Искам да кажа ... (85)

• 71 424
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Това с ваденето на зъби си е до опитност на зъболекаря. Нормално е за 10-15 мин. Peace
Като бивша жена на зъбар го казвам.
Не е вярно, израснала съм сред стоматолози-хирурзи. Майка ми е хирург, приятелите и в голямата си част са стоматолози и хирурзи. Зависи какъв е зъба, дали е мъдрец, преден, ала-бала, как е във венеца, как са корените. Тоест един зъб може да се вади 5 минути, ама има и по два часа и ги разпарят целите. Един час е средна работа. На мен лично ми го вадиха 40 минути последния.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 22:45 от Янтра

# 556
  • София
Не съм ви чела от 3 дни.
В резюме:
Изнесохме се. Всеки се нанесе където можа. Днес бях кръстница. Кати си подпали косата. Ходихме спешно на фризьор.

# 557
  • Пловдив
Не съм ви чела от 3 дни.
В резюме:
Изнесохме се. Всеки се нанесе където можа. Днес бях кръстница. Кати си подпали косата. Ходихме спешно на фризьор.

Т'ва се вика подробно и стегнато резюме Simple Smile

У нас поливат колата мъжът ми и най-добрият му приятел, отгоре съседите и те поливат нещо, ама не знам какво, но шумът е повсеместен. Съседите отсреща са у съседа отгоре, та никой не протестира от шума.

Моите деца спят от 21:30, тях никакъв шум не ги стряска.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 23:05 от Янтра

# 558
Мидко, градски, радвам се, че те виждам в темата.
Кръщенето мина идеално. В крайна сметка бяхме вътре, в заведението и така стана много добре. Нямам снимки още, като ми ги дадат, ще кача.
Ходихме и на заведение след нова. Казвам ви, бяхме като изтървани. Личеше си от километри, кой е с деца и не е излизал от две години.

# 559
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте пак дами.Празнувахме,бяхме на Крайморие, на "кокошките"- старото име на ресторанта-сега е напълно обновен и много приятен ,има и клуб с басейн и други гевезелици.Утре ще продължим с анкетите ,сега ми е леко анасонено...

Цитат
а снимки на този чуден мъжки екземпляр ще има ли?
А кой пита?

# 560
Здравейте пак дами.Празнувахме,бяхме на Крайморие, на "кокошките"- старото име на ресторанта-сега е напълно ...

Това да не е Амая нещо си, че гледам бая народ се тагва от там и явно е много актуално?

# 561
  • SHOOT ME 10 $
Цитат
Това да не е Амая нещо си, че гледам бая народ се тагва от там и явно е много актуално?
Да бе...

# 562
Ееее, ми тагнахте ли се тогава Laughing

# 563
  • Пловдив
Ако не си се тагнал - значи не си ходил! Това е всеизвестно!

# 564
Мчи мноо ясно Joy

# 565
  • SHOOT ME 10 $
Лека нощ! Пиян съмм   немоа се такна

# 566
  • Пловдив
Лека нощ! Пиян съмм   немоа се такна
И ти какво? Мислиш, че само ти пиеш? Самозалъгваш се.

# 567
  • Euskal Herria
Малеее, много сериозна бургаска агитка се събра  Joy.

Хм, то човек може да се тагне откъдето си иска и без да ходи на конкретното място. Наздраве!

# 568
  • Бургас
Добро утро!
Ванини, радвам се че всичко е минало добре!
На Амая не съм ходила. Ние на Крайморие ходим на капана, който е до бунгалата. Май се казва Нептун.
Мидко и в Бургас ще отварят Икея, мисля , че ще е през септември месец Simple Smile

# 569
Добро утро и от мен Grinning
Лина, от бургаската тема разбрах, че нямало да е магазин, а само за поръчки.Но вчера минавайки покрай химията видях рекламно пано, че Икеа отваря в Бургас, тааа надеждата умира последна Mr. Green
Ванини, къде се губиш?

Аз пък на Крайморие хич не ходя, ни на капана ни на кокошки Joy

Общи условия

Активация на акаунт