Искам да кажа ... (85)

• 71 565
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Еее, кога се е представил Мидко, пак съм изпуснала значи  Cry
Не ми казвайте, че и снимка е сложил, че съвсем ще се изям  Mr. Green.
Закуски, китки.....де ги такива мъже бе, един ни идва наготово и мен ме  няма баш тогава
  #2gunfire
Вярно, че забравихме да му поискаме и снимка освен попълването на анкетната карта Laughing Мидко, приложи и снимки- паспортен формат и една в цял ръст и да можем да решим вече минал ли си интервюто. Wink

# 646
  • SHOOT ME 10 $
Mariat - у нас това е ежедневие,продължавам да поднасям закуска и цветя на жена ми. Мислех,че тук човек може да се позабавлява. Не се обиждам, да му мисли който не носи на майтап.
Снимка ще ви  покажа, сега си гледайте Конярът! 
Измести ме тоя дивак...

# 647
  • Страната на чудесата
И номер на обувките, и снимка на палеца оразмерен до линийка  Joy

# 648
  • sofia
Мидко, той китки и закуска не носи на жена си....няма как да те измести Laughing
Лъки, това пък с обувките и палеца защо? newsm78

# 649
Мидко, той китки и закуска не носи на жена си....няма как да те измести Laughing
Веси, срамота!  Joy Образовай се малко! Wink Между другото аз не вярвам на това с краката и пръстите  Mr. Green

# 650
Веси, срамота!  Joy Образовай се малко! Wink Между другото аз не вярвам на това с краката и пръстите  Mr. Green

ами ако е вярно  Thinking
по-добре да се отчете момъкът с въпросните си параметри  Whistling

# 651
  • sofia
Мина ми през акъла, ама няма емпирични изследвания върху подобни зависимости и не вярвам  Laughing
Важното е да върши работа  Flutter

# 652
  • Страната на чудесата
Старите хиени виж как си знаят Joy

Това беше стара закачка за приемане в Спамо-чата  Party

# 653
  • SHOOT ME 10 $
Брей,масирана атака.едно  по едно. Голям зор да пишеш  рез телефона - някой го беше казал- права е била.Има тук и Бургаска агитка,нека маалко и аз ви опозная.Така изведнъж не е интересно, нали

# 654
Искам да кажа, че тая сутрин станах в 6:30 да изпращам гости на летището и все още не мога да се освестя. Абсолютен парцал съм ако не се наспя. Отделно, изобщо не съм по ранното ставане, много по-активна съм вечер. Като охлюв съм в момента.

Стиснати палци за малкото лято.

Скрит текст:
Преследва ме бивш. Иска да си подновим комуникацията  ooooh! Много настоятелен, чак малко се стреснах.

# 655
Хайде ще ме линчувате...но...
Защо само на мен ми се струват просташки тези шеги...
Като да влезе мъж, в пълен бар с жени. И се започва надпреварата, на коя ще и излезе късметът.

# 656
И на мен ми идват леко ту мач, но пък  Мидко се държи на ниво. Няма ги просташките шеги и хохокането на мистър пералня, т. е. поведението му предразполага.
Конярът изобщо не е мой тип.

# 657
Хайде ще ме линчувате...но...
Защо само на мен ми се струват просташки тези шеги...
Като да влезе мъж, в пълен бар с жени. И се започва надпреварата, на коя ще и излезе късметът.
А, ще те линчуваме, що  Wink
Оф, утре отивам до зъболекарката, дано всичко е наред с тоя зъб, че - знам си аз, че не трябва да чета в нета  ooooh! Имам лек оток, ама се зачетох и...  ooooh!

пп - допрочетох, че трябва да имам адски болки, пък мен си ме боли лекинко, може да не съм си назначила правилна диагноза!

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 13:04 от Мъ℘♥Мяɣ

# 658
Мър, ще е ок, не се притеснявай толкова.

Имате ли опит с парочистачки? В Ридл от утре пускат и се чудя дали да вземем 

# 659
Имаше много доволни от нея при предишни пускания. Аз лично не се изкуших, щом не чисти друг- не ща  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 13:09 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт