Искам да кажа ... (85)

• 71 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
А за ол инклузивите какво ще кажете Stop Там е същата работа Peace
За Икеа не знаех за това изхранване, всъщност бях прочела на плакатите за закуската, но никога не сме ходили на закуска там и сега като чета какво е, май няма и да отидем. Като цяло рядко посещаваме Икеа, но съм вземала от хамбургерите и мъжете понякога ядат от кюфтенцата, докато а аз се разхождам, но аз така и не съм ги опитала тези прословути кюфтенца.

А като си говорим за подобни изцепки, аз съм виждала в мола, жена на средна възраст да излиза от тоалетната и да смушва ролката хартия и да си закопчава чантата. Ми странно е, но тя вероятно е супер доволна, че е отмъкнала хартията от мола Sick

# 586
  • Бургас
Да не е била нейна? Голям килипир да откраднеш руло тоалетна хартия  newsm78

# 587
Да не е била нейна? Голям килипир да откраднеш руло тоалетна хартия  newsm78
Ами възможно е, но пък приличаше на ролката, която имаше и в другата клетка - от тези големите, едва ли излиза с такава ролка от вкъщи Crazy

# 588
Търся си транспорт София-Плевен за едно детско обзавеждане. Ако на някоя дама мъжа и работи във фирма, която да се занимава с подобна дейност, или пък има бус...може да ми драсне. Simple Smile

# 589
  • София
Кати как се раздели с косичката? След подобна случка моята щерка ще реве и ще иска така да си ходи.
Ха, нямаше начин това нещо да остане върху главата й. Бяха пострадали предните кичури. Сега се получи хубава прическа, пак й е дълга косата, но отпред е като дълъг бретон, някъде до брадичката. И косата е филирана и етажирана. Още по-къдрава стана, което ме радва.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 11:16 от Тонка*

# 590
Веднъж съм била на ол-инклузив. Това не е моя тип почивка.
Сесил, може и с куриери да е евтино. 2 подматрачни рамки за легла от София до провинцията- 16 лв.
Тонка, Кати скоро ще настигне другото ти момиче!

# 591
Кате, тук съм, ама не ми остава време да пиша.
Мидко и аз го знам от кулинарната тема. От там ми е и симпатичен.
Икея, в Бургас ще е на Трапезица. Стария Технополис, до Била.

# 592
mariat, не знам, но все пак това е значително по-голямо. Ще проверя.

# 593
  • До морето

Кое друго момиче? Тонка няма ли само една дъщеря?

# 594
След като стигнеш до хирург работата явно не е за боц упойката, дръп зъба Simple Smile Често ми се налага да чакам да вадят някой зъб и един час си е в реда на нещата Simple Smile
Мъдрец се вади от хирург!
Това, че някои стоматолози без да са и хирурзи се наемат да вадят мъдреци е руска рулетка.
Много осакатени хора има.
Един час е много време.
На мен мъдрец със шиене - 10мин
Последно ми вадиха 4бр. зъба (2упойки) - общо 25мин.
За протокола, за Варна посещавам д-р Едрев.

# 595

Кое друго момиче? Тонка няма ли само една дъщеря?
Кръстница е Тонка на другата мадама- 16 годишна, ако не се лъжа!

# 596
  • sofia
Тонка, страхотни снимки с много настроение.

Пп: Конярът го познавам.

# 597
Тонка, чудни снимки! Много настроение!!  Heart Eyes
А ти къде си на тях? Теб май не съм те виждала.

Показвам и аз малко снимки от студения ни уикенд:

Скрит текст:

Равадиновски прелести:

Най-приятното (а може би единственото хубаво) заведение, което видях в тоя глупав Ахтопол:

И малко бурно море:

и не бурно  Heart Eyes

О, щях да забравя!! Неизменното розе ( между другото, не пия много, по чаша-две вино ама ще спра, защото мисля, че ми влияе зле на килограмите. А ТРЯБВА да сваля, ако ще ходя на яхта септември. Не мога да рискувам да потопя плаветелен съд с нещастнита пасажери, сакън!!  Naughty

# 598
  • Euskal Herria
Много красиви снимки сте пуснали.

Правих торта и имах колебания дали да я давам като десерт, или да бъде вместо салата за ракията, или към виното  Joy.
Дегустацията мина пооовече от добре - десерт, че и вкусен  Mr. Green.

Търся съвети и за един цикас. Писах в цветарската тема, но питам и тук.

# 599
  • София
Захир, поредна порция страхотни снимки. Фен съм ти.  Hug
Да, другото момиче е моята кръщелница, на 15 г., която ми е като дъщеря. Надявам се след време да живее у нас, ако я приемат студентка. Но и да не я приемат, пак ще живее вкъщи, живот и здраве.

Веси, конярът каза, че е от една конна база някъде около София и работи временно в Родопите по заместване. Малък е светът.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт