Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 463
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
Аз пак съм с някакви трахеидни кашлици. Вчера само гърло ме дразнеше. Дрънках се с чайове. Смуках хапчета. На сутринта беше минало, но явно някаква засна хрема ли имам не знам и си ме дразни. И насила трябва да кашлям. На лекар не можах да отида понеже едно, че е студ друго днес е първо число и половин София ще се изсипе там. Предпочитам да платя на пулмог да ме види и той да си изкаже мнението. Че личната ми омръзнало когато и да отида и само да и кихна и все с бронхит да ме изкарва. Твърдо съм решила цигарите да оставям. Колкото и да ми харесва да си пуша явно ми пречат. През периода в който не пушех само един път с хрема бях, а от миналата година като пропуших все трахеити и бронхити. Дали ще мога обаче да го изпълня не знам. Детето и то е с кашлица. Уж от сополите. От вчера капки слагаме и като чели е по добре положението. Имам си и мои драми и често плача и не знам дали и от това не ми пада имунитета. Уж домашен бъзов сироп пия. Взех си и преса за фрешове и нищо. Не мога и не мога да съм здрава както преди.

# 661
  • София
Здравейте, дами!
Аз май съм за това място. Засега само ще ви чета. Не ми идва отвътре да напиша точно какви мисли са ми в главата не от днес и вчера. Обаче като чета , че има и други като мен, колкото и да звучи гадно, това ме успокоява.

# 662
Момичета, я да попитам нещо, което не в много за тук, но може някой да знае. Дали тези панели, които се слагат на къщи за слънчева енергия облъчват? Имат ли някакво подобно действие като антените на мобилните? Сигурно ми е глупав въпроса, но се чудя дали да слагаме такъв на покрива, та за това питам.
Дорис, как е майка ти?

# 663
Момичета, я да попитам нещо, което не в много за тук, но може някой да знае. Дали тези панели, които се слагат на къщи за слънчева енергия облъчват? Имат ли някакво подобно действие като антените на мобилните? Сигурно ми е глупав въпроса, но се чудя дали да слагаме такъв на покрива, та за това питам.
Дорис, как е майка ти?

Принципът е съвсем различен и няма никакво облъчване и излъчване  Peace

При мама няма промяна.  Cry Взеха реки от кръв и не успяват да разберат какво става с нея. Предстои скенер. Тя се влошава  Cry, отслабва и няма сили.

# 664
Оф, Дорис.... силно те прегръщам, миличка! Hug Кураж! Дано по-скоро разберат и започнат правилно лечение. За лаймска болест изследваха ли?

# 665
Да, тя лежи в инфекциозно. Честно казано надявах се да е лаймска, че поне има лечение ... Но категорично не е.

# 666
Тя вече доста време е на различни лекарства, нормално е организма да се изтощава и да не се чувства добре. Много, много силно се надявам да разберат какво е съвсем скоро и да започнат правилно лечение. Как пък имаме такива лекари бе, толкова време да се лутат. Предположения поне някакви имат ли?

# 667
Доре,
Чувала съм за някакъв термовизионен скенер, който показвал от къде е температурата в тялото.
Дано по-бързо разберат какво и е Praynig

# 668
Дорис, силно се надявам бързо да разберат срещу какво се борите и да започнете лечение  Hug

# 669
Дорисче, Сега ще изтропам една голяма щуротия за някой , но Т може да се вдига от зъб ,които не боли а прави абцес ... проверете и този вариант

# 670
Дорисче, Сега ще изтропам една голяма щуротия за някой , но Т може да се вдига от зъб ,които не боли а прави абцес ... проверете и този вариант

Да, направихме панорамна снимка на зъбите. Направихме консултация с двама стоматолога - всичко е наред със зъбите.  Rolling Eyes А щеше да е толкова прекрасно да е нещо толкова тривиално и лечимо. Вече 40 дена не могат да разберат какво се случва с мама  Cry Отслабна с 10 килограма. Кашля. Подуха и се краката. Нощем я болят костите и мускулите. Вече утайката е много висока. Хемоглобина пада.

# 671
Аз не, че разбирам много. .но някакви изследвания на лимфата . С тези подувания. И падане на хемоглобина. Консулт с хематолог?

# 672
  • София

Да, направихме панорамна снимка на зъбите. Направихме консултация с двама стоматолога - всичко е наред със зъбите.  Rolling Eyes А щеше да е толкова прекрасно да е нещо толкова тривиално и лечимо. Вече 40 дена не могат да разберат какво се случва с мама  Cry Отслабна с 10 килограма. Кашля. Подуха и се краката. Нощем я болят костите и мускулите. Вече утайката е много висока. Хемоглобина пада.

Пускали ли сте изследване за  йонизиран Калций, ако имате ПКК с ДКК може ли да споделите?

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 22:50 от Madam S

# 673
  • Русе
Дорис, казваш, че кръвните са добре, но все пак какво е нивото на левкоцитите? Диференциалното броене какво показва? Малко ми е съмнително с тези симптоми да няма разбутана кръвна картина...  Thinking И колко все пак е хемоглобинът? Поти ли се нощем?

# 674
Една съседка беше с подобни симптоми и се оказа възпалена става.

Общи условия

Активация на акаунт