Искам да кажа ... (85)

• 71 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Конярът лови око. Flutter

# 601
  • Mediterraneo
Тонка да ме извинява, момичетата са прекрасни, ама на снимката с коняра първо него видях  Blush

# 602
  • SHOOT ME 10 $
Страшни сте м......ци еей. Конярът та конярът!  Сега може и съпруга и да е на момичето,няма да признае no

# 603
  • Пловдив
Страшни сте м......ци еей. Конярът та конярът!  Сега може и съпруга и да е на момичето,няма да признае no
Новак си, ние съпруга на Тонка го знаем.

# 604
  • София
беше ме срам да си кажа първа Grinning

# 605
И аз си признавам, че първо коняра загледах, ама само за секунди.
Захир, и аз така с виното. Спирам го. Надявам се.
И да те питам за заведението- дали не се казва Юка. Питам заради двете големи цветя, които видях на снимката- те носят същото име, ако не се лъжа. А знам, че там има и такова заведение.
Мидкооо, тихо! Ние само гледаме!
Тонка, представям си ТМ как ще се чувства с толкова много жени- Ти, Кати, Майка ти, кръщелница...... щастливец!

# 606
  • София
Конярът...  Heart Eyes Знаете ли колко се кефех, че беше в центъра на всеки заснет кадър! Ако не си тръгвахме на следващия ден, можеше да си уредя едночасова индивидуална тренировка из планинските дебри.  Crazy

Тонка, представям си ТМ как ще се чувства с толкова много жени- Ти, Кати, Майка ти, кръщелница...... щастливец!
Орисан е милият цял живот да е обграден от красиви жени.  Joy (Един ден си мърмореше под носа, че се чувствал феминизиран. Майтапът настрана, но много се радвам, че обича кръщелницата ми и много държи на нея. По ред причини детето ни чувства като семейство и има опора в наше лице.)

# 607
Конярът...  Heart Eyes Знаете ли колко се кефех, че беше в центъра на всеки заснет кадър! Ако не си тръгвахме на следващия ден, можеше да си уредя едночасова индивидуална тренировка из планинските дебри.  Crazy

Орисан е милият цял живот да е обграден от красиви жени.  Joy (Един ден си мърмореше под носа, че се чувствал феминизиран. Майтапът настрана, но много се радвам, че обича кръщелницата ми и много държи на нея. По ред причини детето ни чувства като семейство и има опора в наше лице.)
Преди години родителите на приятелката ми имаха и женско куче. Какво ще кажеш в новия апартамент и една женска животинка да завъдите? Mr. Green
Веси шом го знае на конарчето ще ни го уреди на терасата на Захир. От мен ще е розето!

# 608
  • Ямбол
Брех, само аз не съм го отразила този коняр, чак се връщах да го видя. Помислих си, че нещо съм се захлюпила, как тъй всички са забелязали конярЪТ, а само аз не. Обаче след повторен оглед, се успокоих, просто не е мой тип.

# 609
И аз се връщах д го видя. И мой тип не е, никак даже.

# 610
  • SHOOT ME 10 $
Без да засягам предпочитанията на някои от дамите, някои го предпочитат и такъв....

# 611
Добре, че не харесваме един тип мъже, че какво щяхме да делим, не искам да си мисля  Mr. Green
пп - и мой не е, но снимките и на Тони, и на Захир са супер  Grinning

# 612
Не го бях видяла този коняр...Simple Smile но се върнах.
И за мен не е. Simple Smile

# 613
  • Пловдив
Е, не ме разбирайте грешно - не ми влиза в личния топ 10 коняра, но го бива.

# 614
  • Ямбол
Никого не съм разбрала погрешно, всеки си има някакви предпочитания. Но просто аз не съм го отразила като нещо особено за мен.
Тук на едно от бънджитата има един циганин, който засилва децата. Някои жени от компанията го харесват и даже името му научиха. И се шегуваме, някоя изохка - ох, този циганен е много хубав, друга ѝ казва, хубав ама циганин, първата си знае нейното - циганин, ама хубав. Шегуваме се. Не е кой знае какво, но от ежедневните упражнения да дърпаш детски крака и да ги пускаш, е придобил забележителен релеф и в комбинация с тъмната лъскава кожа, хваща нечие око.

Общи условия

Активация на акаунт