Искам да кажа ... (85)

• 71 515
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
ИКЕА в Бургас ще е като тази във Варна - тук-таме по нещо дребно налично, останалото си го поръчваш. Което не е малко, защото понякога ми се налага да се занимавам за нещо дребно. Малко нещо е по-добре от нищо. Но в Пловдив няма изгледи за ИКЕА.....

# 571
Тонка, ай честито за всичко. Кати как се радели с косичката? След подобна случка моята щерка ще реве и ще иска така да си ходи.
ММ е в Метро- да има нещо интересно да му кажа да не изпусне?

# 572
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро мили дами!

Снощи бях цъфнал ,като това тук цвете ли е още не мога добре да видя но е в двора ми.
Предната седмица бяхме на Капана в Крайморие, там пък си излях мъката по една мома...а бе заредиха ми се едни дни...

# 573
ООО, разбира се, че и това не е малко.Икеа ми идва точно по поръчка, защото много ми харесва изчистения и стил Flutter

ММ е в Метро- да има нещо интересно да му кажа да не изпусне?

Матраци Магнифлекс за 130лв някъде, вчера лягах на един такъв да пробвам.Ама сега съм още далеч от матраците.

Тонка я чакам да разкаже за изнасяне, внасяне, море и приключения Heart Eyes

# 574
  • Бургас
Къде в Бургас ще е Икея? Ще има ли ресторант като софийската?

# 575
Искам да кажа на дамата с фенерите и хубавия балкон от преди няколко страници, че ме разсъни с това качване на снимката на обратно. Въртя телефона и снимката се върти  hahaha
Мидко си го следя в темите за цветята и ми е много симпатичен  Blush
Слънчев и готин ден от мен  Hug

# 576
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Добре си починахме 4 дни... сега не ми се работи Crazy
Какъв дъжд ни пра в петък срещу събота. Добре, че бяхме с каравана, а не с палатка.

Антигона, не са ходили да гледат звездите - професорката казала, че е облачно, а и нали е валяло.
Марият, честит рожден ден на голяма патерица (родена си на една дата със свеки Simple Smile) bouquet
Да са здрави и щастливи всички Марии Hug
Ние на Богородица навършихме 17 години от венчавката и големия джангър, наречен сватба Crazy

# 577
Къде в Бургас ще е Икея? Ще има ли ресторант като софийската?

Разбрах, че ще е в МОЛ Галерия.За ресторант и аз се интересувам, че съм се наточила на кюфтенцата.
Бях чела преди много време, дори не си спомням в коя тема, че много хора стават неделя сутрин и отиват да се хранят и пият кафе в ресторанта на Икеа.

# 578
  • Пловдив
Във Варна няма ресторант Simple Smile

Иначе закуската им е безумно евтина - закуска с кафе 2лв, с карта ИКЕА - 1лв, като с чашата с кафе можеш да си налееш още, безплатно допълване. Познайте кой ходи в ИКЕА редовно Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Нищо, че е на майна си от Пловдив. Редовно правя срещи с приятели от Сф  в ИКЕА Simple Smile

По няколко причини - има голям паркинг където винаги съм сигурна, че ще намеря място. Не се смейте, с моя бумбалник в софийския трафик не е лесно да се паркирам. За т.нар. "софийско паркиране" редовно не остава място за ван, излизат все малки коли. Второ - ИКЕА е "чайлд фриендли" ориентирана и ако искат децата ми могат да прекарат два часа в детския кът, ама и ресторанта е пригоден за деца. Трето - винаги разглеждам и си взимам по някоя дреболия, даже да не искам нещо конкретно и голямо. Четвърто - храната ни харесва. Аз харесвам порцията със сьомга, а децата обожават кюфтенцата.

П.П. Закуската не е на тази цена само в неделя, а всеки ден от 9 до 10:30.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 10:00 от Янтра

# 579

Екатерина, яд ме е. Миналата седмица купихме други матраци!

Икеа ни е любим! И кюфтетата и стоките.

