Искам да кажа ... (85)

• 71 492
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте от морето!! Hug Тук е адски студ, силен вятър и въобще дори не може да се помисли за плаж. Дори не зная какво да обличам, повлякла съм само летни рокли. За пореден и последен път се разочаровам от нашето Черноморие ама..нищо не е както трябва. Нито храната е хубава, нито нищо. Да си запиша да не си губя повече времето. В Ахтопол сме, не бях идвала никога, но няма и да повторя. Утре се надявам да видим замъка в Равадиново поне. Иначе..студено време, ще се пие вино на топло. Наздраве!!

# 316
  • Ямбол
Наздраве, Захирче. Аз се надявам до неделя да се оправи.
И тук е студено, обух си чорапи.

Антигона, успех.

# 317
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!  bouquet
Предполагам, че като изпиша имената в нета, ще ги намеря.

# 318
Захир, кой ти завидя, мила  Heart Eyes
Дано се постопли  Wink

# 319
 Wine Glass Захир , и аз съм на червено!

# 320
Wine Glass Захир , и аз съм на червено!
И аз съм на червено вино,  с плетени чорапи.  Завидници много.

# 321
  • Euskal Herria
Захир, да пратя малко топло?  Wink Или ти смени дестинацията.

Ние сме на разхладителни.

# 322
Специално слушах времето и казаха, че утре следобяд ще става за плаж, така че Фнимателно с винцето 😀

# 323
  • Euskal Herria
Е, те ако продължат да се загряват с него, може и едно моржуване да ударят после  Mr. Green.

В 18 часа тук беше 35 градуса, в момента е 26 и слънцето вече залязва.

# 324
  • Sofia
И аз се разписвам от морето.Направо си е студено  Shocked.Вчера плажувахме,но днес-никакъв шанс.От 35 на 15 градуса никак не е тамън  Naughty.Но пък сме готина банда и си прекарваме добре.Основно софри разпъваме и гости посрещаме  Hug
Ванини,за специален повод като вашия,бих настанила гостите на топличко и уютно,че да им се отвори хапка и пийка  Peace.Весел да ви е празникът!

# 325
Видяхте ли падащи звезди?
Една направи модно дефиле пред мен и дъщеря ми. Голяма, лъскава и мина по- бавно и точно пред нас! Изкефихме се!

# 326
Сладуриии!  Heart Eyes
Лиле, минавайки покрай Ямбол за тебе се сетих!!!!

# 327
  • Варна
Захир, какво му е на Ахтопол ?! Много хубави спомени
имам от там... предполагам обслужване и кофти храна,
са те разочаровали. Мислех да ходим по септемврийските
почивки...

Плажа днес ще се размине, кино с децата ми е опция.
Някой ходи ли на "Сами в къщи"?

# 328
Добро утро! Не съм ранобудна, събудиха ме съседи към 7:30 със зверски скандал - крещане колкото глас им държи, хвърляне на мебели... абе що за дебилни изпълнения си правят някои, как може да се унищожите така в събота сутрин? Наистина не го разбирам.
Затова пък моя луд мъж се събуди с енергия - зареди миялна, изчисти прахосмукачката от вчера, слезе да нагледа котето, да ми купи закуска, защото съм на зъболекар след няколко часа (последен кариес ухуу), а те ми се скара, че не ям преди това, аз само си направих кафе, а той отиде да тренира bowuu
Котето
Скрит текст:
е добре, малко се плаши още от по-големи хора  Mr. Green, но след като се наяде вчера живна много - снощи към 10 слизахме да си играем с него, моята приятелка тъкмо се прибираше, и тя го мачка, разходихме се, пак го мачкахме, игриво, мъркащо и гальовно е, даже прави едни много смешни изпълнения - все едно припада, казва едно "мау", обръща се по гръб и стои с краката нагоре, голяма смешка е. Има един шкаф до входа, в една ниша до портиерите ни, на сухо, на завет и на сигурно е, не съм сигурна, че не продължава да спи по гумите на колите, дано се отучи. Дала съм храна на портиерите, те са възрастни мъже и доста радушно приеха да му дават храна като ме няма, даже единия вчера беше тъжен, защо нямало дом... В понеделник ще му донеса пудра за бълхи и за обезпаразитяване вътрешно. Това мога да направя към момента, децата от площадката също му се радвали, поне да знам че е чисто. Ще помисля за каишка или пудра. Пък ако остане блокова котка ще й давам храна, обезпаразитяващи и кастрация, пак е нещо. Ще го снимам тези дни да ви я покажа сладураната, към момента се казва Глупи  Mr. Green
И семките ми от авокадо са се разпукали и едната е пуснала коренче, отдавна искам да си засадя авокадо, доста се чака обаче.
И ние като деца летувахме на Ахтопол, преди няколко години, последното ни море беше на Созопол и минахме през Ахтопол да го покажа на мъжа ми, пооправи ни се вкуса. Имам много мили спомени, сигурно затова, иначе си е село.

# 329
Мър, с авокадото ще чакаш поне 4 години. Аз искам манго и авокадо, но май ще си купя големи дръвчета.

Общи условия

Активация на акаунт