Искам да кажа ... (85)

• 71 563
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хайде ще ме линчувате...но...
Защо само на мен ми се струват просташки тези шеги...
Като да влезе мъж, в пълен бар с жени. И се започва надпреварата, на коя ще и излезе късметът.

Няма да те линчуваме, аз направо я прескачам тая част.

# 661
  • Пловдив
Ама какви са тия ваши китки! Моите умират само при досега с мен. Имам един изключително държелив здравец и едно оклюмало мушкато. Разни гардении, кротони, каланохета мрат на поразия.

# 662
  • SHOOT ME 10 $
Еее, кога се е представил Мидко, пак съм изпуснала значи  Cry
Не ми казвайте, че и снимка е сложил, че съвсем ще се изям  Mr. Green.
Закуски, китки.....де ги такива мъже бе, един ни идва наготово и мен ме  няма баш тогава
  #2gunfire
Вярно, че забравихме да му поискаме и снимка освен попълването на анкетната карта Laughing Мидко, приложи и снимки- паспортен формат и една в цял ръст и да можем да решим вече минал ли си интервюто. Wink
Като начало , трябва да отгатнете ,кой от двамата съм аз.
Скрит текст:

А тук (сигурно сте ме оприличили вече)съм сред Васс Heart Eyes
Скрит текст:

А може би очаквахте да видите(това е най-близко до реала)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 07:23 от midkoo

# 663
Ама какви са тия ваши китки! Моите умират само при досега с мен. Имам един изключително държелив здравец и едно оклюмало мушкато. Разни гардении, кротони, каланохета мрат на поразия.

Ейй, обърках темите, кога видя  Wink
Лудват тук на работа, да не ти снимам и другите  Crazy Явно е от климата, те растат, ние дебелеем  Joy Joy Joy

# 664
  • Пловдив
Подтиснаф са! Аз нямам да снимам гарденията, която умира от месец..... Подариха ми я, защото казах, че обичам гардении, иначе аз самата не бих си купила толкова капризно цвете. Дай ми на мен мушкато.

# 665
Аз по принуда гледам цветята на майка ми, защото повечето са по стълбите и на нашия етаж. Иначе обичам цветята, чуждите.

# 666
Дай ми на мен мушкато.
Mушкато, латинки, калдъръмчета, това са ''моите'' цветя. Непретенционзи и цветни, обичам растенията да са с цветове. Петунии тоже. Завъдих и виоли и едно, което прилича на лилава детелина - то пък буквално да се забрави сухо, се възражда наново, идеално за пишман цветарки е  Simple Smile Лято fingerscrossed

# 667
  • София
Подтиснаф са! Аз нямам да снимам гарденията, която умира от месец..... Подариха ми я, защото казах, че обичам гардении, иначе аз самата не бих си купила толкова капризно цвете. Дай ми на мен мушкато.

Вземи си една теменужка. Сложи я на светло, без пряка слънчева светлина. Чудесно вирее и на северен прозорец. Ако я умориш, значи наистина не те бива. Хем красиво, хем непретенциозно за гледане цвете. Може и да не й говориш /това по Иван Костов Wink/, пак ще цъфти.

# 668
Аз искам да кажа че мразя да гледам цветя или по точно да се изразя не ме интересува хич.
Майка ми е убедена че ми има нещо, не можело жена да не гледа цветя. А за мен е истинска досада.

# 669
  • sofia
Мър, ще е ок, не се притеснявай толкова.

Имате ли опит с парочистачки? В Ридл от утре пускат и се чудя дали да вземем 
Да, ползвана три пъти и си седи в кашона от не знам колко години  Laughing
Както каза Рая, пак аз трябва да чистя с нея. По-лесно ми е прахосмука и моп-а.

Мър, нормално е да имаш лек оток. Нормално е да не те боли много. Даже е добре, че не те боли.

Уморих много добре гледани китки, но основно от мързел и липса на място да ги прибирам зимата. Набутах ги на приземния етаж и ги забравих цяла зима. Оцеляват мушката и кактуси.
В работата в момента поливам китките по всички стаи, щот съм само аз дежурна  Crazy

# 670
  • Страната на чудесата
Аз искам да кажа че мразя да гледам цветя или по точно да се изразя не ме интересува хич.
Майка ми е убедена че ми има нещо, не можело жена да не гледа цветя. А за мен е истинска досада.

Хаха, една от моята партия!
И за протокола, три теменужки успях да уморя Joy

# 671
Моля, моля, най-голямото страшилище за цветята съм аз  Mr. Green
Даже чадърчета успях да уморя.
Ама сигурно, защото не обичам китки и те го усещат.
Здраве да е. Много се радвам обаче на хорските цветя. Радост за окото.
Ето една от любимите ми снимки от Трявна - евала на тази жена  Peace

# 672
  • Бургас
Теменужки не съм гледала, но кактусите ги моря много успешно. Не ме влече гледането на цветя и това си е.

# 673
Скоро присаждах Нолита в  о голяма саксия. Подрязах корените. Седмица беше в кофа с вода, но не миизглежда добре. Върхът клюмн, а главата омекна. Дали ще я бъде.  

# 674
Съседката ми има още повече цветя, който не вярва - на лично давам доказателство. Whistling Градината ѝ е мечта за всеки фотограф. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт