Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 457
  • 804
  •   1
Отговори
# 150
Пак имаше кръв в ноздричката...

Бандида, успокой се.
Търси друг лекар, и не казвай предните какво са ти казали, да видим какво ще каже

# 151
Сбъдва се най-ужасния ми кошмар.Оставам без диагноза.

Бандитке. то по-страшно като имаш диагноза бе моме  Hug Значи - добри новини - на пикочната система всичко и е наред. Сега да видим червата и да кажат и там, че всичко е ок и гинекологично е ок.

Аз си имам болка в ляво откакто съм родила щерката /секцио/ бая лекари обиколих и се опознахме от където им скимна  Blush Накрая диагноза не получих. Отидох на ирисодиагностик и той ми каза, че червото ми опира в яйчника. Еми приех го и мирясах. Боли си ме чат - пат ама ми е спокойно като знам какво е.

Ти със секцио ли бе? Предполагам, че като са подреждали органите след секциото леко са ги поразместили и ти създава дискомфорт това. Мисля, че с йога и разни такива упражнения могат да се понаместят.  newsm78

# 152

Не е тревожно и нищо не означава. Има хора, на които често им тече кръв от носа.  Peace

# 153

Бандида, успокой се.
Търси друг лекар, и не казвай предните какво са ти казали, да видим какво ще каже

Слаби капиляри? Доста често срещано, особено при малки дечица. Ако сте и сополиви - съвсем в реда на нещата. Възможно е и като почистваш да раздразваш местенцето. И аз имам кървави сополи, като съм сополива, а аз съм сополива 360 дни в годината  Wink

# 154
1-во се появи проблема с цикъла,следващия месец ми се раздразниха червата от едни яйца и щях да умра и на следващия ден получих тази тежест.Мисля,че червата са виновни за тежестта,но исках първо на гинеколог да отида,защото след 10 дни чакам пак цикъл,а явно ще трябват хапчета и ако са противозачатъчни ще пропусна месеца.  Confused През бременността получих колита,много ми се разместиха червата тогава,но и качих 30 кг,а забременях 44   Blush Яд ме хвана,че лекаря не искаше да ме изслуша и да каже първо при кой лекар да отида.Сега мъжа ми вече мрънка,че нищо ми няма и всичко е на нервна почва.Ще взимам вече направления,поне да не плащаме,че големи разходи са с мен.  bouquet

# 155
Аз бях две седмици уж добре и пак се изложих- Днес ядох хамбургер и малко след това усетих лека болка в стомаха. А се бях изходила сутринта. Имам излизания днес. С любовника може да се видим. Та ме хвана шубето да не ме почне по улиците диария и бум имодиумче. Ей това безпричинно пине на хапчета не знам как да го спра.

# 156
Аз бях две седмици уж добре и пак се изложих- Днес ядох хамбургер и малко след това усетих лека болка в стомаха. А се бях изходила сутринта. Имам излизания днес. С любовника може да се видим. Та ме хвана шубето да не ме почне по улиците диария и бум имодиумче. Ей това безпричинно пине на хапчета не знам как да го спра.

ЗА КАКВО ПИ ИМОДИУМ? Защото леко те заболя стомах? Стомахът не е уравнение - сутринта се изаках, значи повече няма да го усетя. Червата са цяла жива систела с движение, флора, перисталтика, слуз, изсмукване на хранителни вещества и и течности, ферментация, газове от целият този живот в нас.

Спри се, направила си в стомаха си някаква каша от безпричинно питите лекарства. Ако планираш да правите анален секс по-добре си направи клизма отколкото така да пиеш лекарства без причина.

Диария и лекарства се вземат по 3 и повече редки изхождания за деня. При наличие, че си пила лекарства и най-вероятно флората е развалена е нормално като хапнеш мазно малко по-бързо и по-бурно да излезе, но това не е диария и няма нужда от лекарства.

Как се чувстваш след терапията?  Hug

# 157
  • Русе
Момичета,притеснена съм. Правих профилактични изследвания на детето за градината. Всичко е в норма, но тромбоцитите му са 218. Референтните за конкретната лаборатория са от 286 до 500 при деца до 5 години. Той е на 4. Беше болен до миналата седмица,но не е пил АБ. Имаше ларингит и кашляше. В нета попадам на противоречиви стойности за нива на тромбоцити на тази възраст. И изперквам... При педиатър ще мога да отида чак в сряда. Как мислите - ниски ли са много? Иначе детето е добре.

