Покажете си детските стаи - тема 23

• 170 290
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Около мен доста хора са недоволни от мебелите на Ирим.Много оплаквания има точно от този тип както при вас плюс некачествен монтаж.На една приятелка гардероба е с видимо криви врати които както и да напасваш не може да се оправи.

# 436
Затова споделям в темата,за да няма други с грешен избор.

# 437
  • София
И ние днес поръчахме детската стая, след един месец ще мина да се отчета тук.  Hug

# 438
  • Варна
И ние чакаме мебелите. Сега мога да покажа само боядисани стени и паркет.
http://prikachi.com/images.php?images/581/8935581s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/584/8935584p.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/587/8935587T.jpg

# 439
  • гр.Варна
Момичета,не сме боядисвали первазите.Ремонтът го правихме по Коледа и бързахме да свършим ,на тавана има плоскости от стиропорените,тях ги минах с латекс.Но честно казано не виждам голяма разлика между боядисаните плоскости и НЕбоядисаните первази.Лепихме ги с  някакво лепило ,но ще трябва да питам ММ,все пак той е майстора в къщи. Simple Smile

# 440
  • София
Много ми хареса как се е получило с первазите, като стигнем и ние до ремонта напролет ще потърся пак снимките, линковете и мненията.

# 441
Первазите много отварят,  ако не са отрязани добре цветовете м/у тавана и стените ще го прикрият.
Ако таваните са бели, може да не се боядисват, поне приятели така направиха. Само не знам как ще седят на помещение с по-ниски тавани, на приятелите таваните са по 3 метра.

# 442
  • Sofia
На стандартните тавани 2,60 също стоят добре. Може би твърде широките первази биха натежали.
Ние первази не сме слагали, макар че отдавна съм ги запланувала, но на повечето места сме боядисали 5 или 7 см от стената в бяло, така че да имитира перваз и стои добре.

# 443
В хола имаме тънки первази, стоят доста добре, дават завършеност. Ако не са боядисани, бялото им е по-различно от това на тавана/стената и се открояват. Освен това при транспортирането се случва да се изцапат - тогава боядисването е задължително.

# 444
  • Русе
Ние навсякъде сме с первази, боядисани с латекс. За предпочитане е точно заради разликата в цвета. Иначе и на по-ниски помещения седят отлично, просто не трябва да са много широки.

# 445
  • София
Аз вече ги напазарувах - от Домко, от където и pаrs сподели, че ги е взела. И благодаря ти, че сподели, защото същите в другите магазини -Практикер, Бриколаж, бяха на по-високи цени. Не съм сравнявала цените на всички первази, но тези, които аз купих са с 0,8 - 1 лв. на перваз по-евтини там. За 30 броя си е разлика ...
Не съм ги боядисала, защото ги нямаха налични, но за сряда ще ги доставят и уикенда ще ги боядисам.

# 446
harry10, 1 лв. ли е цената за метър? Харесаха ми первазите, бих си сложила в дневната, че детската е тясна и мисля, че ще я затворят, но имам една стена оставена на тухла, дали ще стои добре с первази?

# 447
  • В градината...
Бял корниз и тухлена стена
Скрит текст:

# 448
На снимката седи добре, моите обаче са боядисани в бяло и се падат по средата на стената, все едно където е камината на снимката.

# 449
  • София
harry10, 1 лв. ли е цената за метър? Харесаха ми первазите, бих си сложила в дневната, че детската е тясна и мисля, че ще я затворят, но имам една стена оставена на тухла, дали ще стои добре с первази?

Цената на тези, които купих е 1,89 - /размери 30 мм- 2 метра/. Същите в споменатите магазини бяха в единия  2,49, в другия 2,99.
Има и по-широки за същата цена, но на мен тези са ми идеални.

Общи условия

Активация на акаунт