Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здрасти банда  Hug  Heart Eyes

Започнах си аз Дупеманията от начало и мисля да я карам по 8 седмичния календар, след това да метна хибрида с Фит 30. Ще видя де, това са само предварителни данни  Mr. Green
Странното е, че почти не съм загубила спортна форма, като други години след почивки. За разлика от физическата  Mr. Green hahaha

Но Фрейм, за мен си заслужава да се купи, определено. Но все пак, не знам какво да ти кажа, да не ме биеш после ако не ти хареса.

Честит празник на Пипи на Любчето  Hug

Зизу, браво бе момиче! 3 кг за 2 седмици!!! Уау!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Свете  Hug Hug Hug

# 316
Вив, откога те чакам да се разпишеш, липсваше ми, но важното е добре да си си починала  Hug
Нали ви казах, че днес имам енерджи , та се мятам на Кардио 1 от БР  Flutter

# 317
Отчитам цял ден нискоинтензивно кардио, комбинирано със силови - чистене и изнасяне на чували с боклуци Simple Smile от тавана.  За оправяне на пораженията от програмата йога за болки в кръста. https://www.youtube.com/watch?v=KJ-N6DCg9jE Първото, което ми излезе на бг търсачка После - копай, чисти и не ти трябват тренировки Mr. Green /рецептата на моите баби/. От работа май само се гърбавее...
Зизу, браво, страхотен резултат Hug
Вивиан,  много се радвам, че се завърна Heart Eyes
Моят дребос и той е септемврийско бебе - на 8 септември е  Simple Smile

# 318
Вив -няма,няма, лав ююю Heart Eyes  ще си я взема,амо има промоУшън   скоро Peace
За днес половин км плуване и малко скачане на въже.
И моето бебе  smile3504  на четири hahaha  е на 11 ти септември - емиии както казва скъпия многозначително winter is coming и няма предвид лютеницата  Joy  целувкии

# 319
за днес БР3 -  Heart Eyes
Непо  newsm59 nbirthday newsm67
Скрит текст:

# 320
 Здравейте.

Може да разгледате и тази тренировка от YouTube.

Изключително подходяща е за хора, които нямат оборудване вкъщи, тъй като всички упражнения са лесноизпълними със собствена тежест. https://youtu.be/q6l798GMyH8

# 321
Колко много рожденици има септември  Heart Eyes Живи и здрави да са ви малките и големи съкровища!  newsm67 nbirthday

Зизу, страхотни резултати! Продължавай в същото темпо. Браво!

Вървя по план с тренировките. Остават ми две и приключвам с БР. Въглехидратите продължават да надвишават 50% от дневния прием. Трудно ми е да ги огранича. Сладко не купувам вече, но все някой мъкне вкъщи и както е ясно аз съм човекът, който омита по-голямата част.
За днес БР11 и сутринта направих една лека 30 минутна тренировка за глутес и корем. Доволна съм.  Peace

# 322
ЧРД на Непо и детенцето на Мама Мил ! Много здраве и усмивки!

newsm59 bigdance2 party023 Gift newsm38 ura

Събота и неделя- почивка.  Heart Eyes

# 323
Отчет за цялата седмица:
сряда - Ден 50/90 ДП
четвъртък - Ден 51/90 ДП
петък - Ден 52/90 ДП
събота - Ден 53/90 ДП
неделя - Ден 54/90 ДП

Утре и в други ден изглежда ще почивам. Изтеглих си хубаво приложение за комбинирането на храните, тяхната оптимална съвместимост - Good Food - Food Combining. Лесно и удобно, когато бързаш и се чудиш между няколко вида храни.

