Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • 1st floor
Дааа, в БШ има много повече пот от БР!  Mr. Green И аз го забелязах! За днес отчитам БШ 2.  bowuu Между другото още от миналия път на тази тренировка си свлача МТ на задно бедро, а после се появи и на прасците.  Crazy

Мама Мил, и аз чакам снимки да изплакна окото!  Grinning

Любе, приятно изкарване на язовира!

Гледах Кардиото от Мах 30, за което говорите!  Crazy Crazy Crazy Вече не съм сигурна дали искам да го правя!  hahaha

Вчера пак забърсах едни дънки от Бенетон на намаление. Имаше останали само малки и големи номера. Заврях се пак в 26, макар да не ми стоят идеално, но ще се борим и за това! Mr. Green От началото на седмицата съм намалила калориите. Вървя между 1100-1500. Остава и боклуците да поизчистя, за да има резултат...

# 136
Привет, спортни! Hug

И аз се завърнах от морето днес, и дори мога да се отчета с БШ1. Поизложих се с гири от по 3кг постпразнично.  Embarassed Голямото въглехидратно зареждане свърши. Финито, конец, ди енд и т.н.
Страх ме е да стъпя на кантара, но се снимах още вчера по бански вдъхновена от поста на Люба, и ще се проверявам всяка седмица.

Много исках да започна програма, но от БодиШреда намерих само първите 2 тренировки в местен сайт. Линка от 1 страница не се отваря в моята държава. Thinking Ще го търся по торентите, че не ми са дават такива пари. Да сте ги виждали другаде?
Искам програма с тежести основно, кратка, до 30-35 мин., но да има и напади, до гуша ми дойде от проблемните ми краци. #Cussing out
Освен да врътна пак БР....

# 137
Агент, спокойно Laughing. Голям човек съм, уж зная къде да спра Simple Smile
Любе, не е баш да е за първи път. Правила съм няколко тренировки от  Инсенити . Големият ми син казва, че от всичко, което някога съм правила, това е най-забавно. И даже се израдва, че най-после почвам програма с Шон, че можело и той да скача. На теб приятно хапване на есетра  Hug Много любима за чревоугодник като мен.
НеПоКоРнА, баш на теб не вярвам да ти е трудна тренировката Grinning
 Mamma Mil , звучи страхотно и си представям какви хубави снимки си направила Heart Eyes
За днес отчитам 8 километра планинско ходене.

# 138
Агент, спокойно Laughing. Голям човек съм, уж зная къде да спра Simple Smile
Crazy Абе то и аз уж знам и уж съм голям, но днес съм се сгърчила от болки в тазобедрените стави. Вече си гугълнах възможните диагнози, отхвърлих всички видове рак, които асоциират с такива болки, нагълтах 2 аулина и си намерих супер съзерцателна йога, подходяща за проблема Crazy ПО-отговорен от мен нЕма Wink
https://www.youtube.com/watch?v=gOKbSqm-crc

# 139
И аз карам по тоя ред на диагностициране... Агент, ако те боли нещо, изобщо не се съобразявай, че съм се хванала да правя програмата покрай твоята идея, а го карай по-лежерно. Отдавна се каня на Шон, защото ми се иска да вкарам повече кардио, за да посваля килограми.
Да минава бързо и внимавай Hug

# 140
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм се появявала активно в темата от близо 1 година. Резултата, който получих е 10 кг. отгоре. Както бях достигнала заветната цел от 55 кг, за една година натрупах 10 кг и сега положението е отчайващо. Изпаднала съм не в дупка, ами направо искам да се заровя. Cry
Пишейки тук се надявам да съм по-стриктна и да мога да "вляза в правия път". Лошото е, че не си вярвам, че ще се справя с намиране на време за тренировки, както и измислянето и приготвянето на здравословни храни от работа, деца и домакинската работа.

