Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 500
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
lorennka, получила си пристъп на паника, понякога се случва вечер, докато спим. Не се безпокой, кръвното ти е прекрасно, млад човек си, няма от какво да се безпокоиш. Това са панически пристъпи и аз съм получавала такива, дори много и то докато спя. Когато спиш и си успокоен, се стряскаш много бързо. Днес го карай по-леко, дишай дълбоко, пий валериан, глог и мента и се наслади на почивния ден. Тези дни има и много магнитни изригвания, които оказват негативно влияние. Приеми, че си получила паника и не се безпокой Heart

# 181
Днес получих обрив на деколетето (между шията и бюста)  Cry
Събудих се сутринта, имах малки ситни пъпчици с бели връхчета, около 30 броя. Махнах ги, сега останаха просто червени пъпки, мазах ги със Здраве антиакне гел, но не мисля че помага.
Снощи нямаше нищо, спах с тениска и в чисти чаршафи. Може ли да са се получили от някаква храна? Яла съм варени картофи и таратор, после малко ядки и шоколад (малко)
С какво да мажа? Спирт?

# 182
A с какво се къпеш, миеш мажеш?

Най-вероятно е алергична реакция към козметика, а не храна.

# 183
ivetaiveta, сега са празници - вземи и си засечи колко вода пиеш и пикай в един буркан за да знаеш колко пикаеш. Сложи на хладилника списък и пиши:
+250 мл. вода,
+150 мл. кафе,
- 200 мл. урина /8,30 ч./
+ 200 мл. таратор
- 150 мл. урина /9,40 ч./
...

После дай да видим тука колко пиеш и колко пикаеш. Ако сметката се занули приблизително значи всичко е ок.
Буркан компотен е 800 гр. Ако не можеш на око да се ориентираш купи си от Бриколаж или друга отворена верига по празниците съд за мерене и после ще го изхвърлиш.

Часът е само 16 и вече съм пикала 13 пъти. Като излязох на Витоша за час и половина, непосредствено преди това посетих WC-то, и само след 40 минути така ме сви горе, че едвам съм се прибрала. Знаете ли колко много ми пречи това? Сънят ми е ужасен, то като човек се събуди 3-4 пъти няма после заспиване, а да си легна по корем за мен е абсурд.
Тъй като обаче споменах този неистов глад, особено за сладко, плюс че от една седмица едва ставам от дивана от умора, вече съм почти убедена, че става въпрос за диабет....

# 184
Момичетааа, моля Ви за успокоение.... Закъснява ми 4-5 дни, много стм притеснена и вече във филма, че е нещо много страшно (рак, например) и няма да мога да имам повече деца Sad усещам, че ще ми дойде, боли ме по-същия начин както преви цикъл, но не идва и не идва. Този месец овулацията ми беше доста късно, ако това има някакво значение.  Tired Нали може и нищо страшно да не е , а просто от времето , например. Не е бременност.

# 185
Ела я сметни колко дни са минали от овулация? Как я засичаш?

# 186
Алечка, около 8-9 дни. РАзбирам я  по прозрачния секрет.

# 187
Момичетааа, моля Ви за успокоение.... Закъснява ми 4-5 дни, много стм притеснена и вече във филма, че е нещо много страшно (рак, например) и няма да мога да имам повече деца Sad усещам, че ще ми дойде, боли ме по-същия начин както преви цикъл, но не идва и не идва. Този месец овулацията ми беше доста късно, ако това има някакво значение.  Tired Нали може и нищо страшно да не е , а просто от времето , например. Не е бременност.

Цикъл идва 12-14 дни след овулация. Самата дата няма никакво значение. След 3-5 дни ще ти дойде ако си права по слузта.

ОБАЧЕ  Stop дали не е възможно все пак да си бременна?