Исках да споделя преди няколко дни, че от година и нещо напълно изключих кафето от живота си. Винаги съм го обичала, горчиво и силно, но последните месеци ме правеше прекалено нервна и реших, че ще мина и без него. За моя изненада се оказа, че поне кафето не е сред хранителните ми адикции и лесно го прежалих. Дори не ми липсва, което чак ми е странно. Сутрин от няколко месеца се опитвам да пия по една чаша вода с прясно изцеден лимонов сок от половин или цял лимон. Действа ми страхотно, но все още не ми е станало навик, понеже забравям.

И малко мотивация и от мен Heart Eyes

# 324
Честито и от мен на Непокорна и на детето на Мама Мил  bouquet Здрави и щастливи да са рождениците Hug
Много готини мотивации, момичета. Фрея, голяма красота тази мацка - лице, тяло, всичко.
Аз не мога да си представя да спра кафето, това е най-любимата ми напитка, обожавам аромата на кафе и сигурно изпивам три-четири през деня. Но си имам доста нездравословни навици....
Иначе почивка ,ако въобще може да се нарече почивка това, което съм подкарала вкъщи... Утре вече наистина ще си направя отдих в планината.

# 325
Да са ни живи и здрави и рожденничките и рожденничетата и винаги да си намират време за тренировка и игра!  Hug

Отчет 2 Септември'16
22/66 - MAX30 - Friday Fight Round 1
Отчет 3 Септември'16
23/66 - MAX30 - Pulse
Отчет 4 Септември'16
24/66 - Step workout (Jin Miller The Video)

Аз съм рядко кисела, защото моя Ангелина навехна глезен и сега съм се хванала за главата какво да правя с футбола и и уроците по тенис, а така бях нагласила и нейният и на брат и календарите и спортовете и всякакви извънкласни дейности. Американките ще ме разберат  ooooh! Пари едва ли ще ми върнат, поне кредит за бъдещи класове дано ми дадат... иначе хлапето е вече профи с патериците, слага си/сваля си каста сама!

# 326
ооооо без кафенце не почвам каквото и да било  Joy първата работа на скъпият е да стане,да ми пусне едно силно еспресо и тогава  почва да се върти света  bowuu стига ми,че спрях цигарките,а как ги обичааам  Heart Eyes
За днес 5кръга по:
-скачане на въже-100бр
-15 суинга с пудовка
-10сумо клека с 10кг
-10 клек+отскок
-10 гребане на трх

# 327
  • Бургас
Непо,Честит рожден ден!
Агент,бързо възстановяване на детенце Hug
Бях дълго време в емоционална дупка,но Габи поиска да тренираме заедно и поне за днес си намерих мотивация за трениране.Отчет за днес БР1,с надежда че ще стана пак сериозна и ще я продължа.
Чакам с нетърпение края на месеца,защото пак съм планирала да посетя фитнес ваканцията на Милко Георгиев,а после ще сме за 3 дни с мъжо и детето на почивка,където ще има организирани класове със Зумба и др.
Ако има желаещи от Бургас и околията за лагера на Милко,препоръчвам.На мен ще  ми  е за 3та година  Heart Eyes

# 328
За днес лека кръгова тренировка за крака, 4 кръга, 40 минути.

Вече 3 седмици си мъкна запушения нос и проблемно гърло. Кашлицата спря, но носа ми е запушен . Изобщо почивката в БГ не ми се отрази  добре.  Heart Eyes Тази година наистина не спряхме за ден + тренировки+ нередовен сън и ето резултата.  Mr. Green Ако имам нужда от  още почивка, мисля да си я дам.  Mr. Green

Агент, да се оправя девойката бързо и да си влизате в нормалния ритъм.  Hug

# 329
За днес Бр 4 сутринта и 30 минути кростренажор вечерта. Усещам, че мускулите на ръцете и краката са задобрели.
Фрея не мога да си представя че ще спра кафето?!? Казваш че беше лесно? По колко кафе пиеше на ден?
Свети, вземи сериозни мерки, три седмици е много време.
Агент, бързо възстановяване на дъщеря ти.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 21:16 от Зизу

Общи условия

Активация на акаунт