Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 393
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
 Hug
Мина.Забравих в колата 2-те изследвания,но ги помня на изуст  Joy Изписа Зинат.Не видя камък,защото мехура се оказа почти празен.Иска другия петък да отида пак.Поне малката слушала татко си,бяхме взели количката само и само да мирува.До 5 дни каза,че трябва да има подобрение.
Казах му също,че имам проблеми с цикъла и може би с хормоните,но не каза нищо.
Благодаря ти отново,Дорис.Ти си незаменима!  bouquet

# 91
Здравейте ! Минавам да кажа и аз. "Моята прАятелка" на матката е намаляла наполовина!!! Не ми изписаха хормонална терапия защото всичко е ок според лекаря и да се видим догодина пак! Много бях спечена и още ме държи напрежението, но се надявам тия дни да отмине. Само изписа едни вагинални овули на нещо като на билкова основа за дискомфорта. След овулация да ги поставям.

# 92
Момичета, помощ  Sad
Преди 10тина дни бях болна, гърлото ме болеше малко, кашлях, имах температура.
В крайна сметка на 4-5 ден стигнах до антибиотик, защото тази температура не спадаше.
Пих 1 блистер Оспамокс, първо на 12 часа за 1 ден ,после още 3 дни на 8 часа.
Мина ми настинката, остана само лека кашлица със секрет.
От днес ме болят и двете уши Sad
Като ги натисна и все едно съм ги ударила някъде, болят ме вътре малко и отвън самите хрущяли точно над меката част.
Дали имам повод за притеснение или не?
Зехтин вътре няма да капя*
И на УНГ , плаща ли се да ти изчистят ушите "професионално" “?  Grinning

# 93
  • Варна
Аз пък днес съм полужива.Цял ден ме боли главата и ми се вие свят.Чудя се възможноли е от смяната на времето или верно съм болна.
И да ви кажа сериозно ме стяга сърцето,може и междуребрена мускулатура да е .....ама все от ляво......
Толков много работа и ангажименти имам ,нищо не мога да свърша с моите болежки.
Идва ми да се гръмна !

# 94
  • Варна
Това все едно аз съм го писала ,дес цял ден така се чувствам  Rolling Eyes

# 95
  • София
Здравейте! Надявам се ще ме приемете - болна от всичко, което прочете или види по телевизията. И която при всяко неразположение се диагностицира с най-тежки диагнози Sad
Хубаво ми е да знам, че не съм само аз Hug

# 96
От днес ме болят и двете уши Sad
Като ги натисна и все едно съм ги ударила някъде, болят ме вътре малко и отвън самите хрущяли точно над меката част.
Дали имам повод за притеснение или не?
Зехтин вътре няма да капя*
И на УНГ , плаща ли се да ти изчистят ушите "професионално" “?  Grinning

Определено проблемът ти не е непочистени уши и надали ако нямаш натрупване на ушна кал лекар ще ги промива. Предполагам си от тези, които обичат да си чистят ушите с тупфери  Rolling Eyes
Не чакай, а си вземи от аптеката капки за уши като Отипакс. Понеделник обезателно отиди на лекар.

Аз съм от тези дето след десетки капки за уши ии какво ли не пих с топъл зехтин и топла кърпа се оправих, но не те навивам  Peace

# 97
Здравейте! Надявам се ще ме приемете - болна от всичко, което прочете или види по телевизията. И която при всяко неразположение се диагностицира с най-тежки диагнози Sad
Хубаво ми е да знам, че не съм само аз Hug

A добре си ни дошла  Hug

# 98
  • Hisarya, Bulgaria
Както ви бях писала ме болят краката.Мисля,че имам рак на костите. Ще правя скенер или ще лудна.Моят мъж вика,че било загуба на пари и облъчване. Но много ме е страх  Само за това чета в нета.Постоянно ме боли нещо.Едно спре друго започне.Не съм пълноценен човек.Имам две дъщери и като ме заболи нещо викат ох мамо пак ли.През август ухо ме боля,мъдрец вадих.Сега пък костите на краката ме болят.Нямат ли спиране тези болежки?

