Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 913
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря Ви, много сте мили! Hug Мебелите са от Икеа.  Комода и леглото са от серията Хемнес, а гардероба го направихме по системата Pax - избрахме рамки от система (1 рамка широка 100 см, една 50 см и ъглов модул широк 73 см) Височината е 236 см.
mariat, много ми харесва стола на дупки, ще подхожда и на нашия интериор, благодаря, че сподели.  bouquet
Много ми харесват килимите в Вивре, но пердетата, които избра детето ме ограничават в избора, защото от средата надолу са цветни.  Confused
GG_BG, много добра идея, ще проверя.  Hug

# 91
Може вместо черна дъска и тебешири да се ползват Ескрео боя и маркери. Аз случайно разбрах за тях (escreo.com), но като правихме ремонт имахме доста разходи и не ни бяха по джоба. После пък така и не се наканихме. Но идеята си я бива.
Автоемайллак върши чудесна работа като боя за бяла дъска. Само трябва основата да е гладка, за да се чисти по-лесно, т.е. само с хартиена салфетка. Даже мисля да направя един такъв правоъгълник на стената в кабинета ми.

# 92
  • Варна
Не бих казала, че се чисти лесно и само с хартиена салфетка. Имам такива врати.

При условие, че черните и бели дъски струват никакви пари, има различни размери и може да се  махне в момента в който вече не се исползват, защо трябва да се боядисват стени? Проява на някаква артистичност ли е драскането по стени вместо по хартия?

# 93
Не бих казала, че се чисти лесно и само с хартиена салфетка. Имам такива врати.
При условие, че черните и бели дъски струват никакви пари, има различни размери и може да се  махне в момента в който вече не се исползват, защо трябва да се боядисват стени? Проява на някаква артистичност ли е драскането по стени вместо по хартия?
Вчера чистих с хартиена салфетка - суха. Е, не беше на врата, а на плоскост, мината с две ръце лак, но трябва наистина да е гладка. И маркерът да е за бяла дъска, естествено. То и хладилникът става за бяла дъска. Laughing Иначе за приложенията може да прегледаш сайта на Escreo или направо Гугъла. За семинарни или дискусионни зали и учебни кабинети е доста по-симпатично отколкото окачена дъска. И не става дума за сравнение с хартия, много по-различно е. Peace

# 94
Аз бих го предпочела защото имам 2 деца и една дъска  Mr. Green Т.е би ми осигурило по-голяма площ за рисуване. Но за момента се отказахме от този вариант.

# 95
  • София
Здравейте момичета,
В ИКЕА има промоция http://m.ikea.bg/home/offers/back-to-school/.
Много се чудя над 2,3 варианта. Или всичко да си поръчваме да ни го правят, защото останалата част от мебелите в стаята са определен цвят.

# 96
Пускам на бързо снимки. На едното легло има сив плат на точки- това ще е завесата. Още нямам тънко перде , за да ги закарам на шивач за корекция. Между двете легла ще има ракла, която да се отавя отгоре(половината й дулжина), а от страни ще бъде с чекмеджета. Същата ракла ще има и за другото легло. Демек цялата дължина на стаята е от 2 легла и 2 ракли. Под бюрата ще има по едно шкафче контейнер- на колелца за да се ползват и за помощни масички плотовете им. Ще има и полици и рафтове на стените и на гардеробната стена. снимала съм и акцентите, но само като калъфки. Още нямам готови възглавници. Отоплението ще е адакс под прозореца, между гардероба и леглото.

# 97
  • Русе
Приключихме  Crazy
Нямам сили за снимки днес. Утре  baby_neutral

# 98
Присъединявам се към вас за идеи.Засега ще са идеите след време действието  Grinning
Чудесни стаи видях, браво на вас  bouquet

# 99
  • Русе
Обещаният снимков матерЯл:

Скрит текст:

Има още неща за довършване. Леглото е старото че все още спят двамата там. Големият като си отиде в неговата стая, ще сменя това с единично.
Тук е със старите завеси защото не успях да измисля какви да са новите но май вече имам идея. На тоя принтер все още му търся място. И нещо за стената на леглото че така ми е голо  newsm78

П.С. Сори, за скапаните снимки ама от скапан телефон толкова  Confused

# 100
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Ели_дечкин
, фототапета къде е правен и колко пари ви излезна?

# 101
  • Русе
Тапети-Бургас. Имат сайт. 90 лв.
Обаче си е зор залепването. Хартията се отпуска, като изсъхне се свива, бързо изсъхва лепилото а докато се напаснат фигурките... ooooh! Другите ни тапети са винил и е песен лепенето в сравнение с тая хартия. Но е ефектен, спор няма. Все ми иде да се разходя по него или да пипна нещо  Mr. Green

# 102
  • София
Обещаният снимков матерЯл:

Скрит текст:

Има още неща за довършване. Леглото е старото че все още спят двамата там. Големият като си отиде в неговата стая, ще сменя това с единично.
Тук е със старите завеси защото не успях да измисля какви да са новите но май вече имам идея. На тоя принтер все още му търся място. И нещо за стената на леглото че така ми е голо  newsm78

П.С. Сори, за скапаните снимки ама от скапан телефон толкова  Confused

Много добре ви се е получило. Леглото е сандвич, но има ли и място за багаж?!  При нас май това ще е идеалния вариант.
Момичета от София, можем да ви направим, че и залепим желан от вас фото тапет от самозалепващо фолио . За други градове само печат и пращаме по куриер.

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 18:24 от issi_m

# 103
  • Русе
Горният матрак се вдига и сега там са натъпкани всичките му играчки.

# 104
Пускам на бързо снимки. На едното легло има сив плат на точки- това ще е завесата.
Mariat, толкова е хубаво с това сиво и жълто! Аз съм заклет почитател на бялото, но тази комбинация е много симпатична и модерна. Десенът на пердето е много закачлив с тези точки.

Общи условия

Активация на акаунт