Намаления есен/зима 2016

• 182 937
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Аз чакам Сефора да кажат %  Mr. Green

# 451
  • Sofia

Миналите години колко е било намалението, ако някой има спомени? И без карта ли се пазарува?

# 452
  • Бургас
тинити,  newsm51

# 453
  • софия
Сигурно ли е ,че Комсед ще е отново -25%

# 454
  • София, България
Няма да е ОТНОВО. Предишния път беше на 30 процента. А сега просто виж банерите отстрани. - от петък до неделя

# 455
Бютизонун правят редовно 20% на всичко, всъщност последно имаше май септември и аз не успях да се възползвам, защото когато успях да се замъкна там си бях забравила картата. Но ако някой знае повече инфо за тях нека сподели.

Сега си погледах съобщенията от Дъглас - април и септември е имало -20% на всичко, а август -20% само на определи артикули, октомври пак някакво намаление, но не толкова голямо. Може би ще направят голямо намаление януари, защото декември така или иначе ще имат доста голям оборот, предполагам:)

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:06 от Eva111

# 456
  • Sofia
   Ако не се лъжа, миналата година за Black Friday BZ и Douglas имаха едва 15% намаление. По-миналата май беше 25 в "The Mall", понеже се конкурираха със Sephora.

# 457
На 25.11. ще има черен петък и в аптеки Медея на различни марки до 40%.

# 458
Сердика център обявява СУпер Петък на 25.11.
В страницата на мола има клипче с някои марки и намаленията. Очаква се да качат и списък в най - скоро време.
https://www.facebook.com/serdikacenter.bg/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

# 459
  • София
На козметика повече от 20% рядко има. Peace

Така е, миналата година на Черния петък в София Мол на Стамболийски ми се въртят -16%, понеже си купих парфюм и платих 100лв, а той беше 120. 

Черният петък трябва да го обяват за неработен ден за жените .. Crazy  Thinking

# 460
  • София
За очила и аз се надявам (и на обувки) над 30-40%  Praynig

# 461

Миналите години колко е било намалението, ако някой има спомени? И без карта ли се пазарува?

Не помня, а чакам точно там, заради парфюм на Шанел.

# 462
  • sofia
По повод Beauty zone - преди 2 седмици купих доста скъп парфюм за мъжа ми с 15% намаление - Сердика мол, офертата важеше за делнични дни във времето 20.00-22.00 часа. Може още да е валидна промоцията - май е до края на ноември.
Та, за мен си беше жив късмет, че бях там по това време.  Blush За парфюми 15-20% си е супер оферта!  Wink

# 463
  • Sofia

И аз трябва да прилапам няколко неща на Chanel, та ще се ослушвам. Twisted Evil

# 464

И аз трябва да прилапам няколко неща на Chanel, та ще се ослушвам. Twisted Evil
15%. Peace
И Дъглас да не останат по-назад толкова.

Общи условия

Активация на акаунт