Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 398
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
Да ви кажа ,Аз тотално съм изперкала.Явно получавам паник атаки ,точно на едно и също място (прехода от нас до работа)ми става лошо...,,бива ли баш сега да изтрещя?!
Вчера както ми беше лошо ме заболя и стомаха,днес пък ме боли сливицата и кашлям.

Дорис,веднага в изповедалнята...свалиме малко на земята,че ще се гътна вече

П.С Валидола вече не ми действа

Аз също съм получавала паник атаки, skabiela, не се безпокой, това е нормално състояние, в което човек изпуска пара от стрес, нерви и тн. Щом ти се случва по едно и също време, най-вероятно се касае точно за паника, която те връхлита по едно и също време. Обикновено, когато сме навън и то сами. Опитай се да се отпуснеш и да си втълпиш, че ти няма нищо и утре няма да получиш паника! Heart Пробвай и с доктор БАХ, аз си взимам неговите капки и пастили и уж ми помагат да се преборвам с подобни състояния Simple Smile  bouquet
Момичета, да се включа и аз пак! Пак получавам това чувство и иммам нужда някой да ме успокои, че и други хора го получават, защото вече не знам...за друго не мога да мисля освен защо изпитвам такова чувство на пропадане :/

# 106
Ей, момичета, здравейте! Аз да ви се "похваля" с най-новото. Нали си се разбираме, само на вас мога да споделя.  Whistling Вчера на детската площадка имаше едни баби и си мериха захарта и кръвното с линийка. Аз въобще не знаех за този начин и ми стана много интересно. А и предвид моята мания, че имам диабет ми дойде добре дошло. Веднага го изпробвах. Та сутринта ми е около 5 и малко, а преди малко някъде час след една солидна пица беше 7. Това дали е ОК като стойности? Ако може въобще да се вярва на линия  Laughing

# 107
Понеже отдавна не съм писала, та да се разпиша.
Просто да споделя и да видя дали има и други като мен. Свикнала съм с това, но ми е интересно на какво се дължи.
Та, пуша, от 10-12 години. Като си запаля и докато изпуша първата цигара ме обзема безпокойство, все едно правя нещо лошо. Това е през всичките тези години и няма значение дали ще запаля в 9 сутринта или в 18 часа вечерта. Паля я и докато я пуша мине свит стомаха и ми е едно безкрайно притеснено. Даже само заради това гадно усещане съм се мъчила да ги спирам, но засега без успех.
Само аз ли съм така?
Дали е нещо сериозно или психиката ми прави номера?

# 108
ella_80, каква е тази линийка?  newsm78 Аз винаги съм си мерила захарта с кръвни изследвания нагладно и винаги е около 4...мисля, че най-добре, ако имаш притеснение за диабет, да отидеш да си направиш кръвни и ще видиш, че всичко ще е наред Heart а, и има значение дали се мери артериална или венозна кръв, доколкото знам Simple Smile
Only God can... Аз лично спрях цигарите преди 7 месеца и мога да ти кажа, че винаги докато пушех се чувствах изнервена, особено вечер. Цигарите повишат кръвното и ускоряват пулса. Според мен това, което усещаш, когато палиш, се дължи на психическата ти нагласа, но и на факта, че никотинът ускорява пулса и на практика не успокоява, а изнервя Simple Smile просто ги спри ....аз пушех наистина много и съм доволна, че ги спрях. Кажи си ...край и точка Simple Smile  bouquet

# 109
skabiela, как си мила?  Hug

Ох, аз с дребната съм на почивка доста далеко от дома. Започнахме да повръщаме и тя не спира. Повръща вече само стомашни сокове на всеки час. Какво да я правя?

Ходих до Спешния кабинет и ми дадоха Деган - сега се стиска да не го повърне, но явно и се ще. Лекинко се панирам! Очаквах, че ще повърне няколко пъти, но стомаха не спира.

Повърна и Дегана  Rolling Eyes

# 110
Дорис, една приятелка спира повръщането на дъщеря си като и дава активен въглен. Казва, че работи безотказно. Аз лично, не давам нищо, само по глътка вода между повръщанията. Обикновено на другия ден спира и започвам с течности, леко захранване, тия неща ги знаеш. И аз се шашкам, но по-добре да повърнат всичко гадно, после децата бързо се възстановяват. Дано да спре с повръщането и утре да сте по-добре!  bouquet

# 111
Бкагодаря  Hug Утре само да отвори аптеката и ще видя какво ще купя, но много я напъва да повръща Sad

# 112
Доре, един залък хляб с доста сол отгоре. И час след това да не пие нищо.
Отделно сироп натриев цитрат, има свещички вомикур и вомитосхийл.

# 113
Дорис, аз знам за вода с изстискан лимон на малко глътки. Пожелавам ви бързо да се оправите!  Hug Ефреа, аз на изследвания и лекари не ходя вече. Не им вярвам, след всичко което се случи последните няколко години. Баба ми лека й пръст имаше диабет и аз оттам този страх. Симптоми нямам, килограми също. Сега пак мерих около 5 си е. А меренето може да го видиш в нета. Напиши:" мерене на кръвно/ кръвна захар, зависи какво искаш: с линийка". Извинявай, че не пращам линк но пиша от телефона и не мога.

# 114
Здравейте, момичета! Дорис за повръщане помагат безотказно капките Вомитосхийл, аз също съм ги ползвала и то при много тежко повръщане и се оправих много бързо. Стискам палци на детенцето да се оправи бързо, обикновено такива летни вируси минават за ден Wink
Ella_80, благодаря ти, ще проверя, но и ти не се безпокой излишно за диабет, щом нямаш симптоми!

# 115
Пууу повръща и повръща, а е дете, което принципно НЕ повръща.

Капки Вомитосхийл вече нямало. Слагам свещички, ама няма резултат. Повръща стомашни сокове.  Shocked

# 116
Дорисче  Hug Ходихте ли на лекар пак?

# 117
Дорис, колкото и да е гадно, дай на детето кола, от нея спират да повръщат, за да не се обезводни.
Да не се е натровила от нещо?

# 118
Много благодаря за съветитте и вниманието момичета  Hug Благодаря ви, че ви има!  bouquet

МИсля, че има подобрение малката и вече няма да измествам темата с моите притеснения. Беше ми страшно накрая на света, в непознато място, без никакви лекарства /тя никога не е повръщала/, само тя и аз /аз също съм болна, но като се изплаших за нея спрях да повръщам и само се подрисквах  Mr. Green/.

Прегръщам ви силно и ви желая да сте здрави и силни! То другото е Божа работа!

# 119
Дорисче, дано вървите към подобрение вече  Hug
И изобщо не говори за натоварване,  хипохондрик в нужда се познава  Joy

Общи условия

Активация на акаунт