Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 451
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Дорис, консултация с кардиолог?

# 676
Благодаря Ви за отделеното внимание  Hug Може би не е редно да отклонявам темата към моите тревоги с мама, но сте ми близки приятелки пред които не се налагада се правя на силна.  Hug

Консултацията с хематолог предстои.

Какво трябва да покаже йонизираният калции? Какво са пускали в инфекциозно вече нямам поглед.

Хемоглобинът бе 126 преди седмица и вече е 108. Левкоцитите са 12 при норма до 11. Утайката вече е 130 и расте при норна 48. Да, поти се доста.

Правени са консултации с кардиолог и видеозон на сърце. Паднахме се при една садистка, която нарани мама с видеозона  #Cussing out От натиска върху гърдата и стане подуто  #Cussing out Кретенката некомпетентна! Според нея няма възпаление на сърцето но предписа паралелно с приемания тогава антибиотик да пие ибопрофен. Въпреки, че мама е казала, че има проблеми със стомаха. Личната веднага го махна като крайно неподходящ.

# 677
  • Варна
Проблема е за хематолог явно,хемоглобина пада доста,левкоцитите не са толкова високи....
Отоците не са от танздюсера на ехографа,майка ти така или иначе прави отоци,явно при по силен допир прави реакция.
Стискам здраво палци вече да бъде поставена диагноза и да започне правилно лечение !
Моята баба лежи през два месеца в болницата да й преливат кръв,хемоглобина е 70 ,вдига се до 90 и пак пада.Диагнозата желязодефицитна анемия

# 678
  • Пловдив
Вторична анемия се появява и при възпалителни процеси, не е нужно проблемът да е хематологичен.

# 679
  • Варна
Странното е ,че за сега не са открили възпалителният процес.Както и да е,дано всичко се оправи ,и жената се възстанови бързо.
Дорис,прегръдки!

# 680
Бях отново на гинеколог и реши,че трябва лапароскопия.На 16-ти ще бъде.Въобще не ме е страх,въпреки че той дори не знае какво е,каза някаква съвкупност,но не знае от какво.Сега проблема е с детето и как точно ще приеме липсата ми Sad

# 681
Бях отново на гинеколог и реши,че трябва лапароскопия.На 16-ти ще бъде.Въобще не ме е страх,въпреки че той дори не знае какво е,каза някаква съвкупност,но не знае от какво.Сега проблема е с детето и как точно ще приеме липсата ми Sad

Децата нямат представа за времето. Ще се справи блестящо.  Hug За теб би било много добре ако бебето/детето не е прилепено плътно до теб и може други хора да го гледат с дни и часове.
Затова слушай патилото - давай детето на близки които искат да го гледат. За час, за два, за ден. Колкото може повече го оставяй с баща му само двамата.

Давам бърз отчет. Мама е на кортикостероиди - опитно лечение.

# 682
Дорис, стискам палци да сте на прав път  Hug

# 683
Аз съм на АБ пак и отново. Ходих при един пулмолог, ама не разбрах сега имам ли бронхит или не. Уж съм нямала хрипове, но заради жълтите храчки АБ. Прави ми изследване на дишането. Горната граница добре. Долната не много, но било от цигарите. Изплаших се и 3-4 дена не пуших, ама нали съм идиот пак започнах. Искам да ги огранича до 2 цигари на ден. Смятам, че това количество не е толкова вредно.

С детето си имам проблеми. Бяхме при негови пулмолог. Уж от астмата кашля. Започнахме инхалации, но от вчера една Т -37,5/6. Казва, че гърлото го боли при преглъщане. Доктора включи и на него АБ от вчера. Много съм притеснена да не е някаква пневмония. Тамън наскоро се зарадвах, че тази година не е правил и то кой знае сега какво ще излезе. Бях ги позабравила тия неговите болести 7-8 месеца и ето сега пак. Само дано пак не ни се налага болница, че не знам дали вече ще издържа.

# 684
  • Варна
Мен пък ме боли нещо  и то бая ме.боли ,но не мога да разбера бъбрек ли е кръст ли е.
Не мога и до лекара да стигна ,не мога да мръдна от леглото,всяко движение ми причинява адска болка.

# 685
Скайбела, за да провериш дали е бъбрек може някой да те потупа мнооого леко със страничната част на дланта по бъбрека. Ама много леко, защото ако е бъбрек ще видиш звезди. Пишкането как е?
Ако е кръст би трябвало да го усещаш като заключен, все едно нещо яко те е стегнало. Да не можеш да се разгънеш, защото те дърпа. Пробвай да легнеш на пода и ако можеш вдигни крака на стол на Г да ти стане стойката. Ако не можеш просто полежи на земята.
Но, което и да е, аз бих отишла в спешното

# 686
Мен така ме боля миналата Коледа, точно все едно бъбрек. Зверска болка, от която не можех да мръдна.
Ходих в спешното, не разбраха от какво е, гледаха ме на ехограф бъбреци и всичко, не било от това.
Пих обезболяващи и ми мина.

# 687
Здравейте момичета ,  минавам да споделя и моите неволи та да ми олекне малко  Grinning
В сряда съм на преглед при гинеголожката ми, преди около два месеца ми откри полип , та да видим дали си е паднал сам или трябва да мина през хистероскопия  Confused а до колкото знам рядко се махат от сами , та до сряда ще съм на тръни.
На всичкото от горе от няколко месеца насам ми се появи нещо странно на кожата на крака, почти до глезена, като  петно розова  и суха кожа  е и при къпане почервенява , не ме сърби, но и не минава, та съм се филмирала  и като мине мъката с полипа ще ходя и на кожен ..... та се чудя за кое по напред да се притеснявам  Grinning Ако някой има опит с тези мой неволи моля да сподели  Embarassed

# 688
jasmina_12, трудна работа сам да се махне полипа  Rolling Eyes Но има лечение и е бързо. За какъв полип говорим? т.е на матката или на шйката? Имаш ли второ лекарско мнение аджеба има ли наистина полип?

Това на крака ти е вероятно алергия или гъбична инфекция. Трябва да го види кожен и ще го мажете с кремче. Нищо страшно не започва с червено петънце до глезена  Peace

# 689
  • София
Дорис, как е майка ти?

Общи условия

Активация на акаунт