20
Намаления на козметика ме интересуват мен,  Blush

# 21
  • в града на вечния купон
Намаления на козметика ме интересуват мен,  Blush
зависи каква козметика....
в Лили има намаление на декоративна извън месечната им брошура

# 22
Благодаря за темата  bouquet
Аз също се интересувам от дамски чанти и сандали, може и някоя пола от трико. От Том Тейлър си взех една страхотна миналото лято, сега дали имат пак или са им само текстилни ?  Blush

# 23
  • 1st floor
Вчера и аз навзех за дребния неща от HM-панталони на 5 лева, потници на 3, сака имаше по 5 лв. Учудващо още имаше хубави неща за момчета.
И на мен ми хареса намалението  в Том Тейлър.
Това за колко големи момчета е? Моят синковец е на 12 и така израсна тази година, че нищо вече не му става...

# 24
И на мен ми хареса намалението  в Том Тейлър.
Това за колко големи момчета е? Моят синковец е на 12 и така израсна тази година, че нищо вече не му става...

9/10 г.-134/140 см

# 25
В Десигуал има неща на 50%, но не са много.

# 26
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за темата bouquet

Сякаш приключих с покупките.Последното, от което се възползвах е от Адидас кидс.

# 27
и аз купих маратонки от Адидас, предвид предстоящата учебна година, за 58лв, 36н. ще търся анцузи сега Peace

# 28
И аз при вас. Заинтригувахте ме с това намаление в ХМ. Аз скоро пазарувах там и накупих доста детски дрешки, но щом още са им паднали цените - супер. Grinning

# 29
  • някъде там
Благодаря за новата тема!
 az-mama2-намалени анцузи Пума за момиче (35лв)размер ук 8 и 10 видях в Метро-Младост.
В Некст има ли още намаления?

Общи условия

Активация на акаунт