Искам да кажа ... (85)

• 71 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Хапче Лиляна няма как да и даде. Аз като знам как давам - то е стискане, отваряне на уста, завиране на хапчето в гърлото, затваряне на муцуна Simple Smile.

# 346
И аз така давам, иначе изяжда нещото, в което съм натикала хапчето и го изплюва.

Мариат, честит рожден ден!

# 347
Мариат, кака съм ти с един месец  Wink
Весел празник ти желая, времето е само за барбекю  Mr. Green

# 348
Ооо, още една рожденичка. Честито и бъди много щастлива.

# 349
  • София
Mariat, честито, бъди здрава, щастлива и много обичана.

# 350
Маре, честит рожден ден, здрава да си и щастлива bouquet

Жаки се разболя лошо, както винаги за 24 часа стана всичко, бронхит с пристъп и обилни секрети в дробовете, свири зловещо, без слушалка се чува. Вирус каза лекартата, ама много гаден и едното уше и е възпалено. През ноща беше напълно спокойна дори веднъж не прокашля, а сутринта стана чудо за минути.
Антибиотик и изписаха, много е отусната и вяла, сама се усеща и казва, че и е зле на гърдичките, направо си носи инхалатора. Тъкмо щях да се хваля, че имаме рекорд от три месеца без АБ и.... Дано е навреме и не стане по- голяма беля. Времето е студено и духа, мъжът ми го няма и  съм с болно дете, настроението ми е минорно. Нищо не иска да яде малката, а пие лекарства.

# 351
Мариат, честит рожден ден  bouquet

Бързо оздравяване на Жаки  Hug

# 352
Жаки, дано бързо се оправите  Praynig И моята голямата не е добре, бъбреци, цистит, а е далеч от мен. Лекуваме се по телефона. Много ми е криво  Cry

# 353
  • До морето
Честито на Мариат, много поскъпнахме в тая тема  Laughing Да си здрава, щастрива и обичана  bouquet

Жаки, защо така дребната? Някакви пристъпи ли прави, дано минава бързо.

Аз вчера тръгнах на разходка с малката, паркирах до Морската, разтоварих катуна, направих 20 крачки и една мисъл ме събори на земята. Реших, че сега, на момента, трябва да й пробият ушите. Обърнах количката, натоварих пак всичко в колата и след 20 минути беше с обици Шошолината  Joy
После отидох и до мола да сменям подаръци, че на дребния почти всичко му е точно или малко, та взех по- големи размери. От моите подаръци също има 1- 2 неща, които не ми допадат, но ми е неудобно да искам касовите бележки. Вие сменяте ли/ връщате ли подаръци?

# 354
Никога не ми се е налагало да връщам или заменям подарък, но пък за сметка на това казвам винаги точно какво искам. При мен диалогът:

- Какво искаш за подарък?
 - Не знам/Нищо/Няма значение.

просто не съществува  Laughing На секундата измислям какво искам или от какво имам нужда. Дрехи ми се подаряват само избран от мен модел и размер или за по-лесно направо ми дават кеш, с който да си ги купя.

Жаки, бързо оздравяване на малката и скоро да не се повтаря.

Честит рожден ден, Мариат!  bouquet

Рая, къде е дъщеря ти? Прощавай, ако си споменавала вече.

# 355
Марипоса, астма има уж, макар че не е типичната, тоест, когато не е с вирус няма пристъпи. Но разболее ли се я удря веднага в дробовете и много бързо прави пневмонии. От година не сме на ежедневни лекарства, определено с порастването има подобрение. Вече се усеща и си казва преди аз да я чуя.

# 356
  • Телиш/Плевен
Някой ходи ли на "Сами в къщи"?
Да, много ми хареса. Heart Eyes

Бързо да оздравява Жаки! Praynig Hug

Мариат, бъди здрава, щастлива и обичана! newsm51

Ще ходим на палатка с мъжа ми на един язовир (на нещо като нощен риболов). Heart Eyes Да видим ще има ли риба и ще видим ли някоя падаща звезда. Миналата седмица също ходихме, но беше за кратко, а и мен такова ужасно главоболие ме налегна, че не ми се живееше и ми беше все едно къде съм. Sad Дано сега всичко е наред.

# 357
  • Варна
Честит рожден ден mariat  !
Жива, здрва и много щастлива бъди! bouquet

Водих ги на кино, смешен бил филма, сами влязоха.
Използвах 90-те минути да обриша мола с приятелка.
Забърсах малко парцалки от намаленията.

Не ми се е случвало да връщам или подменям подаръци,
ама аз казвам, дали за мен или децата какво искам
и точен размер. Кеш подаръците много ги обичам.

Ахтопол, Синеморец много ги харесвам като природа,
ама явно по отношение на туризЪма нищо не се е
променило. Имам приятел държи кафене там, много
е приятно и факт, село си е.Дори не е от градски тип.

Жаки дано се оправи дребна бързо, вирус има някакъв,
всички бухат и се сополевят наоколо. Дано ни подмине.

# 358
Жаки, да се оправя малкото Жаки  Hug

Подаръци не ми се е налагало да връщам. Но при нас подаръците са или кеш или ваучери за магазини или козметични процедури. Също отдавна съм се отказала да "изненадвам" близки с подаръци, просто не ми се получава. Е, винаги са изненадани де, но не приятно  Mr. Green Казвала съм ви как подарих на мъжа ми футболни чорапи... И на мама буркани за подправки... Когато пазарувам за деца винаги питам майките за точни инструкции и винаги с опция за замяна.

Довечера ще имаме гости, напазарувахме, мариновахме месото, изчистихме. Купих си един оцветяващ шампоан в лилаво, ще видим какъв ще е резултата  Mr. Green Сега отивам на кафе с приятелка и да мачкам бебе  Heart Eyes

# 359
  • До морето
Да, за децата е лесно, там не се притеснявам да поискам касова бележка, даже почти винаги тя си е с подаръка. За мои подаръци, обаче ми е неудобно -не че са лоши подаръците, даже напротив, но просто не са моите неща. Едното е комплект на Сваровски, само дето аз имам почти същия, а другото е марка сравнително скъпа козметика, каквато аз не ползвам. И в двата случая ми е неудобно да кажа "Дайте ми бележката, щото не ми харесва" и трябна просто да ги пъхна в някой шкаф.

Общи условия

Активация на акаунт