Искам да кажа ... (85)

• 71 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Добре дошъл на midkoo  .

Много хубави снимки, ваканционно зареждащи.
Леко ми е криво, ще се черпя нещо, да се изправя.
След 3 почивни дни с дребните съм като маносана.
Направо си починах на работа,   Embarassed а имах доста...

# 616
  • Бургас
Знаете ли къде има рокля,като на Елза? Без Алито,че нямам време да я чакам  newsm78

# 617
Знаете ли къде има рокля,като на Елза? Без Алито,че нямам време да я чакам  newsm78
Писах ти. От сайта са коректни!

# 618
  • Бургас
Писах ти. От сайта са коректни!

Мерси! После ще разгледам,че Елза ми диша във врата  Mr. Green

# 619
  • SHOOT ME 10 $
Добре дошъл на midkoo  .

Благодаря,много сте мили Hug
evil преди време цитирах твоя сентенция, не те питах ,но споменах източника.Нали не ми се сърдиш.Просто ми попадна в точния момент.Човек в какви ли ситуации не изпада...
Оправи ли си настроението

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 22:09 от midkoo

# 620
  • В Космоса
midkoo, добре дошъл и умната! В карен случай - мен. Mr. Green

Хубави снимки, Тони и Захир!

Лиляна, като каза бънджи, тамън днес сутринта водя моето диване да скача и един симпатяга нагъва баничка, питам работите ли, той с най-чаровната си усмивка да, да, аз само малко закусвам, казвам ок след колко време да дойдем, ама няма проблем веднага се качвайте, мятаме усмивки, туй-онуй, отивам за жетон, даваме му го, той се заема с малката да я приготвя, аз вадя доволна телефона да снимам, при което той идва и срамежливо заявява, ми тука родителите дърпат децата и ми връчва едно въже.  Whistling Трябваше да му връча пък аз телефона да ме снима мен какви упражнения прави пет минути с късата роклА и  токчетата. hahaha

# 621
  • Ямбол
Акаша, това да не е в морската в Бургас? Там и аз съм качвала моята и съм я опъвала с въженце.
Добро утро.
Не искам да си мисля за работа, обаче явно ми липсва, понеже снощи я сънувах.

# 622
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро дами!Да е весел деня ви! Верно нов съм, ще внимавам.Нормално е да тъгувате по Сандо.Не искам да го замествам,а и немога.Друг съм.Предполагам издържах теста за малоумници. Акашка , разчитай на избора ми, първо теб ще избера,но съвсем скоро една мома ми опожари сърцето.Сега незнам как се казвам още. Аз съм такъв-давам всичко,после много боли
И аз ви обичам! Heart Eyes

# 623
Добро утро! Само 3 дни след отпуската, а вече не мога да стана от леглото. По-лошото е, че не искам.
Снимките на Тони и Захир наистина имат прекрасно лятно настроение. Аз това лято почти не съм снимала, само гледах Simple Smile

# 624
Добро да бъде!
Днес ще водим малкото лято на преглед при специалист. Споменавала съм, че се роди със сериозен здравословен проблем и се налага често следене от специалист. И макар нещата да вървят към подобрение, ми е свито и се притеснявам.

# 625
  • София
Не искам да си мисля за работа, обаче явно ми липсва, понеже снощи я сънувах.

Ох, Лили, то с наближаването на септември май всички започваме да я сънуваме твоята работа  Grinning Никак не съм готова да започва учебната година, толкова ми е трудно със сина ми, че няма накъде. Страшно добро, умно, разбиращо, помагащо и симпатично дете е, удоволствие е да е покрай теб, но опре ли работата до учене, става трагедия. Мързи го не на втора, а на двайсе и втора  ooooh!

Лято, всичко ще е наред  Hug

# 626
  • Варна
Благодаря,много сте мили Hug
evil преди време цитирах твоя сентенция, не те питах ,но споменах източника.Нали не ми се сърдиш.Просто ми попадна в точния момент.Човек в какви ли ситуации не изпада...Oправи ли си настроението
Няма причини, за сърдене, а и не бих могла.  Wink

Добро ви утро!
Отлагам прочитането на една книга, от любим автор.
Споделям цитат от нея който ми попадна днес, значи
ще трябва да я започна .
Скрит текст:
„Да харесаш някого е лесно, случва се, когато най- малко очакваш, един поглед, една дума, един жест и огънят лумва, изгаря гърдите и устата; трудно е да се забрави, самотата изяжда човека; любовта не е трън, който се изважда, тумор, който се изтръгва, любовта е непокорна, нестихваща болка, убива отвътре“ – из „Тереза Батиста, уморена от битки“.

Лято стискам палци за малкото Лято  Hug

# 627
Добро утро!
И аз тази вечер като не спах си мислих за първата родителска среща на синът ми. Разочарована съм от избора на учител. Детето също не е щастлив там, но си иска класа заради децата. Миналата година търпях, сега имам много за казване, но не знам дали ще няма да направя мечешка услуга на детето.
Съни, и аз искам пак почивка, но няма да ме огрее.
Мидкоо, мислих те за мааалко по- скъп (демек възрастен) и щастливо обвързан от години. Спомням си какви закуски мяташе в Кулинарния за човека до теб.
Лято, ще стиснем палци!
Я кажете как предпочитате пицата- със сос от сурови домати или с предварително наготвен сос от тях с подправки, зехтин и т.н.?
Евил, добре казано! Истина е, и това всеки го знае, но е написано с правилните думи, за да се запечата в съзнанието ти!

# 628
Да върна разговора на котките, понеже сега съм на компютъра и мога да покажа 2 животинки:
Скрит текст:
Това е осиновено
А този разкошник е котаракът ми, който беше до мен 12 години - от първото ми гадже каот ученичка, та, през годеж, сватба, не успя да дочака появата на дъщеря ни със 17 дена. Блъснала го е кола  Cry
Благодаря ви, момичета Hug!

# 629
Добро утро и от мен, нека денят донесе положителни емоции Grinning

Аз тази година още не съм извадила фотоапарата, каквото нащракам с телефона.Но снимките на Тони и Захир носят такава емоция Heart Eyes
Лято, стискам палци Wink

На Сандо просташките изцепки хич не ми липсват, виж Мидко е друга бира.Аз мислех, че е над 50 г, а той явно е по-младичък Grinning Мите, най-добре приложи тук една синтезирана автобиография с някоя друга снимчица, без дакели и бирени бутилки Laughing

За септември не искам да мисля още.Не съм се настроила психически, а и мен друга треска ме тресе.Надявам се скоро вече да се похваля Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт