Намаления есен/зима 2016

• 182 791
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В картата Бенетон трупаш точка за всеки 10 лв. покупка. Като станат 50 точки ти дават ваучер на стойност 50 лв.

# 721
  • There I was on a July morning
Трупат се точки при покупка.
Аз не мога да се начудя защо в София на почти всичко в Бенетон има 50%, а тук не! Crossing Arms
Не знам къде е това тук, но и в София малко неща имаше на 50 %, през 3 мола минах вчера и днес.

# 722
Трупат се точки при покупка.
Аз не мога да се начудя защо в София на почти всичко в Бенетон има 50%, а тук не! Crossing Arms
Не знам къде е това тук, но и в София малко неща имаше на 50 %, през 3 мола минах вчера и днес.
Днес нямаше да, но вчера имаше страшно много неща на 50% и народа пазаруваше като луд в Бенетон. Аз съжалявам например, че не взех още неща, но без проба не посмях.

# 723
Здравейте! Някой знае дали Reserved имаха чернопетъчна  Laughing промоция и днес?

# 724
  • София
Някой да си е купил боти/ботуши с естествена кожа от намаленията? Споделете сайт или магазин, май пак ще си истана без покупка..

Аз взех тези https://www.niceprice.bg/9301/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0% … 0%B0+hush+puppies
 - до утре намаленията на всичко са -40% - за има няма 40 лв. ботуши на Hush Puppies няма да намеря. Гледам, че още има обувки с естествена кожа. В понеделник имам смс да чакам доставка. Цените, които виждаш се намаляват с -40%, когато качих продукта в кошницата.

Ето - селектирани само обувки - https://www.niceprice.bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D0%B1%D … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 22:08 от Freya_na

# 725
RayaRot, в Дайхман има ортопедични от естествена кожа (медик-нещо-си се води марката), аз си харесах 3 чифта и още се колебая кои да си купя. Преди 3 г. си купих от тази марка и съм много доволна Simple Smile

# 726
  • София
RayaRot, в Дайхман има ортопедични от естествена кожа (медик-нещо-си се води марката), аз си харесах 3 чифта и още се колебая кои да си купя. Преди 3 г. си купих от тази марка и съм много доволна Simple Smile

За мен качеството на продуктите в магазина е ниско (и чанти и обувки). Спрях да пазарувам от там.

# 727
  • при моите деца .....
Днес не важи безплатна доставка за НМ?
Или е друг кодът?

# 728
  • София
Днес не важи безплатна доставка за НМ?
Или е друг кодът?

Мисля,че беше до вчера.

# 729
 Здравейте, искам да попитам някой пускал ли е поръчка от МDL (имам предвид сега) ? Има ли някакъв проблем в сайта или аз нещо греша..  Confused

# 730
Често правя поръчки от сайта. Досега проблем не съм имала. Винаги звънят за потвърждение, ако нещо те притеснява позвъни им. Много са любезни. Имай предвид, че се случва за поръчани неща да се обадят и да кажат, че няма наличност. Поръчките не се обработват особено бързо при намаления  Peace

# 731
 Благодаря !! newsm10

# 732
  • София
При мен пък се получи нещо странно: бях си пуснала от телефона в петък поръчка от Бершка едни ботички с намаление и ми отхвърли сайта платежа. Обаче пък дойде смс, че сумата е платена от картата. Днес проверих в акаунта си на сайта на Бершка - такава поръчка не съществува, обувките си седят в кошницата, ама вече на ненамалена цена  newsm78 Сега ще видя утре, какво ще покаже онлайн банкинг, и ако парите наистина са взети от картата ще имам разправии май май  ooooh!

# 733
sea.sea, аз съм доволна от тази марка (медикус се казваше Simple Smile ) и си права, че другите (основно изкуствени) не са ок като качество.

# 734
Днес  cyber monday в h&m- разбирайте намаление за он-лайн покупки.
http://www2.hm.com/bg_bg/index.html?utm_source=fashion&utm_m … g_bg%202016-11-27

Общи условия

Активация на акаунт