ЕлиТ, благодаря. И на вас честита годишнина!

# 580
Добро утро! Аз съм си вкъщи, имам лек оток и суетата ми надделя, но мисля, че утре съм на шест /пет  Mr. GreenFlutter

ИКЕА много харесвам, ходим често да си вземем някоя джиджавка, хвърлила съм око много на една кухня там и минавам да си я нагледам. За закуската бяхме само веднъж - обаче не знам дали бих повторила в почивен ден. Беше АД! Много, много хора, баби с деца, блъскане и викане все едно ще свърши нещо, а ние на всяка цена (било това и животът ни) трябва да го вземем, чакане около кафе автоматите по 20 минути, придружено със съответните скандали кой е пръв, кой е неграмотен да си налее едно кафе, както и картинката - налива се кафе, изпива се на екс, налива се веднага още една чаша - пие се на екс, налива се трета чаша и едва тогава господинът отиде да заеме мястото си. Как не му стана лошо не знам. Да, безплатно е, ама... кажи честно, вкъщи така ли пие кафе, аз лично много се съмнявам ooooh!
За съжаление, рядко ни се удава възможност с мъжа ми да сме си вкъщи двамата през седмицата, за да се пробваме тогава. Иначе и сьомгата и кюфтетата са им хубави, да.

# 581
  • дядовата ръкавичка
Много обсъждана тази Икеа, да се изкажа и аз по темата. Живея на пешеходно разстояние, ходила съм само веднъж и ужасно се изнервих, докато се измъкна  Crossing Arms.
Само допреди няколко години, мястото на Икеа беше голяма ливада и младежите ходеха да ритат там, косяха, поддържаха я. Дразни ме това безобразно свръхзастрояване с мегамагазини и полупразни молове. Градът изяжда и малкото останала зеленина и красота.            

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 10:52 от Айяла

# 582
  • sofia
..... както и картинката - налива се кафе, изпива се на екс, налива се веднага още една чаша - пие се на екс, налива се трета чаша и едва тогава господинът отиде да заеме мястото си. Как не му стана лошо не знам.
Joy Мъжа ми има един колега, който така се налива с кафета в работата. Същият е с високо кръвно и е на хапчета, но "кафето било полезно простата".  И там им е безплатно, явно е много важно да се погълне максимално количество от безплатното нещо.

Мидко, това някакъв слънчоглед ли е?

# 583
Освен това дават пюре Хип за бебетата, ако си вземеш основно ястие, освен това на обяд пастата е 2 лева,освен това детското меню целият август е безплатно,  освен това имат прекрасен паркинг за майки с деца и големи асансьори, имат два часа безплатен детски кът и на рождения ден на детето подаряват две детски менюта и цяла торта. На закуска сме там всяка събота и неделя. От скоро направиха и други евтини менюта, като пилешко бутче с картофи за 3 лв. Как да не ходя? Вече всички ме подиграват, че сме все там, ами друго такова място не съм намерила като Икеа.

Пиша ви от плажа на Албена. Като се приберем, ще покажа снимки. Simple Smile

# 584
..... както и картинката - налива се кафе, изпива се на екс, налива се веднага още една чаша - пие се на екс, налива се трета чаша и едва тогава господинът отиде да заеме мястото си. Как не му стана лошо не знам.
Joy Мъжа ми има един колега, който така се налива с кафета в работата. Същият е с високо кръвно и е на хапчета, но "кафето било полезно простата".  И там им е безплатно, явно е много важно да се погълне максимално количество от безплатното нещо.
Ох, Бай Ганьо е навсякъде Joy И моя мъж ми разказва за такива екземпляри.Имали нов колега и всеки си носи обяд и си оставя храната в хладилник.Новия колега отворил хладилника на обяд, отишъл по-рано от останалите, харесал си бурканче лютеница, хапнал си го, измил го и го надупил на мивката /както сам се изразил за надупването/ Joy

Общи условия

Активация на акаунт