Урока, който научих е, че когато наближаваш 40-те не можешда изглеждаш добре без да да работиш за това. Naughty

Поздрави на всички, които си ме спомнят. Сигурна съм, че ще сте ми в голяма помощ Simple Smile

И отчета за днес - стартирах с UFC fit -  Power Punch

# 141
Home Raider, как няма да те помним! Hug

Никакво отчайване, изравяй се обратно и започвай отново. Процесът никога не спира, поне си създаваме навици и се учим да жонглираме с времето.
Аз съм в същата чуденка като теб- започвам работа на 1.09. и ме е страх как ще се справя. Затова ще се отчитам тук и ще се следя много внимателно.

Отчитам като моя грешка, че никога досега не бях се стремила към определена визия. Тренирах за общ фитнес и здраве. Този филм свърши. Трябва ми конкретна цел, за това си признавам, че искам да си оправя долната част. Аман от пуфкави бедра! Ще ги преборя пущините, досега ги игнорирах, и се залъгвах с ген. Глупости на търкалета. Генът ми е слаб, като се позамислих, и нямам никакви оправдания. В главата е всичко, но докато ме осени тази гениална мисъл, доста време мина.  ooooh!

# 142
Здравейте, момичета!
Не съм се появявала активно в темата от близо 1 година. Резултата, който получих е 10 кг. отгоре. Както бях достигнала заветната цел от 55 кг, за една година натрупах 10 кг и сега положението е отчайващо. Изпаднала съм не в дупка, ами направо искам да се заровя. Cry
Пишейки тук се надявам да съм по-стриктна и да мога да "вляза в правия път". Лошото е, че не си вярвам, че ще се справя с намиране на време за тренировки, както и измислянето и приготвянето на здравословни храни от работа, деца и домакинската работа.

Урока, който научих е, че когато наближаваш 40-те не можешда изглеждаш добре без да да работиш за това. Naughty

Поздрави на всички, които си ме спомнят. Сигурна съм, че ще сте ми в голяма помощ Simple Smile

И отчета за днес - стартирах с UFC fit -  Power Punch

Възрастта не е оправдание! Всичко е в главата и храната Wink. Оправи си хранителният режим на първо време, защото няма как да качиш 10 кг, ако се храниш без да се тъпчеш.

# 143
  • София
kikamora, не се оправдавам с възрастта или с каквото и да е. Това, което исках да кажа, че преди 10 г. съм яла без да се ограничавам и не съм качвала килограми, но сега няма как да се получи да ям без режим и без да съблюдавам какво ям  и да не качвам кила.  Peace

# 144
Това че си яла без да се ограничаваш за мен е равносилно на тъпчене. Качва се когато поемаме повече калории отколкото изразходваме. В 99% от случаите проблема се оправя като се коригира хранителният режим. Сестра ми наближава 50, но след малка корекция на режима и вече е 7 кг надолу и то само за 2 месеца. Всеки инструктор ще ти го каже, че всичко е в храната и след това спорта, защото ако не смениш режима, дори да тренираш пак ще си останеш на същите килограми.

# 145
  • София
Никъде не съм казвала обратното на това, което казваш. Така че няма нужда от убеждения. То е ясно , какво трябвяа да се направи - хранителен режим с по-малко количество и чиста храна и двигателен режим. Ня смятам, че сме на различно мнение. Simple Smile

