Искам да кажа ... (85)

• 71 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • В Космоса
И аз ви изпуснах, но поне от последната страница чудесните снимки на Сесил видях. Heart Eyes

Аз наминавам да се похваля, че купона при мен тече в пълна сила. Петък вечер плажен бар, вчера от 15 до 2 часа (11 часа общо) емоция на квадрат на стадиона с тези "младежи"

От утре малко по споко за известно време. Simple Smile

# 421
Сесил, с какъв апарат/телефон снимаш? Прави ми впечатление, че снимките винаги са страхотни!

# 422
  • югозапад, под "Марков камък"
И аз ви изпуснах, но поне от последната страница чудесните снимки на Сесил видях. Heart Eyes

Аз наминавам да се похваля, че купона при мен тече в пълна сила. Петък вечер плажен бар, вчера от 15 до 2 часа (11 часа общо) емоция на квадрат на стадиона с тези "младежи"

От утре малко по споко за известно време. Simple Smile

Акашче, благородно завит, the PRODIGY  са най-голямата ми тийн любов!!!

От утре 5 дни отпуск, която мислех да изкарам много спокойно с детето без никакви събития само двечките да се глезим, но плановете се обърнаха напълно Simple Smile

# 423
Антигона, първите снимки са с апарат, Никон Д5200.
Следващите са със Самсунг Галакси S4.
На голям екран разликата в качеството е голяма.

# 424
  • Бургас
Акаша и аз ги слушах, но през терасата Simple Smile

На погача за дете нося сладко( кутия с бонбони), подарък и приготвям левчета, сега може и монета от два лева, които оставям в бялата кърпа, която се опъва над главата на майката. Аз и на двете деца правих

# 425
  • В Космоса
Никитка, същата работа и при мен.  Heart Eyes Закъсняха с повече от час и много народ си тръгна, но аз бях решена, че ще спя на стадиона ако трябва но ще ги изчакам. Хората взеха да се съмняват дали ще излязат, осваиркваха, но аз знаех, че ще дойдат. А съм ги гледала два пъти преди това, но колкото повече, толкова повече! Grinning Но не бяха само те емоцията - House of Pain - любимата ми хип-хоп банда, Exploited, също стабилно слушани в младежките ми пънк залитвания... И другите две метъл банди, едната я знам, но не ми харесват особено, но тези, с които се запознах за сефте Bullet for my Valentine ме вдъхновиха.

Лина,  superuu

# 426
За първи път чуваш за Bullet for my Valentine?  Shocked  Айбе бе! Tears don't fall и All the things I hate все още са ми в Топ 10 на любимите песни.

# 427
  • В Космоса
За първи, да. Но явно имат много фенове. Имаше много тийнове с възрастен придружител специално за тях. Много ми бяха сладки младежите - до мама и тати плътно, но яко друсат кратунки. Grinning Heart Eyes

# 428
Пари се дават на погача за 40 дни.  Може и подарък,  но пари задължително.  

# 429
Често слушаме Булет. Ние си продаваме билетите за Найтуиш Sad.

# 430
  • Пловдив
Много каръшки ми върви това лято. И си купихме кола. Почвам да се чудя дали няма да се вкисне нещо този таралясник като имам предвид моя кутсуз.

# 431
Екс, по повод случката с момчето, съм на мнението на Антигона, бъди предпазлива!

Днес хванахме големи намаления с Мими в два магазина и си купихме много хубави неща направо за без пари. Много обичам разпродажбите, ей:) Сега ми едно готино, дето спестих солидна сума. Някои от нещата ги бяхме набелязали и щяхме да купим миналата седмица, добре че изчакахме:) Утре, като си дойде моя никаквец да види каква спестовна жена е взел bowuu hahaha Кой го знай какви ги е вършил из Софията, може даже и с приятели да е излизал, ужас! Simple Smile

Честита кола, Янтра, със здарве да я карате и да ви е късметлийска!

# 432
  • Пловдив
Честита кола, Янтра, със здарве да я карате и да ви е късметлийска!
Изобщо не мога да и се зарадвам, като знам каква сатурнова дупка дълбая. #Crazy

# 433
Е, може сега да се счупи каръка и да изплуваш от дупката. Не си споделяла напоследък за нещо неприятно или аз съм пропуснала. Дано не е свързано със здраве , останалото е поправимо. И това ти го пише топ песимиста на Вселената:)))

# 434
Янтра, стига де, всяко зло за добро.
Много ми се спи на мен, изцедена съм в последно време.

Общи условия

Активация на акаунт