Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Теди, много се радвам да те "видя"  Hug!
Днес не водих никое от хлапетата на тренировка и успях да направя моята - Iso Strength Chisel & 15 Min Glute Chisel.

# 631
За вчера тази 10 мин за долна част https://www.youtube.com/watch?v=6VsBbskvItc, кратки са но според мен много е хубаво, че почти всичко е клекове, запалва ти се д....то  Grinning

Яденето е добре, след като реших да вкарам В, ето какво направих, 1 ден не ми се ядеше нищо друго освен черен хляб с масло, на следващият ден вече не ми си ядаха В  Grinning, ами ще слушам тялото, пък дано малкото свалени килограми от последните 20-тина дни си стоят мирно и кротко  Laughing

Весел ден!

# 632
Вчера отчитам кардио и БР май 10  newsm78 за долна част с 5кг гири-от месец не бях пипала гири,мноооого яко чуство след тренировката Heart Eyes

# 633
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

Агент, прегледах STS, честно казано ми се струва, че няма да се справя, доста е интензивна така като ги гледам - по 15 лицеви, по 10 набирания - абсурд! Има показани модификации с ластици разбира се.
После се използва наистина голям набор от уреди, аз ги имам или мога да ги заменя, но ще ми трябва сериозна площ... не знам дали ще ми стигне мястото за 2 2-ки дъмбели, лост (щанга), лост за набиране, или ластици + топка, постелка, стол...

От друга страна ми хареса, че има достатъчно време за почивка между сериите, видеата са наистина добре подредени в папки по седмици, пък по дни - супер!

Гледах в описанието, че тези 3 тренировки се правят през ден, което е супер. Вече като допълнение, за който иска може в почивните дни да прави кардио. Аз мисля да си почивам  Laughing

Ще пробвам първа седмица да видим как ще ми дойде и ако не е за мен ще я оставя за догодина.

Честно казано не мисля, че ще се справя, не съм в такава форма... Ще видим  Rolling Eyes

Аз днес почивам; З: 2 яйца + 1 гъба; 20гр авокадо;

за обяд ще си правя една салата, която много бях харесала на едно заведение: пълнено авокадо с риба тон (аз имам аншуа, ще заменя с нея)

# 634
отчет от мен за предишните дни БР 9 И БР 10 - повече няма да ги повторя.
Не ми харесаха.
Днес почивка, за утре Кардио 3.

# 635
За днес отчитам БШ8. Продължавам да не мога да я направя без модификация, въпреки че при нея модифицирам по-малко отколкото при БШ7.
Нямам търпение да изкарам и втората седмица, не искам да ги видя повече тези тренировки.
Последната седмица съм с постоянна мускулна треска, както от БШ7 и БШ8, така и от кардиото (в петък кардиото ми беше бокс и сега имам просто зверска мускулна треска на ръцете).

За жалост времето е лошо и не става за бягане тези дни, а тъкмо ми пристигнаха безжичните слушалки  Crossing Arms

# 636
  • 1st floor

Нямам търпение да изкарам и втората седмица, не искам да ги видя повече тези тренировки.

hahaha И аз така! Но съм се заинатила да направя целия БШ този път. Вчера почивах, а за довечера съм си наумила кардиото. И ми остава да ги завъртя по още веднъж до края! Ти какво ще почваш след БШ?

Зизу, защо така те тормози БР?  newsm78

# 637
И аз това исках да ви питам, какво ще започнете след БШ? Днес ме чака БШ 6 за последен път. Имам 2 седмици да реша, но ми е интересно.
Насочила съм се към Х&Ч засега. Там има ли напади и подобни? Имам видимо подобрение в бедрата, явно дори от само 30мин. на ден има голям ефект и със сигурност ще мина още 1-2 програми на Джилиън. С нея имам резултати.
Ям въглехидрати, а отслабвам бавно, но сигурно. Ако овладея храненето, ще съм 50кг за нула време, но нещо не се владея.  Thinking Налитам на плодове, обядвам сандвич. Поне да го напиша, да ми извади очите, пък дано се стресна.

# 638
  • София
Тренирам редовно, но нямам време за отчет. Но с храната просто не се справям и разбира се нямам никакв резултат. Няма да се заричам, че най-вероятно ще се проваля, но наистина ще гледам от днес да ям по-изчистено.

