Искам да кажа ... (85)

• 71 552
  • 743
  •   1
Отговори
# 630

За септември не искам да мисля още.Не съм се настроила психически, а и мен друга треска ме тресе.Надявам се скоро вече да се похваля Mr. Green
И аз така! Mr. Green

# 631
 Hug Aз пък потвърдих яхтата и сега ме гризе една вина. Не са никак малко пари, имам някакви спестени ама с моите кредити и предстояща ипотека логично би било да идат там. Но после си мисля..в крайна сметка..за какво живея? Нямам деца все още, иска ми се да имам емоции, да видя красиви места, пътуването е най-голямата страст и ..малко сякаш се успокоявам себе си.  Grinning Добре, че мъжа ми е добричък и ме пуска с приятели.. не ми е хубаво без него, обичам да сме двамата. И напоследък прекалих, много го дразня, все нещо мрънкам.. яд ме е чак на себе си, защото много го обичам.  Heart Eyes
Та да си кажа.. Tired

# 632
Hug Aз пък потвърдих яхтата и сега ме гризе една вина. Не са никак малко пари, имам някакви спестени ама с моите кредити и предстояща ипотека логично би било да идат там. Но после си мисля..в крайна сметка..за какво живея? Нямам деца все още, иска ми се да имам емоции, да видя красиви места, пътуването е най-голямата страст и ..малко сякаш се успокоявам себе си.  Grinning Добре, че мъжа ми е добричък и ме пуска с приятели.. не ми е хубаво без него, обичам да сме двамата. И напоследък прекалих, много го дразня, все нещо мрънкам.. яд ме е чак на себе си, защото много го обичам.  Heart Eyes
Та да си кажа.. Tired
Да не ти пука за парите! Ама ти пак сама ли ще си?

# 633
 Blush Амиии..тоооо такова..аз, да!!! Защото тази почивка беше организирана от моите приятели и инцидентно се освободи едно място.   Crazy Ако е Сандо тук, ще ме анатемоса в името на великата семейна чест и титлата Никаквец, присъдена на мъжа ми, безапелационно ще попадне в моите ръчички!!!

# 634
  • sofia

Добро ви утро!
Отлагам прочитането на една книга, от любим автор.
Споделям цитат от нея който ми попадна днес, значи
ще трябва да я започна .
Скрит текст:
„Да харесаш някого е лесно, случва се, когато най- малко очакваш, един поглед, една дума, един жест и огънят лумва, изгаря гърдите и устата; трудно е да се забрави, самотата изяжда човека; любовта не е трън, който се изважда, тумор, който се изтръгва, любовта е непокорна, нестихваща болка, убива отвътре“ – из „Тереза Батиста, уморена от битки“.
Евил, тази книга е потресаващо натуралистична и е за любовта, любовта от всякакъв вид. Само като се сетя за нея и изтръпвам. Авторът много го харесвам.

Захир, никаква вина не изпитвай. За яхтата, де. От такива сметки и спестяваници няма нищо налично. Все отиват някъде. Само дето ще имаш пропуснати ползи  Hug
Иначе в Ахтопол е много хубаво, но преди време беше описала какво е за теб почивка - просто не е твой тип това място.

ПП: А, коняра само за снимки става, иначе хич не ви трябва  Mr. Green

# 635
  • Пловдив
ПП: А, коняра само за снимки става, иначе хич не ви трябва  Mr. Green
О, ти го познаваш? Sunglasses

# 636
  • sofia
Е, нали това казах - че го познавам.  Laughing

# 637
  • Пловдив
Е, нали това казах - че го познавам.  Laughing
Flutter Разкажи де......

# 638
  • sofia
О, то ще е за роман. Втората му жена, от която има дете е приятелка на мъжа ми, но много често и на мен ми плаче на рамото....а тя си казва всичко! Там е като латино сериал.

# 639
  • Пловдив
Яко! Sunglasses

# 640
  • София
Аууу, конярът и жените - латино сериал  Laughing
Наистина е яко (макар че не е и мой тип).

# 641
  • дядовата ръкавичка
Захир, никаквица такава, забавлявай се не ги мисли парите  Laughing

Не мога да видя коняра от служебния комп.

Лято, дано всичко е наред на прегледа!
Скрит текст:
Много сладки котачета, жалко за красавеца. И нас тази година ни напусна любимият котарак. Абсолютен хулиган беше, пръв квартален хаймана. Сега сме с две кротки дами, и един куп приходящи просещи храна котаци.

# 642
Днес се хванах да пера килими. 
Децата извадиха помпите за морето и пада яко пръскане, но четката е само една и става бой. Simple Smile

# 643
  • В Космоса
Акаша, това да не е в морската в Бургас? Там и аз съм качвала моята и съм я опъвала с въженце.

Да, на Лунапарка.

Лято, всичко ще е наред! Hug

Пица май предпочитам със сурови домати.

Интересен е този коняр, въпреки, че не е и мой тип.

Ние за уикенда към Твърдица малко ще отидем, че ни залипсва Балкана нещо.

# 644
Еее, кога се е представил Мидко, пак съм изпуснала значи  Cry
Не ми казвайте, че и снимка е сложил, че съвсем ще се изям  Mr. Green.
Закуски, китки.....де ги такива мъже бе, един ни идва наготово и мен ме  няма баш тогава
  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт