Искам да кажа, че вчера имах парти изненада с всички приятели. Аз, гламавата дори не исках да отидем на ресторант вечерта и даже питах ММ, дали иска да си седим у дома. Така се бяхме ояли на обяд, че незнам къде можех да побера отново хапване и пийване. Облякох си ежедневна рокля, при условие, че имам над 10 броя чисто нови. Така и с обувките- ежедневните токове, а имам хубави и нови. Срам ме е от себе си.
Обаче, каква изненада, какво вълнение беше, подаръци, приятели(дори приятелката ми от София беше дошла). В бар- дискотека бяхме. И докато уж, чакахме ММ да уговори нещо с един доставчик, а аз мрънках, че с децата ще го чакаме в колата, за да не се мотаем....после пък исках да се набутам в магазин, за да си понапазарум, докато той си оправи бизнес делата. ЕЕЕ и изведнъж след поредното навиване да дойдем с него и чух песничката Happy B-day! Тогава вече ми прещрака нещо в главата ми. Супер беше! Последно съм си празнувала с гости рожден ден преди 8 години- бременна в 7/8 месец. Имах и поздрави и торта изненада с 18 свещи. Аз доволен!