Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 386
  • 804
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дорис, при нас тази миризма е все от съседи, които слизат по стълбите със запалена цигара  Hug някой път се усеща доста силно. Може да имате нови съседи? Или на старите да им се е появило бебе и затова да излизат в коридора да пушат ooooh!

# 76
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета много ми е притеснено и вкъщи никой не ме раз бира. От една седмица ме болят краката отзад от коляното надолу.Ходя като паток. Мисля,че имам рак на костите и си броя дните вече.Личната вика че съм се преуморила.Мисля утре да си платя и да си пусна изследвания, но какви? Много съм уплашена.

# 77
И мен там ме болят от преумора и разширени вени  Confused

Дорис,не е при мен епикризата,после ще я взема,но на нея не пишеше какво точно са ми правили.Екипа беше само от жени,секциото беше на 8-ми март и явно бяха пияни.Цялата операция мина кошмарно,малката не изплака,а дори не се налагаше да раждам секцио  Confused

А по твоя проблем- и аз непрестанно усещам миризма на цигари,а не пуша от 2 години.Пушат в коридора и мирише ужасно,даже нощем като се събудя пак ми мирише.  Sick

# 78
Бандида, в епикризата ти няма да пише, че нещо се е оплескало. Имаш ли начин да идеш на преглед при някои от тези лекарки и да и припомниш за себе си, да се претръшкаш и да видиш дали няма да намекне нещо?

Не, миризмата я усещам само аз - навсякъде където и да съм Sad

denislava79, кой рак започва пък така? Убедена съм, че проблемът ти е в обувките - ако ходиш с ниски обувки например, мускулът се напряга прекомерно и се получават тези болки. Особенно ако си по-висока или по-едра. Разширените вени, дюстабана и недостига на магнезийй и хром също протичат по този начин.

# 79
Момичета, вчера докато берях плодове ме ухапа някаква гадинка над едната гърда. Видях я, че ме хапе. Не обърнях много внимание и тази сутрин там ми е зачервено и твърдо. Мазах с гентамицин. Нищо. Сега намазях с фенистил. Обаче, нали утре съм на преглед , та си измислих нова диагноза, че имам мастит или друго възпаление на гърдите. То е високо над нея, но това не ме успокоява много. Дали е възможно буболечката да предизвика това?

# 80
Да, разбира се. Възможно е да е доста силна алергична реакция от ухапване от насекомо. Гентамицина не оказва никакво въздействие на алергичен оток след ухапване. Мажи с Фенистила днес, а утре си купи Псилобалсам или Алергозан. Или пък някакво кортикостероидно Wink

Покажи го на лекарят утре, но при наличие, че си видяла, че те хапе гадинка всичко е наред.

# 81
Дорис, аз пък супер трудно усещам каквито и да е миризми. Дъагностицирала съм се с MC...не, шашавелки ами не знам какви сме.  Crazy Crazy Crazy
Добре си направила за препаратите, пиши за резултата.
Аз имам една молба. Усещам дискомфорт, влагалищно. Искам да си слагам някакви глобули, на лекар не ми се ходи. Усещам просто дискомфорт, леко парене. Зачервяване  няма. Чудя се polygynax и macmiror. Препоръки?

# 82
Дорис, аз пък супер трудно усещам каквито и да е миризми. Дъагностицирала съм се с MC...не, шашавелки ами не знам какви сме.  Crazy Crazy Crazy
Добре си направила за препаратите, пиши за резултата.
Аз имам една молба. Усещам дискомфорт, влагалищно. Искам да си слагам някакви глобули, на лекар не ми се ходи. Усещам просто дискомфорт, леко парене. Зачервяване  няма. Чудя се polygynax и macmiror. Препоръки?

Полижинакс  Peace По-добро от тях до сега не съм ползвала /малко бяха позачезнали/

Аз също ме усещам много миризми и да си призная си бях добре Simple Smile Ама спрях да пуша, от седмица спрях и кафето и явно живота ми реши, че съм се гътнала като не приемам вредности и запуши и згоря отвътре и го усещам  Mr. Green

# 83
Видях я, че ме хапе. Не обърнях много внимание и тази сутрин там ми е зачервено и твърдо. 
......  Дали е възможно буболечката да предизвика това?
Абе, явно може. Аз не видях какво ме жилна/парна/ухапа на крака  /горната част на стъпалото/, ама трета седмица съм с оток.
/Дорис, не ходя на лекар, щот кво да му кажа - "Глей са пич, ръпна ме нещо преди двайсе дена, ма я са виж кво ми е". А нещото се случи на плажа и спасителят ми каза какво да правя - алергозан и фенистил, "шса упраиш, медуза е, ич доктор не ти трее"/.

Това каква твар вече се е нароила, то  и то диша химикали само, ние правим алергии от нищото, щот не сме здрави.

# 84
Ами  мисля, че не бива да се притесняваш и ако оттока не минава 20 дена е добре да идеш да го видят. Никой не очаква от нас, че за всяко зачервяване или жилване ще тичаме на лекар. Мазала си Фенистил - постъпила си адекватно. Ама не минава, значи е време да те види лекар, да не би да има усложнение.  Peace

# 85
Дорис, а дали може да се мажа и с Нистатин едновременно?

# 86
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета днес ходих на съдов хирург и се изръсих 50лв.Прави ми доплер на съдовете, каза че вените са ми като по учебник.Обаче мен продължава да ме болят краката.Сега на ортопед ли да отида?Какви изследвания да направя?

# 87
ella_80, аз предпочитам Низорал. Но то и след полицинакса няма да има нужда от мазане.

denislava79, а смени ли обувките? Моите хора - мъжа ми и дъщеря ми често ги болят краката от коленете надолу. От равни обувки или такива с навирени носове най-често.

# 88
След 3 часа съм на уролог и вече полудявам от страх.Не знам камък ли искам да е...Ако е камък все ще го разбият,но да не излезе нещо лошо  Cry И е много горещо,малката пак ще се поти в колата,в болницата няма да слуша.Запазих уж 1-вия час на лекаря,само да не се окаже,че пак ще чакаме,че с плачещо дете ще е кошмар.Исках да направя и последните изследвания на хормони и тогава да отида и на гинеколог и уролог,а сега ще отида на уролог,след седмица пък на гинеколог  Sick Мъжа ми пак ще мрънка,а въобще не ми е до това.На 13-ти ми дойде,а зацапването чак сега започва да спира,писна ми с тези проблеми.И всички ми обясняват как нищо ми нямало,нали съм млада,какво да ми има.  #2gunfire

# 89
Викаш зацапваш и имаш проблем с мехура ....  newsm78 Чакай да видя дали ще намеря нещо писано за това, което си мисля.

Не намирам нищо систематизирано, но липсата/недостига на прогестерон върви с такова зацапване след цикъл и проблеми с пикочната система.

Също така ендометриозата също има същите признаци. Поговори с лекарят за тези две предположения.

Не се шашкай и не се връзвай на нервничащия съпруг. Нали ги знаеш мъжете как са уплашени като зайковци като са болни, а иначе са много нервни и нетърпеливи като ходим на лекар Wink

Чакаме добрите резултати  Hug

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 16:16 от the Дорис

Общи условия

Активация на акаунт