Рак на яйчници и матка се проявява обикновено с обилни и нерегулярни кървенета, а не с липсата на цикъл  Mr. Green

# 188
Момичетааа, моля Ви за успокоение.... Закъснява ми 4-5 дни, много стм притеснена и вече във филма, че е нещо много страшно (рак, например) и няма да мога да имам повече деца Sad усещам, че ще ми дойде, боли ме по-същия начин както преви цикъл, но не идва и не идва. Този месец овулацията ми беше доста късно, ако това има някакво значение.  Tired Нали може и нищо страшно да не е , а просто от времето , например. Не е бременност.

Цикъл идва 12-14 дни след овулация. Самата дата няма никакво значение. След 3-5 дни ще ти дойде ако си права по слузта.

ОБАЧЕ  Stop дали не е възможно все пак да си бременна?

Рак на яйчници и матка се проявява обикновено с обилни и нерегулярни кървенета, а не с липсата на цикъл  Mr. Green

Това за рак е голяма глупост....направо се чудя! Така ли става рак от едно закъсняване на мензис?

# 189
Здравейте! Ире, не се чуди. Хипохондрията е гадно нещо, винаги тръгваме от най-лошото. Като цяло сега съм по-спокойна. Дано продължа така. Само днес където съм вътрешно неспокойна, без да има причина. От последните ми хипохондрични пристъпи сякаш нещо се пречупи в мен. Не проявявам като преди хоби интереси. Не чета за болести, не се самодиагностцирам, но се чувствам ненужна. Пожелавам ви повече спокойствие! Бъдете здрави, мили момичета!

# 190
Елла, рано е още за МЦ в такъв случай. Не си в закъснение  Peace Спокойно  Hug

lorennka, след валидолчето и валерянчето пусла се успокои, нали? И според мен си получила пристъп на паника. Мъжът ми е така, редовно му се случва, докато спи или се стресне в съня си (спи много леко). От 4-5 години е така, сега е на 30. Въпреки, че много се страхува, вече знае, че не умира и го приема между другото. Пие един валерян и си ляга. Инфаркт не е получил Wink Няма страшно. Пристъпът на паника е ужасно нещо. Основното е да не се страхуваш (парадоксално), че нещо ще ти се случи. Просто изчакваш да ти мине. Много помага да заангажираш мислите си с нещо рационално - почваш да бориш от 1000 на обратно през 3, подкарваш таблицата за умножение, играеш някоя игра на телефона, за да ти ангажира мозъка. Важно е да спреш да мислиш и да изпитваш емоция. Можеш да дишаш в плик или да си сложиш един ластик на ръката и да го дърпаш и да го пускаш, за да те пошляпва (без да те боли). Няма страшно, на 25 трудно се получава инфаркт, ако до сега не си закусвала по кило сланина, не пушиш по 5 кутии цигари и не изпиваш Винпрома (изключваме някаква обремененост, която ако имаше, щеше да знаеш)

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 19:05 от Алечка

# 191
Здравейте! Ире, не се чуди. Хипохондрията е гадно нещо, винаги тръгваме от най-лошото. Като цяло сега съм по-спокойна. Дано продължа така. Само днес където съм вътрешно неспокойна, без да има причина. От последните ми хипохондрични пристъпи сякаш нещо се пречупи в мен. Не проявявам като преди хоби интереси. Не чета за болести, не се самодиагностцирам, но се чувствам ненужна. Пожелавам ви повече спокойствие! Бъдете здрави, мили момичета!
Някой път се случва неспокойствието да идва отвътре и без никаква причина и при мен е така....

# 192
Дорис, какво е Седатиф? Аз не живея в България и ми е много трудно да намирам еквиваленти на български лекарства.
А за температурата - ще я меря 3 сутрини, след ставане. Електронен термометър ок ли е? Нямам друг...

# 193
Дорис, какво е Седатиф? Аз не живея в България и ми е много трудно да намирам еквиваленти на български лекарства.
А за температурата - ще я меря 3 сутрини, след ставане. Електронен термометър ок ли е? Нямам друг...

Седатиф е хомеопатичен препарат за нерви и стрес.

Става електронен термометър.

# 194
Аз съм пила Седатиф ПС на Boiron, когато получавах паник атаки, но не съм сигурна дали ми помогна...

Общи условия

Активация на акаунт