# 639
Добро утро!
След като дойде дългоочакваният край на БШ  Laughing, ще подхвана пак програма на Джилиян.
Както съм ви споменавала, от 4 години (откакто не тренирам във фитнес зала) тренирам само с Джилиън и съм много доволна от резултатите с нея. Другото, което ми харесва в нейните тренировки, е продължителността (35-40мин). Тренирам вечер след работа и ми е трудно да отделя повече време. С нейните тренировки получавам оптимални резултати за оптимално време. А и за толкова време тренировки с нея, свикнах с виковете й и други треньори ми идват малко скучни  Blush
Непокорна, ако не беше ти, до сега да съм зарязала последните две тренировки Laughing
Но ти като каза, че ще ги изкараш до край и няма да ги оставиш, реших и аз да направя така.
Преди да започна БШ, направих Killer Body на Джилиян (свалих я от линка на първа страница). Хареса ми, тренировките ми се сториха по-трудни от БР, бих ти препоръчала нея.
Можеш да погледнеш тук какво представлява тази програма (има ревюта и на други програми, аз ги търся със search).
http://www.bestwomensworkoutreviews.com/jillian-michaels-killer- … y-dvd-hit-or-miss
Иска ми се да направя 6 Week Six-Pack, но я намирам само на руски и трудно ще го понеса  Crossing Arms
Ако не я намеря на английски, ще направя Killer Abs пак на Джилиян.
За днес по програма имам БШ7, но ще я правя вечерта. Почивам 2 дена в седмицата, а не 1, за това ще трябва да завъртя тренировките още 2 пъти.
Хубав ден на всички  Hug

# 640
Отчитам един час с групата по пилатес или каланетика /не знам какво точно е/, но е приятно в компания и различно натоварващо.
Вчера почивка.

# 641
Дези, точно с Х§Ч оформих страшни бедра. Даже имаше момент, в който ми се струваха твърде големи. Сега приключвам програмата на Чизъл и съм дооформила трицепсите, бедрата.
П.С. В четвъртък ти идваме на гости.  Party За зимни якета ли е вече?

За днес Total Body Chisel + 10 Minute Ab. Изтощена съм. Остават ми 3 тренировки и после малко почивка.  След това съм хвърлила око на Хамър.

# 642
Непо, доста от упражненията модифицирам и не мога да се натоваря добре. Избягвам подскоците и изкелифещени упражнения да не си направя нещо  Whistling
Но всички упражнения до тук ми бяха супер! Тези са изключение.

Кардио 3 е страхотно - много ми хареса, добре се раздвижих. Не правих само високите подскоци.
Скрит текст:
Преди да започна тренировката си четях книга, завита с одеало и с пусната духалка. Беше ми много студено. Започнах тренировката с дълъг ръкав, постепенно минах с къс, сега направо завирам от жега.  Laughing

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 13:46 от Зизу

# 643
Дези, точно с Х§Ч оформих страшни бедра. Даже имаше момент, в който ми се струваха твърде големи. Сега приключвам програмата на Чизъл и съм дооформила трицепсите, бедрата.
П.С. В четвъртък ти идваме на гости.  Party За зимни якета ли е вече?

За днес Total Body Chisel + 10 Minute Ab. Изтощена съм. Остават ми 3 тренировки и после малко почивка.  След това съм хвърлила око на Хамър.

Значи ще съм с Х&Ч, супер!
Не е за съвсем зимно яке, по средата е. За колко време ще сте тук?

# 644
Два дни почивка (7 и 8-ми) - т.е. работих, тичах като идиот по задачи, чистих, пих, но не тренирах...
Отчет 9 Октомври'16
59/66 - Cathe LIS Afterburn (страхотна е тази тренировка! след като я правих за първи път 3 дни не можах да седна, след 2-ия път само 2) + Resistance stretching w/ Dara Torres
(да се отбележи, че тренирам на РД на ММ и преди да подпукам тортата. Но за сметка на това съм купила супер мъничка торта със шоколадов мус и потроших 440 kal преди да почна да се глезя)
Теди - STS го мисля евентуално от Нова Год, но още ще го мисля, че щанга няма да ме огрее... лост си имам от години неинсталиран, щото и особен мерак за намбирания не съм си намирала  Crazy

Аманда - не е от дрехите, не се самозалъгвай!  Hug

Дези, точно с Х§Ч оформих страшни бедра. Даже имаше момент, в който ми се струваха твърде големи...
Бес, а мислиш ли че е добра идея да се направи само Чизълската част + яко кардио... имам си мазно от кръста надолу, не ми се ще да се докарам до мазно + напомпано, че от отчаяние почвам да ям в подобни моменти  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 03:14 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт