Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 483
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
Дано открият бързо какво и е и я излекуват.Кураж,Дорис  Sad  Hug

# 631
Пали, кажи подробно за лечението. Аз кашлям от една година сигурно, имам свирене в гърлото и почти постоянно запушен нос. Без да съм настинала. Имам киселини и рефлукс напоследък, нищо не пия засега. Като те прочетох, веднага си помислих дали и при мен не е така.  Никога не би ми хрумнало. Моля те, кажи какво лечение проведохте.

# 632
  • Варна
Леле момичета,ако знаете какъв ужас изживях.....
Миналия понеделник напрвиха на детето зъбите под пълна упойка ,до тук добре ...живяхме си добре до петък...
В събота сутринта ни приеха по спешност,детето беше полу припаднало.Някакъв стомашен вирус я обезводни за няколко часа....Тя.вече е добре ,но аз се чувствам полужива

# 633
Дорис, как е майка ти?
Скабиела, добре че сте добре сега!  Hug А защо правихте зъби под пълна упойка? Много сериозно ми звучи...

# 634
  • Варна
Зъбите бяха под пълна упойка защото отказваше да си отваря устата а имаш пулпут и много е болеше.Ходихме на няколко зъболекара всички бяха на мнение,че трябва да се приспи.Тва дълго го обмислях защото си крие рискове,но след като спря да се храни и спи се реших.Та кака де,оправиха всичките болни зъбчета на веднъж,и най-важното е че тя няма спомен.
А този вирус дет я лепна беше нещо мноого гадно,детето се беше хербаризирало...
Дорис,пиши какво става

# 635
Ей скрабея явно минавате през труден период в премеждия, но се надявам да е отминало  Hug

Мама е все така.  Rolling Eyes Отслабва, има Т, болят я краката, няма сили. Правим изследвания за лаймска болест и подобни. Тук лекарите официално капитулираха и казаха да търсим помощ в софийска болница. В понеделник сме в София.  Rolling Eyes

# 636
  • Варна
Дорис,лимфните и възли нормални ли са?

# 637
Дорис,лимфните и възли нормални ли са?

Да. За какво се съмняваш?

# 638
  • Варна
Когато им възплени ЛВ се подържа висока Т,но пък за това има причина.

# 639
Момичета, помощ!!! Малката днес се одраска на една желязна релса от шкафа ( където се държат чекмеджетата). Не е текла кръв, но имаше по кожата, абе одраскано. Време й е за ваксина, но беше болна и изчакваме да се закрепи. Свърши аб-то миналата седмица. Страх ме е за тетанус! В паника съм, постоянно гледам драскотината, стои си червено( както по принцип си изглежда одрасканото). Заради тъпата хипохондрия не мога да мосля реално дали може да се зарази. Предпочитам да изчакам да закрепне организма и да минат поне 2 седмици от заболяването, но ако реално има риск от тетанус?! Не знам какво да правя! Sad Не е ръждиво, но все пак в желязо.

# 640
Елла, не се притеснявай. Тетанус от повъехностна рана няма как да стане. Това е анаеробен организъм.

# 641
Пух, мерси за успокоението!  Hug Досега съм чела, вече и от тетатус разбирам (основно). Оказва се, че бактерията живее в почвата и това, че може само от ръжда да се хване хич не е вярно. Промивах с всичко каквото имам-кислородна вода, риванол, антибиотична паста.... А как ми се иска да имах здрава психика, която хич нямаше и да отрази станалото.... Sad

# 642
 Hug Досега съм чела, ..........................

Момичета , това ни е НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА - многото четене и старание за информираност !!!
Аз когато не чета много в нета и съм си добре ,,, но прочета ли нещо ,започвам да "разплитам кълбото" и стигам до лудост Sad . Въпроса е, че се изнервям и даже настроението влияе на децата и семейството .
... Случаен разговор с позната ... от дума на дума стигнахме до бенките ( аз нали хипохондрията ме кара да питам и разпитвам ) та ... влязох и да попрочета туй онуй и се еб * мамата на целия ми уикенд. ( родила сум и двете си деца с родилни бенки голями - писала сум и по напред ... и няма да ви казвам какво пишат  ooooh! даже на едно място срещнах как ... родилното петно може да се прояви ( няма да казвам в к'во ) и след 20 г. ЕЕЕЕЕЕЕ НЕ МЕ ПИТАЙТЕ КАК СЕ ЧУВСТВАМ .То след 20 години се надявам да има лек за всичко и нищо лошо да не се прояви . НО...
Понякога имам чувство че самите медии ,медици и журналисти ,всяват смут в обществото умишлено ( но то Бог гледа) .
Незнам какво да кажа , не влизам често в темата ,защото сум страха ме е обзел .
Имахме една Дорис по оптимистична да ни дава кураж и тя сега чета че си има проблеми с майчето И .
Аз обаче за нейната майка мисля че всичко ще се окаже ок ( незнам защо така мисля но го мисля така ) .
Съвет ако ми позволите - НЕ ЧЕТЕТЕ В НЕТА  за да сте си ок , добре давам съвети но самата аз не мога да ги изпълня Sad
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И СПОКОЙСТВИЕ , И ПО МАЛКО ЧЕТЕНЕ !!!

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 11:15 от svetlinar

# 643
  • Русе
Това за четенето и аз съм го разбрала. Колко по-лесен е животът когато не си информиран!
Ella, по твоето питане - синът ми тази година си удари главата на една желязна тръба, за мой късмет ръждива. Разпитах няколко лекари - и от спешно, и педиатри, и хирурзи - всички се изказаха, че нужда от поставяне на ваксина срещи тетанус няма, защото той така или иначе е имунизиран от най-ранна детска възраст и това му осигурява протекция. Освен това, както и самата ти си прочела, тетанус не се хваща от всеки ръждив метал, а само там, където го има бацила; от почвата също. И освен това, риск има при дълбока, прорезна рана, не просто при одраскване. Промивай с кислородна вода, може и с йод - чудесна алтернатива. И по-ведро!
Дорис, какво се случва с вас?

# 644
За рефлукса пихме  Лансопрол в продължение на половин година.После само при нужда пиехме Нексиум и Алмагел.Спиш на високо, не ядеш и пиеш след  18 часа.При рефлукса е характерна нощната кашли а, която те дави.Сутрин се изкарват доста храчки.Често възпалява гърло, имаш почти непректснатАхрема.Бронхити, пневмонии к астма са тежките усложнения.

Дорис, пиши миличка, мисля ви и вас.

Общи условия

Активация на акаунт