Искам да кажа ... (85)

• 71 436
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
След пропуснати две теми се записвам с благопожелания към всички именици bouquet И ние, по каръшко море не сме имали - вирус, отвратително отношение и за капак червен флаг , тръгнахме си преждевременно, понеже аз на море отивам най-вече, за да кисна по цял ден във водата. Съвсем си затвърдих необичането на ходенето на море през август.

# 451
Честито на празнуващите!

Sesylle, тези шахматни фигури къде са?

Аз купувам светещи маратонки от амазоните, когато ми паднат на намаление. Досега не сме имали дефектни.

Сандоканчев, не преигравай. Нищо против да си пишеш разни работи, но не се опитвай да се будалкаш.

# 452
 Hug

ето ме пак. Вчера пътувахме от 10 сутринта до 19 вечерта, минахме цяла България. За капак точно вчера една жега.. моя бански не е излизал от багажа на това море, ама здраве да е. Аз, както вече казах, съм безкрайно разочаровна от нашето Черноморие и няма сила, която да ме накара да почивам пак там. Просто цялостно е гадно! Това е.
Жаки, честита именничка и да се оправя малкото Жакче!!  Hug На всички, които празнуват, бъдете здрави и късмет да ви носи името!

Екс, чудесен жест си направила към детето. Аз пък не съм толкова мнителна (много съм добродушна и съжалителна, което винаги ми е било проблем) и все пак не виждам нищо лошо да се помогне на едно дете! В крайна сметка, съдби всякакви, не виждам с какво чак толкова би ти навредило подобно познанство, но ми е интересно да прочета тук мнения... Хората сме толкова различни.

# 453
Екс, според мен си попаднала на дете, което е пуснато да се изхранва, както може, има ги доста такива. Не е класически просяк, но техните са му казали да ходи да моли хората през деня и каквото му купят, това ще яде, защото у тях няма. Мъжът ми има две циганета, на които дава стотинки редовно, пускат ги сутрин на улицата и те се прехранват, както могат, не носят парите на организатор, веднъж се представят за брат и сестра, друг път - за братовчеди, лъжат непрестанно.

# 454
Да, варианти и версии - много.
Няма как да знам точната истина.
Тезата на Антигона също е доста вероятна.
А от вчера имам вълна от искане за "приятелство" от сходни хлапета..))

# 455
Дейзи, в Рибарица.

В събота пътуваме за морето и ние,  надявам се на време без дъжд. Миналата година 3дни валя и беше към 10-15С.

# 456
  • До морето
Жаки, за маратонките - не ви дадоха касова бележка или не я взехте. Ако е първото - пускаш жалба в КЗП. Много да бързи и големи актове пишат, особено ако и за неиздадена касова беллежка. Но трябва да посочиш датата на покупката, даже и приблизителен час.

Сесили, страхотни са ти децата.

Аз авно съм голям балък, чак тъпо ми стана след поста на Антигона за случката на Екс. Хич не ми мина подобна мисъл през главата  Sad

# 457
Екскюзит, на тези възраст трупат приятелства във ФБ.
Мисля като Захар (между другото забелязвам, че имаме доста сходни вкусове и гледни точки).
За мен по-вероятно е наистина да нямат възможност и вкъщи да ядат само бюджетни храни, а да му се е прияло нешо различно, което няма как да да си купи. Допускам и че майката няма представа, че детето проси. Аз бих говорила с нея, щом казваш, че детето изглежда чисто и възпитано, си струва да я предупредиш. Може наистина да са в безизходица.
Чак схеми за смучене на пари и следене от каква кола слиза, ми се струва пресилено. Stop
Честито на всички именици, бъдете здрави!

# 458
Добро утро!
Днес имам имен ден! И други имат празник- Марианка, Мими, а може и още да се появат! Да сме живи и здрави!
Янтра, погледни малко от хубавата страна- бяхте в Германия без децата! Това ще те топли цяла година, като имаш каръшки периоди. Счупена миялна-ееее ама как хубаво си изкарахте в Немско! Така ще си казваш!
И честита кола. Дано и името и съдбата й са по- добри от предната! Да си изплати всяка стотинка!

