Искам да кажа ... (85)

• 71 517
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Екс, мислела ли си докъде ще стигаш с това познанство? Приятелство? Спонсорство?
 12 годишно момче, което проси около паркингите на моловете дали не се е научило да преценява финансовите възможности на потенциалните му "дарители"? Видяло те е да слизаш от скъпа кола, добре облечена и е стреляло. Запознанство, фейсбуци, съобщения, желание за още срещи и разходки... Не ми прилича на невинно и спонтанно желание за приятелство, прилича ми на начин да те "опознае"  и да прецени доколко може да смучи за вбъдеще от теб за всяко нещо, не само той, но и майка му, която като нищо да го е обучила сама на тия техники.

Замисли се реално, 12 годишен пубертет търси приятелство с 40+ годишна жена? Наистина? На мен ми мирише на гнило. Пази се.

Желанията му няма да спрат до разходките с кучето, сама ще видиш. Лошото е, че от тази ситуация лесно няма да излезеш - или ще се ограби когато те проучи обстойно, или ще започне с невинни похвати да иска пари за това и онова и накрая ти ще излезеш лошата, защото в един момент ще откажеш да се превръщаш в банкомат на семейство паразити.

# 406
 Вася, да, разбрах го. Антигона също добре го е написала.

# 407
+1 на Антигона
виждала съм подобен случай

# 408
И аз смятам като Антигона. Дистанцирай се, Екс. Майчинският ти инстикт ти влияе, но може наистина да се опариш в желанието си да помогнеш  Confused

# 409
Антигона, помислих си го, разбира се..
Но нито бях добре облечена, нито ми е видял колата. Срещна ме доста далеч от нея.
 Peace

# 410
Антигона, помислих си го, разбира се..
Но нито бях добре облечена, нито ми е видял колата. Срещна ме доста далеч от нея.
 Peace

Няма как да си сигурна в това. Често ли посещаваш този МОЛ?

И да не е бил наясно то след като си му дала достъп до Фейсбука ти вече знае прекрасно

Между другото, майка му работи за 10лв на ден? Ако работи всеки ден без почивен такъв това са 300лв месечно. Не споменава баща или баби, вероятно няма такива, но все пак майка му явно успява да се грижи за оцеляването и на двама им с 300лв месечно, че за капак да му осигурява и интернет. Брей.

Разучи му фейсбука по-обстойно. Мисля че ще намериш несъответсвия.

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 20:16 от Антигона

# 411
Здравейте и от мен,
отново съм изпуснала доста...
Заминахме инцидентно на почивка за 4дни при наши приятели. Имат къща до Тетевен в едно село.
Чист въздух, реката минава през двора на къщата...неописуем студ (идвайки от 40С, там през деня бе не повече от 15С, а вечерите сигурно към 5С). Добре че в последният момент, метнах по 2бр. дълги панталони и блузи за децата и мен.
Разхождаш се по пътя и не срещаш жива душа, от време на време по някоя кола.
Жалко само, че не успяхме да си направим плаж и да се къпем в реката. Чак днес се постопли времето, но вече трябваше да тръгваме.
Яд ме е, че от цяло лято, едва сега отидохме до там.

Excuse me, внимавай и се пази. Детето е малко, но и достатъчно голямо, за да му щрака мозъка за какви ли не схеми. Спонсорството би ти бил най-малкият проблем...представи си да се оплаче от сексуално посегателство?!? А то е малолетно.

# 412
Мисля, че сте прави!
И благодаря! За пръв път се радвам, че споделих нещо тук..)

# 413
Здравейте и от мен,
отново съм изпуснала доста...
Заминахме инцидентно на почивка за 4дни при наши приятели. Имат къща до Тетевен в едно село.
Чист въздух, реката минава през двора на къщата...

Не може да нямаш снимки! Дай да оплакнем очите!

# 414
  • София
Я кажете како се носи на погача на бебе?

# 415
Я кажете како се носи на погача на бебе?
Нещо сладко, малък подарък и парички, които в някои райони на България се слагат върху питката.

# 416
  • София
Аз не съм правила никакви такива неща за моето дете и нямам идея изобщо.Благодаря.

# 417
И аз не съм правила, но от бг- мамата знам! Whistling

# 418
mariat, снимки имам, но 99% на децата. Simple Smile Не че не ги познават повечето тук...

# 419
Не съм се замисляла за подобен сценарий. Преди две години имах  подобен случай,  но в Техномаркет.  Момчето играеше на таблет изложен там.  Ние избирахме и консултантът обясняваше. В един момент,  момчето спря да играе и  такава специализирана консултация ни направи,  че консултантът трябваше да му ръкопляска.  Цецко се оказа сам в Мола,  родителите на работа.  Размениха си фб уците със сина ми и са все още приятели. Компютърно генийче,  което ни оказа безценна помощ. Поканихме го на Мак Доналдс, скромно дете.  Монетата има две страни, претегли и двете.

Общи условия

Активация на акаунт