# 158
Дорис, диагностицирай ме, моля те, преди да съм се заровила да чета в интернет....
От наколко дни се събуждам и усещам, че лицето ми е малко зачервено. Отделно се появиха някакви пъпки по челото, отстрани на бузите и по горната част на гърдите, точно около и под ключицата. Безсъние ме гони също, и когато съм събудена през нощта, забелязвам, че усещам целите си от китките до рамото, горещи и напрегнати. Главоболие също, като стягане в слепоочията или тила.
Мисля си дали не е нещо хормонално, но скоро правих изследвания и лекарят каза, че са нормални.
Мисля си и за стрес.....
Не знам, споделете ако ви се е случвало подобно нещо.

# 159
Flower2016, моят мъж е с такива обриви на нервна почва и зачервявания, съпроведно с всичко, което обясняваш като симптоми, звучи като стрес! Помисли дали се е случило нещо, което те е притеснило и разтревожило...дано скоро се оправиш, той също като се притесни повече и му се появяват ситни обриви и зачервявания! Успех! 💛

# 160
Elfreya,благодаря за успокоението!  Hug Случи се нещо да, боря една хеликобактер пилори от юни месец, и не съм и предполагала, че една бактерия може да разруши до такава степен човек.  Confused Подобрението е много бавно и това много ме стресира. Мисля си какви ли не глупости....

# 161
Дорис, диагностицирай ме, моля те, преди да съм се заровила да чета в интернет....
От наколко дни се събуждам и усещам, че лицето ми е малко зачервено. Отделно се появиха някакви пъпки по челото, отстрани на бузите и по горната част на гърдите, точно около и под ключицата. Безсъние ме гони също, и когато съм събудена през нощта, забелязвам, че усещам целите си от китките до рамото, горещи и напрегнати. Главоболие също, като стягане в слепоочията или тила.
Мисля си дали не е нещо хормонално, но скоро правих изследвания и лекарят каза, че са нормални.
Мисля си и за стрес.....
Не знам, споделете ако ви се е случвало подобно нещо.

На колко си години? Прилича наистина или на хормонало състояние или на стрес. Какво мислиш за малко профилактика на настроение със Седатиф?

Също така мисля за:
Шип на врата.
Алергична реакция към нов препарат за пране на кърпи и чаршафи.
Леко завишено кръвно.

Би ли си измерила Т и кръвното три сутрини подред? Също така ако се будиш нощем е добре да си измерш кръвното.
Стафилококова кожна инфекция

# 162
Момичета,притеснена съм. Правих профилактични изследвания на детето за градината. Всичко е в норма, но тромбоцитите му са 218. Референтните за конкретната лаборатория са от 286 до 500 при деца до 5 години. Той е на 4. Беше болен до миналата седмица,но не е пил АБ. Имаше ларингит и кашляше. В нета попадам на противоречиви стойности за нива на тромбоцити на тази възраст. И изперквам... При педиатър ще мога да отида чак в сряда. Как мислите - ниски ли са много? Иначе детето е добре.

След като сте били болни миналата седмица е нормално да има малко размествания в кръвната картина. Възможно е и да не е доизлекуван.

НЕ ЧЕТИ В НЕТА! Наистина - не чети в нета.
След 10-15 дни пусни пак изследвания  Hug

# 163
Дай на детето да пие отвара на коприва....Тя оправя тромбоцити точно за 3 дни пиене! Така на племеничката ми на същата възраст преди операция херния са казали, че са ниски тромбоцити - горе-долу като тези дето си посочила. Пили сме 3-4 дни коприва и доста са се подигнали!

# 164
Elfreya,благодаря за успокоението!  Hug Случи се нещо да, боря една хеликобактер пилори от юни месец, и не съм и предполагала, че една бактерия може да разруши до такава степен човек.  Confused Подобрението е много бавно и това много ме стресира. Мисля си какви ли не глупости....
Може да бъде и от хеликобактера, нашият лекар пусна на мъжа ми хеликобактер и алергии заради зачервяванията. Той нямаше бактерия, но имаше леко покачени еозинофили, което говори за наличие на алергия или дразнител. В крайна сметка му каза, че зачервяванията и обривчетата му са от нерви.  Успокой се и изчакай малко, преди да се изследваш пак. Стресът също оказва влияние на кожата. 💛

Общи условия

Активация на акаунт