Екс, и аз мисля като Янечек, че такава е съдбата на детето, за това така се е разнежило, като си му обърнала внимание. Като си представиш, че и много псувни и пренебрежително отношение е получил, ти си му се видяла като най- хубавото нещо в живота му. Едва ли си е говорил дори и с майка си, така, както е говорил с теб.
И да похваля една бг фирма. Миналата седмица си купих протектори за матраци от (Матраци Симеонов). Единия беше по- малък и веднага го смениха. Браво. Оня ден, обаче го минах с ютията. Отгоре имаше и чаршаф, но аз нали съм блейка и забравих за протектора. И вече си имам една дупка. Днес се обадих да поискам някакво парче, за да си го спася и да му се порадвам като на нов все още. Хората пожелаха да ми изпратят нов- за без пари. Аз не приех. Няма шанс. Казах им, че искам съвестта ми да е чиста, като си лягам вечер. Но много ме зарадва жеста, който искаха да направят! така се прави!

# 459
Аз също не бях се замислила за лоши последствия от такава дружба...
Едни познати бяха на Равда и споделиха, че много мръсно е било, инак пълно. Аз като ходихме на Поморие също забелязах, че е мръсно, защо не почистват, не им ли стигат парите, да ги поддържат тези плажове, достатъчно е висока таксата, то ако се разчита на самосъзнание няма да го бъде, хората днеска хвърлят, утре пак на същото място постилат хавлиите и се ядосват колко е мръсно Whistling

# 460
Чак схеми за смучене на пари и следене от каква кола слиза, ми се струва пресилено. Stop

Нека ти се струва, това говори само, че не си го изпитвала на собствен гръб. Някои сме и знаем как действат уж невинните просячета.

Седмицата ми почва ужасно!

# 461
Антигона, защо?

# 462
Пътуването до Крушуна за утре пропадна - колата се развали вчера, а днес за капак мъжът ми ми сервира, че точно в последния момент му е изникнал спешен ангажимент и ще е на работа утре вместо да почива.
Остави размотаването "гъз път да види" до водопадите, но от една година го ръчкам да си запише час при един лекар хирург в Плевен за болките в рамото и когато най-накрая записа и часът ще е утре -  добър ден! Според шефът им здравето може да почака, работата била по-важна #Cussing out

# 463
 Hug Лято!!

Антигона, как мина интервюто? Писала ли си или аз съм пропуснала нещо??? Умисхни се, настрой се в дзен и си свиркай! Седмицата ще е такава, каквато си я направиш, казах аз, която вчера не спрях да мрънка!!   Crazy
След малко имаме ПОРЕДНАТА почерпка в офиса! Много са ми сладки колегите ама само почерпки! Искам да отслабна!! ОТСЛАБНАААА!!!  #Cussing out Ама слабия ми ангел колабира при вида на храна, та..не знам вече и аз!!!

И за да докажа теорията си против конспиративните идеи за източване на богати, добре изглеждащи дами, бих искала да представя себе си, като главно действащо лице.
Скрит текст:
Аз, сестра ми и съседката, провинциално градче, ние деца. Не сме от богати семейства, но никога не сме просили, и слава Богу не ни се е налагало. Имахме щастливо детство, бих казала не особено богато, но достатъчно хубаво, за да ни даде хубави спомени и емоции. Та ние, келеши, около 9-10 годишни, по снимките сега виждам, облечени безобразно, ама може би такова е било времето.. При нас се провежда ежегоден празник на розата. При което се изсипват чужденци. Ние ги "дебнехме" и то не с цел да изкопчим нещо от тях, а по скоро имахме интерес от допира до култура, толкова различна от нашата. Снимахме се с тях, опитвахме да водим разговор, с базовия си английски тогава. Та така се запознахме с млада двойка японци, тръгнали на меден месец и минаващи през България. Разменихме си адресите, при което години наред водихме комуникация. С писма! Аз тогаева не знаех добре английски, та молих разни познати и съседки да ми пишат писмата  Crazy Те ни пращаха разни играчки и подаръци, картички, тевтерчета.. Свързвам тези моменти с толкова мили емоции! Роди им се бебенце, за което ни писаха.  После загубихме връзка, за което много съжалявам. Та в очите им ние бяхме някакви бедни, опърпани дечица, радващи се на някакви шарени неща, които ни пращат. Но за нас беше среща, обогатяваща, покрай кореспонденцията си с тях учех английски, стараех се. Та така..  

# 464
Антигона, наистина не съм Thinking. На два пъти ми е случвало да ми искат пари за храна, купувах тостери. И двата пъти децата се оказаха искрени и разказите се потвърдиха.

Общи условия

Активация на акаунт