Искам да кажа ... (85)

• 71 522
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
А защо просто не ги дадеш на някой, който ще ги ползва? Майка, свекърва, сестра ако имаш, мъжът ти ако има, твоя приятелка?

Добавям: във форума има теми за размяна на козметика, отделно ФБ е пълен с групи за несполучливи покупки, можеш да ги продадеш.

# 361
Благодаря ви, дами, за пожеланията! Да ви се връщат и на вас!

Жаки, бързо да се оправя малката. И ТМ скоро да се прибере за утеха!
Аз подаръци не връщам. Ако не ми хареса го раздавам- демек не го пазя и да го подаря за някой повод. А бързо, бързо си намира нов собственик.
ММ знае- шоколад, вино и парички. За този, обаче си избрах едни сребърни обици, които днес трябваше да ми доставят, но аз не бях в града и съответно се разминах с подаръка. Другия ще дойде след месец и половина. Китайски крем. Не ме питайте дали не ме е страх да си сложа на лицето.  Thinking Залагам му много надежди!
Кой имаше цистит- препоръчвам Уробиотик. На сашета е и струва буквално стотинки. Другото е коса от царевица, дръжки от череши на чай. Чай на д-р. Ламбрев. Мечо грозде с 1/2 ч.л. сода (содата само сутрин).
Неуринал СР.
А имаме и бебка с обеци! Плака ли? Моята беше на 3 години и половина и сама изяви желание. Отиде седна и звук не обели.

# 362
mariat, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива!
Алечка, аз ако взема каишка, ще е като за дворна котка - има едни късащи се, ако се закачи, малко напор и се късат, пробвала съм ги с предния котарак, понякога си идваше без каишка де. Реално и вътре може да е обеси котка на нормалните каишки. Замислям се и за моите котараци, защото слагах Фронтлайн, който никак не е евтин, и след 3-4 дена си имаха бълхи и сега пак. Не става нещо, преди действаше.

Не ми оправиха кариеса, защото ми пипна мъдреца, който е пораснал хоризонтално, оп - няма нерв (както винаги става при мен - не ме е боляло, само си е умряло  ooooh!). Което значи, че може във всеки един момент да гръмне, затвори го и го вадим в понеделник - ще пробва тя, после и хирург. А дали нямам много важна среща в понеделник - имам, надявам се шефът да ме покрие (още не съм го уведомила, да не му развалям уикенда  Mr. Green) , обаче във вторник, о вторник - ако ще да съм с бинтована глава трябва да се появя и няма кой да ме покрие, аз в понеделник няма да съм на предходната, която е определяща, няма да мога да се подготвя, ами... да се гръмна по-добре  Crazy А предните две седмици беше егати лежерката, ама не, сега трябваше да се сетя. Обаче няма как, в събота сме на сватба, другата седмица пътуваме, не мога да рискувам, а и не се знае затворен ще издържи ли и до понеделник. Лошо.

# 363
  • Sofia
Сменям подарени ми подаръци аз-връщам,заменям  Peace,защото не искам да се лишавам от подаръците,все пак  Mr. Green.Козметика,не знам дали ще заменят  newsm78. Толкова конкретни и лични подаръци правя  само на сестра ми и майка ми,само след изрична уговорка.В повечето случаи си разменяме едни пари  Hug.На приятели-гифт кард или ваучер  Peace.
ЧРД,Марият  bouquet! Да си здрава и обичана!
Пропускаме плажа и днес,ама хич не ни е дерт  Whistling.Следващата седмица ще наваксаме,а и в края на месеца-пак,по Гръцко.
Жаки,бързо оздравяване  Praynig!
Ванини,имаш ли християнчета вече? Party

# 364
Мър, не знаех че има късащи се, тогава е друго наистина. Аз на Бела и бях сложила и хем че беше плътно успя някак си да си защипе долната челюст... Голяма драма беше докато я спася, добре че бях у дома... И ние Фронтлайн капем, но не сме имали проблем.

# 365
Разходихме се ние цял ден. Купих си дънки, туника и роклА и съм доволна. Едни сандалки си харесах, ама толкова обувки имам, че ме беше срам от мъжа ми пак обувки да си взема 😜. Проблема ми е, че с едни и същи ходя и само трупам. Преди да започна да шофирам всеки ден с различни бях, сега се оказа, че само с балеринки ми е удобно да шофирам. Като се обуя след това забравям да се преобуя, въпреки че си возя винаги в багажника и така си ходя.
Жаки, бързо оздравяване на малката.

# 366
Маре, здрава да си, много щастлива и само с положителни емоции заредена Grinning
Весел празник!
Жаки, позната ми е ситуацията, дано бързо се оправи малката сладурка.

# 367
mariat, Честит рожден ден! Здраве и любов!

Лято, бебето на колко стана? Моите са на 3 и 5 и от доста време са с еднакви режими. За семейни разходки стават, семейно сядане на заведение - не можем да си го причиним все още.

Блеккет6, пробвала ли си да шофираш с високи обувки? Ако шофираш няколко пъти, ще видиш, че нямаш нужда от балеринките.

# 368
Да бе. Ела обуй моите 15 санта ток и шофирай. После пак ще те питам. Wink

# 369
Ехо!

Днес ходихме в замъка в Равадиново, но явно не бяхме единствените осенени от тази гениална идеа. Беше блъсканица, а аз хич не обичам много хора. Но интересно..въпреки че не е Уау.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1392 … ?efg=eyJpIjoidCJ9
После разходка и обяд в Созопол. Старият град, пак беше пъъъълно с народ, с най-гадната храна въобще, която може да съществува. Тъпо ми е така да мърморя, но имам и проблеми със стомаха, та тези храни направо ме съсипат. Иначе компанията е весела, със сестра ми сме и една приятелка рускиня, голям смях и лиготия!!!

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1396 … ?efg=eyJpIjoidCJ9

Оказа се, че има място и за мен на едно пътуване с яхта по Йонийските острови в началото на септември. Много ми се ходи, много искам, добре че ми е добричък мъжа и не мрънка.

Жаки, бързо да оздтравява малкото чудо!!!

# 370
Захир, дай паролата за акаунта си на твоя мъж, че да се оплаква от теб в бг-мамма каква никаквица си задето за пореден път ще го оставиш сам  Laughing И му се зареди хладилника с розе!

# 371
Антигона, може и да се пробвам да шофирам с 15 см ток, но в никакъв случай не се наемам да ходя пеша  Mr. Green

# 372
Повярвай ми, вече и аз  Laughing  Имам само едни обуща с нормален ток - мисля, че 5-6см, с тях карам без проблем. Но с хубава висока обувка или платформа - абсурд.

# 373
  • София
mariat, честито ти поскъпване bouquet

Да бе. Ела обуй моите 15 санта ток и шофирай. После пак ще те питам. Wink
ти ся дай като е гарга да е рошава Laughing
има приемливи височини, се пак.
в зависимост от обувката, също си имам резервни за шофиране. няма да се излагам като участник в движението за едните сантиметри Wink

мирише ми на есен тези дни, но никак не ми е неприятно. най-обичам като е студено да ходя на топло.

Захир, дерзай, момиче Peace

# 374
Мисълта ми беше, че под "високи обувки" аз разбирам високи обувки и други нямам  Laughing Както казах, наскоро се сдобих с един чифт с нормален ток, но рядко го нося.

Общи условия

Активация на акаунт