Искам да кажа ... (85)

• 71 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Не е нищо сериозно, просто вселенски карък, счупи се миялната, следващата седмица пералнята, после сушилнята, после ни взеха една кола под носа (а вися три месеца), после резервирахме възможно най-скапаната почивка, отидохме, никой от нас не искаше да остава, и отказаха да ни върнат пари (през букинг резервирахме) и .....

Забравих:
А, да, и миналия ден си счупих един зъб - сцепи се на две. Кутсуз ви казвам!

# 436
  • София
Екс Hug

JACKLIN*, да са ви сладки придобивките Simple Smile

Янтра, честито и никаква риба в багажника Laughing
сатурнова дупка ме смуче и мен нещо Close

# 437
  • Пловдив
Ненене! Рибата беше в предишната ни кола - форд мондео комби, когато бяхме с две деца, настоящата - рено гранд еспейс а.к.а. Смрадльо, я взехме две седмици преди да се роди третия, защото установихме, че по никакъв начин не можем да натъпчем трите столчета за кола във форд мондео и да затворим вратите.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 438
Това с никаквеца, кодово название ли е.  Защото  и моят е на  морето.  Но си е  стара кримка,  та не го мисля.

# 439
Уф,това с почивката много гадно, случи ни се тамън два пъти- първия на Елените в един от хотелите на Арабаджиеви, беше кошмар. Платили бяхме за седем дни, на третия си тръгнахме с писъци, по- мърляв ресторант и хадна храна не съм виждала, пък имам опит и със страни от третия свят:) Второто беше на Русалка при другите милионери:) Та там още при настаняването един младеж с голф количка ни вози към бунгалото и пита: - Абе, вие пилешки воденички обичате ли? И се подхилва. Ами, ядем, ама чак да обичаме, казвам. Той върти глава и вика: - Аааа, ще заобичате... Още първата вечер ми се изясни защо.
То не беше воденички пане, воденички с ориз, супа от воденички Crazy Банев има птицеферми сто процента:) Всеки ден имаше воденички и те бяха най- добрия избор, правете сметка за другото:))
От тогава, вероятно се досещате, воденички НЕ ядем!
Ама пък виж какви смешни спомени, Янтра, има и добра страна на нещата:) Мани я онази кола, която сте изпуснали, не ви е била на късмет.
Трябваше в петък през ноща да лети свекърва ми и аз смятах да пътувам с мъжа ми да я изненадаме, в последния момент отмениха полета, остана за събота. В събота сутрин Жаки направи силен пристъп, по първоначалния план, аз нямаше да съм тук... Господ си знае работата, каквото има да става става, каквото не, не е трябвало.

Бобке, кодово е, ама дълга история:)

# 440
Като е с пристъпи детето, как летите.

# 441
Не, ние не летим. Свекърва ми се прибираше от чужбина, ние щяхме да пътуваме от морето до София да я вземем и закараме до града ни. Децата щяха да останат за една нощ у наши приятели и ние да се върнем в събота вечерта.

# 442
  • Ямбол
Добро утро.

Мира, наистина много хубави снимки правиш. И май не е само от фотоапарата, а просто умееш.

Янтра, много гадно. Напиши им един цветущ отзив на тия. Безаварийно каране с новата кола пожелавам.

Жаки, малката няма ли подобрение след антибиотика?

Акаша, това Спирит ли е било? И аз ги слушах преди от терасата в Крайморие, но сега сме далече.

Моята дъщеря изкара почти цяло лято на морето и майка ми ми казва - сега трябва да е цяла зима здрава. Ще я видим.
Ние вчера се поглезихме двете по приморските сергийки. Купих ѝ от тия светещите маратонки и довечера ще светим. Взехме си и топка да играем по главите на хората на плажа Mr. Green

Слънчева седмица на всички.

# 443
Добро утро и честит имен ден на всички с хубавото име Мария! Да сте живи и здрави и много щастливи!
Янтра, честита придобивка, вярно да служи и безаварийно Simple Smile
Студено е навън - 15 градуса Sad
Прекрасна, слънчева и топла седмица пожелавам Simple Smile

# 444
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник на всички, които празнуват! Бъдете здрави! И Марианка днес има празник Simple Smile
Лиляна, не е Спирит. Тази година няма да има

# 445
Добро утро и честит празник!
Да е спорна и слънчева седмицата нс всички!

Снощи се мъчих да гледам падащи звезди, но само самолети видях.(( Имаше супер силна луна, като прожектор беше.

# 446
Добро утро и от мен Grinning и честит празник на всички именници и на всички, които го почитат.
Тук е слънчево, но хладно /според мен/, според мъжа ми- времето е перфектно Laughing

Лина, вярно, че Спирит няма да има тази година, чак сега се усетих Crazy
Относно каръщината, аз смятам, че съм голяма кутцузлийка, но пък винаги си казвам, че е за хубаво.То настройката е важна Mr. Green

# 447
Каръщината е период. Ще мине.
Янтра,  Hug

# 448
  • Варна
Добро и от мен!
Честито на именниците!  bouquet
Честито и на моята Варна! Днес празнуваме и не работим!
Скрит текст:

Сатурново, като казвате преди РД ли имате на ум?!
Една врата се затваря, друга се отваря, приемам
всяко случило се "зло" за добро  Simple Smile

Екс, интересна случка си имала... приеми като урок,
непоискано добро, правиш го и забравяш. Дълбаенето
и потъването в някаква случка обикновено не носи
удовлетворение, а нови въпроси и размишления...

Скадинавчетата на Sesylle  винаги ме усмихват.
Чудесни са!

# 449
Честит празник да са живи и здарви именниците и моето Миме ще празнува:)
Лили, има пододобрение Жаки значително. За светещите маратонки дано си взела касова бележка. Купихме от магазинче, бележка не дадоха, а аз не се сетих да поискам. Обу ги Мария точно три пъти и на четвъртия едната светеше само на петата. Тя си ги харесваше и много се тръшка, но без бележка нищо не можем да направим. Това ще ни е за урок и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт