Намаления есен/зима 2016

• 182 873
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
В торбата да няма бельо .Талоните ми са за 1 година до 2017 август

# 511
  • Пловдив
Момчета, спомням си, че миналата година пазарувах на Черния петък от книжарница Хермес. Надявам се, че и тази година ще направят намаление. Но някой сеща ли се колко процента беше миналата година?

40 % на книги на издателство Хермес и 20 % на всички останали книги-това беше през последните две години.

Тази година е много слабичко намалението им - всички книги на Издателска къща "Хермес" ще бъдат с 25% отстъпка, а останалите артикули с 10%.

Много съм разочарована! Crossing Arms

Моля, ако някой разбере за друга книжарница с по-сериозно намаление, да пише. Praynig

# 512
Дъглас 15 % + 5 % за картодържатели на всичко за черния петък

# 513
  • Sofia
Има ли някаква информация за България Мол и по-конкретно за Debenhams?

# 514
Техномаркет много ме ядосаха. Поръчах нещо за подарък, пратиха имейл кога да го чакаме. Уредих човек цял ден да виси и чака доставката. Накрая се оказа, че били изчерпали стоката. А защо ми го пратиха този имейл с дата и часове на доставка, защо не ми пратиха друго писмо или да се обадят, нали имат и телефона!?! 

# 515
  • София
Като цяло май тази година навсякъде ще са по-слабички намаленията. Скоро ще разберем, но така ми се струва.

# 516
Здравейте, искам да си купя блендър или чопър, с който да мога да правя пюрета от плодове, независимо дали пресни или замразени, както и по-твърди продукти като цяло. Преди няколко месеца ми подариха един блендър на Bosch, но той става само за смутита или супи. Тъй като Black Friday изглежда като подходящо време за такава покупка бихте ли ми препоръчили модели, както и откъде да го закупя?

# 517
  • София
В H and M никога не са ми отваряли торбата. Разрешено е 2 торби на ден за човек с талон, останалите вземат без талон (или носиш на другия ден, ако ти трябва талон). Талоните важат до края на август и като наближи текущият август, почват да дават с валидност следващия август. Така че според месеца технически може дори и над година да важи  Peace У дома има малки деца и редовно пълня и връщам някоя чанта с неизползваеми вече дрехи (използваемите даваме на други деца). Така съвестта ми е малко по-чиста.

И за да е по темата, ето тук една нова група, в която се споделят събития и намаления: https://www.facebook.com/groups/886475588153744/

# 518
Някой има ли представа миналата година от кога са били намаленията в Бенетон?

# 519
Смешна промоция в ЗОРА-гледах реклама, с гръмкото до 70 процента намаление, а отдолу-10 процента за ТВ, 20 процента за нам кво си....не видях 70 процента - смешници #Cussing out

# 520
  • Beyond the stars
Момчета, спомням си, че миналата година пазарувах на Черния петък от книжарница Хермес. Надявам се, че и тази година ще направят намаление. Но някой сеща ли се колко процента беше миналата година?

40 % на книги на издателство Хермес и 20 % на всички останали книги-това беше през последните две години.

Тази година е много слабичко намалението им - всички книги на Издателска къща "Хермес" ще бъдат с 25% отстъпка, а останалите артикули с 10%.

Много съм разочарована! Crossing Arms

Моля, ако някой разбере за друга книжарница с по-сериозно намаление, да пише. Praynig

Ozone рекламираха до 70% на 28-29.11, хвърли око на сайта.  Wink

# 521
  • Beyond the stars
Практис с -20% на всичко три дни от утре-
И за аптеки Медея нещо по радиото чух.

# 522
Намаление на козметика и парфюми утре
http://www.ivis.bg/

# 523
Някой ако забележи обявено намаление в някои от строителни или мебелни магазини да свирка  Blush

Home maxx - петък, събота и неделя.  Peace

Практис - петък, събота и неделя -20%

# 524
   Здравейте, от колко часа започва намалението за черния петък от Емаг на 25.11?

Общи условия

Активация на акаунт