# 99
  • Варна
Да бе рака на костите ама друг път.Успокой се малко ,има толкова болести по костната система ,от артрит също болят,предполагам и от остеопороза също......
Иди първо на ортопед.

# 100
Здравейте искам дава попитам според вас дали съм хипохондричка защото от около две години имам болки в гърба лявата ръка и стомаха болките ту изчезват ту се появяват имам мното изследвания който нищо съществено не покадват имам ЯМР-на цяло тяло ЯМР-на шиини прешлени ЕМГ-на ръката ренген на гръбнака ренген на рамото и купища кръвни ивследвания и ренгенови снимки на бял дроб аз като ме заболи ръката и тръгвам по лекари но уви все нищо ми няма а аз си мисля че има ходила съм на ортопед невролог ревматолог кардеолог пулмолог по 100 пъте в Бургас Ст.Загора София и последния невролог от София проф.Генов от ВМА ми каза че мозъка ми подавал инфо. да ме боли точно лявата ръка но аз не вярвам че това е пречината моля ви кажете ми това дали е хипохондрия и как мога даси помогна благодаря ви

# 101
Дорис, не знам какво е тупфери, чистя ги с най-обикновени клечки за уши. Четох че Аудиспрей обаче не е ефективен и няма да го купувам засега. Днес уж са по-добре ушенцата, ще видим.

simona08,аз също имах болки в лявата ръка , не постоянни, но от време на време, всичко при мен е от схващания.
Пробвай с масажи, купи си гел на Krauterhof, с едно конче е отпред, иначе ментолов и зелен, много ме успокоява.
Дори и само да се намажа при мен има ефект. Simple Smile успех  bouquet

# 102
  • Варна
Да ви кажа ,Аз тотално съм изперкала.Явно получавам паник атаки ,точно на едно и също място (прехода от нас до работа)ми става лошо...,,бива ли баш сега да изтрещя?!
Вчера както ми беше лошо ме заболя и стомаха,днес пък ме боли сливицата и кашлям.

Дорис,веднага в изповедалнята...свалиме малко на земята,че ще се гътна вече

П.С Валидола вече не ми действа

# 103
  • София
Аз от петък съм с болки в гърлото. Вчера уж ми беше минало, днес следобед пак ме заболя вече по-силно, придружено с болка в мускулите и сухожилията. Температура не смея да меря, че ако видя че имам ще се шашна.
Най- гадното е, че ми се е цепнала устната в ъгълчетата и езика си го чувствам като изприщен.

Изобщо няма и да споменавам каква диагноза съм си поставила Sad А иначе с Паник атаките аз имам 6 годишна история, даже медикаменти съм пила. Но някак изведнъж претръпнах и сега като ме друсне поне не се плаша, а чакам да отшуми.

Но за сметка на това хипохондрията ми се е наместила в съзнанието яко. Не мога да спя нощно време, будя се в 3 и 'си пиша завещанието' всяка нощ Sad
Излишно е да казвам в каква форма съм на другия ден...

# 104
Да ви кажа ,Аз тотално съм изперкала.Явно получавам паник атаки ,точно на едно и също място (прехода от нас до работа)ми става лошо...,,бива ли баш сега да изтрещя?!
Вчера както ми беше лошо ме заболя и стомаха,днес пък ме боли сливицата и кашлям.

Дорис,веднага в изповедалнята...свалиме малко на земята,че ще се гътна вече

П.С Валидола вече не ми действа

A защо да си изтрещяла, а да не приемеш, че някое място там има лошо излъчване? Смятам, че хората сме много по-сензитивни отколкото си мислим. Въоще не се шегувам - сложи си утре в джоба малко чесън и виж как ще се почувстваш като минеш от там.  Hug
Опитай да не се панираш, а да се анализираш какво усещаш. Чакаме да пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт