Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 494
  • 804
  •   1
Отговори
# 165
Хм, мислех, че хелиобактер се лекува с ударен курс антибиотици. После пробиотици. МОй близък така се лекува и наистина всичко е ок сега. Разбира се и до сега внимава какво яде.

# 166
Благодаря ви момичета за съветите Hug

Може ли някоя от вас да ми препоръча противоалергичен препарат? Страшно ми се изостри алергията към домашен прах и не се побирам в кожата си  #Crazy Издрах си носа и кожата, толкова много ме сърби Close

# 167

Може ли някоя от вас да ми препоръча противоалергичен препарат? Страшно ми се изостри алергията към домашен прах и не се побирам в кожата си  #Crazy Издрах си носа и кожата, толкова много ме сърби Close

Вече има ваксина.На майка ми я бият вече 3-4 години и няма и помен от алергията.Имаше и към котки-и нея я няма вече.Тук в Бг ги бият даже еднократно,на майка ми всеки месец,но помогна.

# 168

Вече има ваксина.На майка ми я бият вече 3-4 години и няма и помен от алергията.Имаше и към котки-и нея я няма вече.Тук в Бг ги бият даже еднократно,на майка ми всеки месец,но помогна.

Не знаех, трябва да се осведомя повече за нея тогава. Благодаря  Hug

# 169
Дорис, аз съм с ниско кръвно, 90/60 обикновено. Даже вчера случайно го мерих - 105/65.  ooooh! Откакто хванах тая бактерия не мога да пия кафе и е кошмар - все ми е замаяно. Ако знаете начини за вдигане на кръвното, моля споделете. (Айран със сол не е вариант, тъй като трябва да избягвам млечните докато ми се възстанови стомаха).
Нов препарат също не е - не сме го сменяли.
Шипове нямам, но имам дискова херния на врата.
На 39 съм и цикълът ми тази година е малко странен - всеки месец идва с една седмица по-рано, а преди си беше само с 2 дни по-рано, като часовник.

# 170
  • Русе
Flower, пробвай с фрешове и чайове. Голяма част от плодовете също имат свойството да нормализират кръвното. Не знам само доколко са ти позволени в това състояние. Затова чаят със сигурност ще ти влезе в употреба.
Благодаря за своевременните отговори, Дорис и ИринаHug

# 171
Здравейте на всички! Надявам се да ме приемете във вашата тема.
Миналото лято ми се появиха едни неприятни позиви за често уриниране. Тогава го отдадох на това, че пиех АД и бях запозната с негативното им влияние в/у бъбреци и пикочен мехур(то да беше само върху тях). Както и да е, една година след това нямах оплаквания и тук от известно време отново се сблъсках с проблема-уринирам наистина често, но за цистит и дума не може да става, тъй като нямам парене, а пишкам наистина големи количества.
Заведох се на двама доктори, ехографии, ПКК, обикновена/стерилна урина-нищо! Те се почесват по главите и накрая викат-ако имате желание, може да идете на уродинамика. Да, ама цената ме спира. На вас това случвало ли Ви се е, особено на тези, имали досег с АД?
Отделно, не знам дали може да има някаква връзка, откакто почнаха тия проблеми, ме гони и постоянен глад, особено за сладко, нечовешко е, къркорене на корема. И хипоходричката в мен веднага заявява: "диабет". Да, ама на кръвната проба от пръста захарта е в граници и не искат да ми пускат профил....

# 172
Оф бебето си яде леглото.
Сега с очите си го видях как отгриза една треска! Shocked
Липсва доста дълга линия, ако е глътнал?
Явно го яде от доста време, но днес го хванах.
Паникьосах се! Crazy

# 173
Миналото лято ми се появиха едни неприятни позиви за често уриниране. Тогава го отдадох на това, че пиех АД и бях запозната с негативното им влияние в/у бъбреци и пикочен мехур(то да беше само върху тях). Както и да е, една година след това нямах оплаквания и тук от известно време отново се сблъсках с проблема-уринирам наистина често, но за цистит и дума не може да става, тъй като нямам парене, а пишкам наистина големи количества.
Заведох се на двама доктори, ехографии, ПКК, обикновена/стерилна урина-нищо! Те се почесват по главите и накрая викат-ако имате желание, може да идете на уродинамика. Да, ама цената ме спира. На вас това случвало ли Ви се е, особено на тези, имали досег с АД?
Отделно, не знам дали може да има някаква връзка, откакто почнаха тия проблеми, ме гони и постоянен глад, особено за сладко, нечовешко е, къркорене на корема. И хипоходричката в мен веднага заявява: "диабет". Да, ама на кръвната проба от пръста захарта е в граници и не искат да ми пускат профил....
Аз не съм пила антидепресанти, но съм минала през този ад! Значи била съм направила и цистоскопия и всичко останало и както ти пишеш стерилна урина....Лекарите са ме приели в болница, но виждам, че не знаят какво ми е! Аз просто се уринирам често и това е! Слагали са ми флажил в системите и други разни лекарства, от които, разбира се, нямало ефект! Отишла съм в София при уролог професор Цветков, който прави трансплантации на бъбреците и е светило в урологията! Той ми е погледнал всичките изследвания, в които не е намерено нищо, изслушал оплакванията ми и е казал, че това е невроза на пикочен мехур. Не съм знаяла преди, че съществува такова заболяване...Но само че аз съм се уринирала много често и по-малко урина......А ти пишеш, че се уринираш много.....При диабет пикаят често и много...., но ти пишеш, че  кръвната захар ти е в норма.....Той ме е излекувал...Изписал ми е рецепта с билки /пазя си я до днес - има негов печат с подпис в нея/ - 5 на брой билки и ми е казал да не пия кафе, да не ям ядки, семки, да пия много вода...

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 22:03 от Irina37

# 174
ivetaiveta, сега са празници - вземи и си засечи колко вода пиеш и пикай в един буркан за да знаеш колко пикаеш. Сложи на хладилника списък и пиши:
+250 мл. вода,
+150 мл. кафе,
- 200 мл. урина /8,30 ч./
+ 200 мл. таратор
- 150 мл. урина /9,40 ч./
...

После дай да видим тука колко пиеш и колко пикаеш. Ако сметката се занули приблизително значи всичко е ок.
Буркан компотен е 800 гр. Ако не можеш на око да се ориентираш купи си от Бриколаж или друга отворена верига по празниците съд за мерене и после ще го изхвърлиш.

Онли, приема целулоза детенцето, бе  Laughing Нищо му няма. Стомаха разгражда спокойно погълнатото дърво.

flower2016, аз взех че спярх кафето - ей така да видя как ще съм и сега ми харесва без него /вече 3 седмица/. Нямам грам разлика в събуждането, само ме изнервяше кафето. Пробвала ли си зелен чай - той даже е по-ободряващ от кафето? А дали няма Запер да помогне за бактерията? Как би се отразило пиене на Цитросепт?

Bandida, при кой лекар правихте ваксини?

# 175
Доре, знаеш ли какви трески кърти? Като клечки за зъби!
Ако е глътнал някоя?
Доста трудно заспа, рева, въртя се.
Леглото е дървено.

# 176
На майка ми ги правят в Гърция,всеки месец.Тук даже във форума бях чела,че били правили на дете и се оправило.Нямам идея кой ги прави ваксините в Бг,но предполагам,че има доста лекари.
Ето и една статия за ваксините http://www.blitz.bg/article/11586
Самото лечение има специално име,но не се сещам как беше и не го откривам. Embarassed

# 177
Аз лятото пишкам много често, особено вечер! През ношта се събуждах и ставах да пишкам 3 пъти... newsm78 newsm78 newsm78 ходила съм на ехо на пикочен мехур, по съвсем друга причина, нищо ми нямаше, просто съм забелязала лятото, че доста често ставам. Може да е невроза, може да е и от сезона ...

# 178
Аз лятото пишкам много често, особено вечер! През ношта се събуждах и ставах да пишкам 3 пъти... newsm78 newsm78 newsm78 ходила съм на ехо на пикочен мехур, по съвсем друга причина, нищо ми нямаше, просто съм забелязала лятото, че доста често ставам. Може да е невроза, може да е и от сезона ...
При мен е било това независимо от сезона. И често съм ставала през нощта, не съм се наспивала и просто съм била много уморена от тези непрекъснати позиви за уриниране....Та при мен са поставили диагнозата невроза на пикочен мехур, но докато са я поставили, все съм ходила по разни изследвания....Подозирали, че имам камъни в пикочен мехур и какво ли не е! Но като са изключили всичко, те това са казали!

# 179
  • Варна
Ох,идвам да се оплаквам.Снощи не можах да спя събудих се и имам чувството че получавам инфаркт пак.
Пулса ми беше ускорен,пих валериана и изсмуках валидол ,но после се стрясках като задрямвам страх ме беше да не получа инфаркт до като спя.
Днес пак ми е такова мерих си кръвното 110/70 не знам как е на 25 години съм ,вече се побърквам имам някакъв луд страх от инфаркт.

Общи условия

Активация на акаунт