Искам да кажа ... (85)

• 71 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро!
Искам да кажа, че вчера имах парти изненада с всички приятели. Аз, гламавата дори не исках да отидем на ресторант вечерта и даже питах ММ, дали иска да си седим у дома. Така се бяхме ояли на обяд, че незнам къде можех да побера отново хапване и пийване. Облякох си ежедневна рокля, при условие, че имам над 10 броя чисто нови. Така и с обувките- ежедневните токове, а имам хубави и нови. Срам ме е от себе си.
Обаче, каква изненада, какво вълнение беше, подаръци, приятели(дори приятелката ми от София беше дошла). В бар- дискотека бяхме. И докато уж, чакахме ММ да уговори нещо с един доставчик, а аз мрънках, че с децата ще го чакаме в колата, за да не се мотаем....после пък исках да се набутам в магазин, за да си понапазарум, докато той си оправи бизнес делата. ЕЕЕ и изведнъж след поредното навиване да дойдем с него и чух песничката Happy B-day! Тогава вече ми прещрака нещо в главата ми. Супер беше! Последно съм си празнувала с гости рожден ден преди 8 години- бременна в 7/8 месец. Имах и поздрави и торта изненада с 18 свещи. Аз доволен!

# 391
Ми де да го знам как, вероятно е бил не особено адекватен, да беше стъклото, дето е с врата, да речеш не я е уцелил, ама той напарво си минал през другата витрина. Нищо му нямало само малко драскотини. То пияния и господ го пази...

Мариат, хубаво се е получило:)

# 392
Уууу, че готино!!!!  Надвям се, че много сте се забавлявали и е бил прекрасен празник!
Жаки, да се оправя малкото мушмороче!!! Жално ми така да чета, че не и е добре.

Антигона, ние имаме план график. Ще минаваме през Казанлък да видим нашите, после към София, като трябва да сме там преди 8, защото сестра ми е на работа вечерта. Приятен плаж!! Аз този път дори краката не си топнах, но отивам сега да уговаряме яхтата, реших все пак да ида, в крайна сметка за какво работя, ако не да си правя кефа, а там ще е кеф. Така че..живот и здраве ще се цамбуря тогава.

# 393
Вчера имах случка и ме терзае мисълта, дали постъпих правилно..
На паркинга на Ринг Мол ме пресрещна хлапе и ме помоли за пари да си купи нещо за храна.
Дребничък, но чистичък, определено не от малцинствата.
Казах му, че пари не давам, но ако е гладен - ще го нахраня. Той се съгласи.
По пътя го поразпитах защо и какво прави тук. Каза, че се разхождал, а по -късно имал среща с приятели. Родителите му - имал само майка, която работела в някакво кафе и все нямали пари, защото взимала по 10  лв на ден. Изгълта кюфтенцата на Икеа за секунди. Каза къде учи, разменихме си ФБ. Баща му бил безработен, все не можел да си намери работа харесва Славия и тн.
Казах му, че ще го закарам при майка му и ще поговоря с нея. Съгласи се, макар че имал среща по-късно.
И тук ме загриза съмнението - дали постъпвам правилно?
Имам ли право да го водя при майката и да си говоря с нея. Явно е наясно, че детето е само на вън и се оправя някак си. Стори ми се прекалена намесата.. newsm78
Дадох 5 лв на хлапето и му казах, да ми обещае, че като се прибере - ще ми пише на ФБ.
Обещаю ми и се разделихме.
Някъде към 18 ч ми писа. Отдъхнах си.

# 394
  • До морето
Екс, колко голямо беше хлапето?

# 395
Екс, имаш нов приятел 😘

# 396
Екс, колко голямо беше хлапето?

Каза, че е на 12 . На мен ми изглеждаше на не повече от 10, дребен беше. Но по изказ и поведение - си отговаряше на възрастта.

# 397
  • Ямбол
Екс, това дете може да попадне на някой ненормален. Аз поне не виждам лошо да се говори с майката.

Захир, жалко че тръгваш.  аз преди няколко часа пристигнах и времето е супер, даже е горещо. Но плажът ще ме почака, че ..... Може би малката ще се попличка в басейна само.

# 398
Лиляна, точно за това ми се искаше да говоря с майката.
От друга - страна, не може да не го знае, след като пуска детето да се разхожда само и без телефон по цял ден. Thinking

Видях я през ФБ на хлапето и бих могла да се свържа с нея.. newsm78

# 399
На 12 си е дете, но са доста самостоятелни някои. Пиши и нещо кратичко, че си се запознала с него и "опипай" почвата.

На моята приятелка синът и на 12 си беше купил мотор! Истински, сравнително голям от някакъв наркоман. Бил събрал пари по празниците и с негов приятел го спазарили за около 500 лв. Около месец са го карали, докато един съсед не споменал пред приятелката ми, че синът и му е занесъл торбите до тях с мотора  ooooh!. Решил дори, че те са му го купили  ooooh!. Та не е ясно и този младеж дали не казва, че учи, докато хайманосва.

# 400
  • До морето
Аз по-скоро бих говорила с нея. Сега, то зависи и какво и как ще й кажеш, но все пак бих те посъветвала да се свържеш с нея. Нормално ли е 10-12 годишни да обикалят сами в София? Ама пък ако наистина са зле и жената бачка нон-стоп. А тя дали знае, че то проси?  Оффф, стегна ме нещо за гърлото.

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 14:56 от Mariposa_Malva

# 401
И мен от вчера ме е стегнало..и затова съм в така в размисъл. Rolling Eyes

# 402
Според мен детето прави тези неща тайно от майка си. Имам в предвид търсенето на пари от хора със скъпи, дрехи, коли, които няма шанс да познават родителите му. А това, че ти си му обърнала внимание и си му дала обяд, пари, внимание дори, ме кара да си мисля, че без да подозира че може да се свържеш с майка му ти е дал фейсбука си. Почувствал те е близка. Дала си му внимание, което до сега не е получавал от друг.

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 15:00 от mariat

# 403
Според мен детето прави тези неща тайно от майка си. Имам в предвид търсенето на пари от хора със скъпи, дрехи, коли, които няма шанс да познават родителите му. А това, че ти си му обърнала внимание и си му дала обяд, пари, внимание дори, ме кара да си мисля, че без да подозира че може да се свържеш с майка му ти е дал фейсбука си. Почувствал те е близка. Дала си му внимание, което до сега не е получавал от друг.
Ами по горе  Excuse me е писала:Казах му, че ще го закарам при майка му и ще поговоря с нея. Съгласи се,

# 404
Днес пак ми писа. Казах му, че дъм на разходка с кучето на Витоша и изяви желание някой път да дойде с нас..))

Общи условия

Активация на акаунт