Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 406
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Бързо оздравяване,Дорис!  Hug

# 121
Дано се оправяте бързо  Hug

# 122
Дорис, надявам се, че ще се възстанови днес Sad Тези стомашни вируси понякога са много досадни и упорити. Сигурна съм, че скоро ще се оправи. Не й давай да яде и пие нищо освен водичка, така знам аз, както и активен въглен, който стимулира детоксикацията, ако в коремчето й има нещо, което я дразни. Успех!  bouquet

# 123
  • Варна
Дорис,натриев цитрат (сиропче е ) и глюкоза .Това е вирус ще отшуми до два дена

# 124
Благодаря Ви! По-добре е  Praynig

Но като съм сама с детето, в непознат град, без лекарства и възможност да направя каквото и да е малко се стреснах.

Страхотни сте!  bouquet

# 125
Охх, имам още от дете нещо, което така и не се диагностицира  Confused Един лекар казва невродермит, друг казва псориазис, трети изобщо изключва псориазиса като диагноза. Лятото се подобрява значително, но мине ли лятото... Реве ми се от сърбежи, придружени с болка и кръв при разчесване  Close Колкото повече наближава есента, толкова повече вече почвам да се побърквам относно това "нещо"  Rolling Eyes

# 126
  • Hisarya, Bulgaria
Здравейте! Чета Ви,но не смея да пиша понеже от началото на август само здравословни проблеми са ме налегнали.В началото ухо,после вадих мъдрец. После както казах имах болки в краката. Вчера направих ЯМР и се откри възпаление на тазо бедрената става. Снощи съм ревала,защото няма човек с толкова проблеми като мен.Все си мисля вече, че или магия са ми направили ,или са ми проклели.Извинявам се,че ви занимавам,но ми е много болно.

# 127
tinkerbell88, я дай снимка на тоя дермит да го видим. Опиши го какво е, къде е, от какво се повлиява, при кого и с какво си го лекувала. Тук всички сме много чели и от много неща боледували може и да знаем отговорите или поне идеи ще дадем  Mr. Green

denislava79, слънце мило ти не напразно си в тази тема.  Hug Нали осъзнаваш, че от възпалена тазобедрена става и уше не се мре. Даже бързо се лекуват. Недей така. Кога ще се видиш с лекар за тази става?

# 128
tinkerbell88 и аз имам такъв дразнител, преди 10 години ми се появи, почеша ли го става страшно  :о: дай снимка да го видими

# 129
Дорис, за друг път да знаеш (дано не се случва, но по-добре да си го имаш предвид)-СПРАЙТ!!! В него има натриев цитрат и облекчава такива състояния на гадене  Peace
Изпробвано и действа Simple Smile

На мен ушите ми минаха  Laughing сигурно нещо съм ги натискала по-силно докато съм спяла.

Сега съм просто мнооого изнервена, но то е от всичките неща, които ми се струпаха.
Онзи ден на един изпит повръщах, плаках, докато чаках да стане време. Много ми беше зле, утре имам още няколко, дано да се чувствам по-добре и да нямам такива крайни състояния.  Cry

# 130
  • Hisarya, Bulgaria
Бях днес на ортопед. Изписа ми волта рен таблетки, за мазане диклак и физиотерапия.Дано да минава,че от тази става целия крак ме боли надолу.

# 131
Ето това е въпросният обрив ли и аз не знам как да го опиша:

Скрит текст:

Ходила съм единствено на дерматолози в родния ми град, една "лекарка" ми изписа хидратиращ лосион за тяло ( Shocked), от който стана още по-зле положението  Laughing Забелязала съм, че се повлиява добре от слънцето и минералната вода, а също така и при прием на селен. Не знам, особено студените месеци е нещо страшно, сърбежи, сърбежи...

# 132
tinkerbell88 моя е подобен, но е от вътрешната страна на лакътя, сега не е раздразнен и не мога да ги снимам, мажа го с кортикостероид, дерматолог ми го е дал

# 133
Дорис, радвам се, че детенцето е по-добре Heart
Момичета, при мен притесненията започват да ме отвеждат до ужасяващи неврологични диагнози, какво ли не си внушавам вече и се самонавивам.Имам нужда от успокоение Sad Получавам това чувство за потъване, както си седя на компютъра на работа и хоп за секунда все едно пропадам, или като световъртеж за една част от секундата хоп и получавам. И, който и да питам, все казва, че не му се е случвало....има ли някоя от вас подобни усещания ? :/  bouquet

# 134
Elfreya същото получавам и аз, първо си мислех, че събирам границите на кръвното, но после реших, че имам тумор в главата, вързала съм си червен конец и ММ ме спира да ида на ЯМР.

Общи условия

Активация на акаунт