# 146
Започни от храната Wink. Тренировките мога та изчакат малко.

# 147
  • Пловдив
Добрутро!
Бързам да се отчета, преди да си е минал деня  Grinning
Хоумче, помним те, даже не знаех, че цяла година не си тренирала  Grinning , то все едно вчера беше, да му се не види  Grinning Аз пък лично те подкрепям и смятам, че тренировките и храненето трябва да вървят ръка за ръка. Поне моя опит сочи, че няма как човек да започне да се търкаля, ако тренира. То някак не може съвсем да отпуснеш края и поне от време на време съобразяваш режим, така че поне психологически каквото си решила, го прави. Сега, за здравословното хранене е друго нещо, в последно време мноого намразих тази дума ,тъй като се преекспонира, а да не говорим общото внушение, че трябва да си купуваме вносни скъпи изчанчени продукти ,за да сме здравословни. Важното е да се спазва някакъв , подходящ за човека, режим. Хващай нещо, което ти е кеф и не ти е трудно да го спазваш и така ...  bouquet
Дези, и ти добре дошла обратно! Успех с режима, тренировките и работата  bouquet Иначе, за силови тренировки с тежести в порядъка на 30-35 минути също мога да препоръчам Чизъла и Хамъра, основен акцент долна част, баш такива са си. Но таман има време да направиш Боди Шред и точно ще свърша общия календар и ще кажа как ми се е отразило да ниското ендоморфно тяло тези тренировки и дали би те устройвало. Знам, че търсиш една по-изваяна общо слаба визия , а и ти не си висока, до колкото си спомням.  bouquet
Аманда, аа, ето го ключа за бараката значи  Grinning Забавлявайте се с детето, ако не друго, голямо забавление пада с Шон /тук има ирония  hahaha/ ще чакаме да споделяте резултати
Агент, да се оправяш  Hug За съжаление към нашата възраст ставите започнат ли да болят, не е добре работата, има разни гадни костни женски болести /коксартрози и подобни/ , от които не се умира, но как се страда  ooooh! Дано не е ставно, а мускулно  Hug
Аз отчитам Чизъл Кардио, 36 мин. Подобно е на кардиото от 21 фикс екстрийм, но малко по-малко кардио и малко повече силова тренировка  hahaha Така или иначе и ме изпоти, и не ме утрепа, и много ми хареса, доволна съм. От завчера с хамъра имам МТ почти навсякъде, но основно на краката и ми е пууу, некомфортно, но пък е кеф.  Crossing Arms
И за финал, искам да поздравя всички със сребърния медал на атлетиката на Мирела  bouquet Браво на нашето момиче! Изглежда да има страхотно бъдеще , тепърва трупа самочувствие и ще има по-големи успехи, сигурна съм! Забравих да поздравя и с медала на борбата, жалко, че другите ни борци не успяха да вземат медал, а бяха на крачица, само малко воля не им стигна. Добре, че са жените да ни отстрамят, по всичко изглежда, че жените сме с по-стабилна психика и по-голям хъс и по-голяма воля за успех! Така че и ние в тренировките го доказваме това всеки ден  hahaha
Непо ,конгратс! 26 номер дънки си е голям кеффф, особено като ти седят добре  bouquet Hug Но ти изглеждаш превъзходно, така че не съм се и съмнявала, че си супер в новите дънки! Със здраве!  Heart Eyes
Весел ден на всички

# 148
Отчет с БШ2- мноого хубава тренировка! Колко жалко, че нямам и останалите. Нищо де, за утре ще си избера нещо друго, според календара, но ще ги повъртя още 2 седмици, докато ги усвоя. Дотогава ще съм намерила Хамър и Чизъл.

Люба, дребна съм, да. 157см, 57кг постИталия- уф! Вода е! (Да бе, да) На 53-54кг много ми отиваше, но със стрес ги свалих, с безсъние и нерви, не толкова от безвъглехидратната. Аз и там го написах.
Успокоиха се нещата, тялото ги набра обратно за месец и половина, и то с внимание, следене на макрота, внимание с въглехидрата и трениране за половин маратон.
При мен важи силно ограничение и мноого фин баланс между мазнини и белтъчини. С бронирано кафе качвам ( и без друг въглехидрат за деня), така че и с ВМ- НВХ трябва да внимавам в картинката.
И постоянство със силовите  ми трябва. Това най-вече. Затова се и записах в темата преди...3 години ли беше? Но отбелязвам значителна промяна в мисленето и нагласата, като започвам да "заразявам" приятелки и колежки. Доволна съм.

# 149
Любче, и как е по Източните Родопи сега. Как благородно завиждам. А Моняк с тези гледки Hug

Най-накрая ми казаха да почвам вече краката, без напади и клекове с щанга. После интерално вело. Един виц 
Фитнес инструктор: - Браво момичета, днес изгорихте калории колкото за 5 яки секса.
Едно от момичетата: Вместо да ни мъчите та, що не ни еб*те?"
И на мен ми се иска да го кажа това на моя инструктор Crazy

С моята приятелка що коктейли Мохито и Секс на плажа изпихме вчера. Пък и що бири.
Айде да си сядам на задника и да решавам листовки.

Общи условия

Активация на акаунт