Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 840
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Дизайнерския проект много ми хареса. Единствено бих заложила на по- голям гардероб. Ако не, поне да е по- висок.
Лилавата детска може да е светло лилава и само една стена- тъмно лилава. И да се украси със светли акценти.
Идеята за две срещуположни бюра за стаята на Айля също е много добра!

# 151
Здравейте и от мен. Присъединявам се да черпя идеи,за детската: имам момиче на 7.5 г. и момче на 1.5г. ММ не е много съгласен с мен и моите идеи и се захласва по Икейските мебели. Когато отделихме каката, купихме оттам гардероба и леглото, а останалите мебели аз ги "префасонирах" и досега беше достатъчно. Но сега има нужда от бюро и много място за книжки, пъзели, игри...А и играчките на малкия.  На мен пък ми се иска всичко да е прибрано,за да има повече място за игра. Дъщеря ми ще е в 1-ви клас, да, но детството с детските игри все още предстои. Та все още се лутаме, а няма много време. 😉

# 152
Здравейте имам въпрос  какъв да е цвета на детска стая на дъщеря ми тя е на 13г. и желае да е тъмно лилав но аз се чудя дали няма да е много тъмен какъв е подходящ за нея и  Whistling

Виж какво ти намерих за лилава стая. Точно тийнейджърска - http://www.storypiece.net/wp-content/uploads/2012/09/after11.jpg. Общо взето навсякъде където съм виждала лилави стени, са били комбинирани с бели мебели.

# 153
  • Варна
Здравейте имам въпрос  какъв да е цвета на детска стая на дъщеря ми тя е на 13г. и желае да е тъмно лилав но аз се чудя дали няма да е много тъмен какъв е подходящ за нея и  Whistling

Стаята на моята вече 15г дъщеря е с лилави стени, но бледо пастелно лилаво. Едната стена е различна, тя си избра така и за мен това е грешка. Става ми твърде шарено, просто се 'бие'със спалното бельо на леглото и в случая. Отделно на тази стена не може да се сложи рафт, картина, снимка - нищо, по същата причина. По-тъмно лилаво на нас не ни хареса като вариант, но и аз не харесвам 'плътни' цветни стени, твърде ангажиращи са за всичко останало.
Покажи и по-светли варианти, може да и хареса нещо.
И да, мебелите в нашата детска са бели, икейски.

# 154
Здравейте  Hug
Отдавна надничам в темата ви, но още не съм писала по простата причина че отскоро сме с нов член и поотложихме нещата за сега, докато малко порасне и ремонтираме детската стая за 2 принцеси  Hug

Обаче сега имам нужда от някои спешни неща за каката, която ще е ученичка - трябва да й купим стол за бюро и нов матрак  Peace моля за предложения за стол, който си е купувал скоро и е доволен, имам достъп до оскъден асортимент и единствения ми вариант е да поръчам он=лайн.

За матрак/еднолицев ни трябва/ се спряхме на Тед Адеона или Нани каспия, приемам и други предложения или мнение по тези, но са ми малко спешни  Blush
мерси предварително за идеите и мненията на включилите се  Hug bouquet bouquet

# 155
  • Под Сините камъни
Ето я и нашата лилава детска стая с една жълто-оранжева стена http://peca1218.snimka.bg/other/remont-2015g.908286.36888486
Стаята е доста шарена,но децата много си я харесват.Щерката вика все пак е детска стая трябва да е шарено  Mr. Green Напред в албума има снимки и с мебелите

# 156
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да споделя една идея за малки стаи която видях.

Скрит текст:

Допада ми  Peace

# 157
В предните страници имаше подобна идея, само че леглата имаха дъска отпред и се скриваха напълно.
Аз също я харесвам тази концепция.

# 158
  • Бургас
Аз приключих с освежаването на кухнята /което си се оказа почти основен ремонт ooooh!/ и, живот и здраве, в неделя мятам детската стая, т.е. стаята на младежа. Явно няма да се справим преди първия учебен ден, но кухнята ми глътна много повече време от предвиденото.

# 159
Новото 20 при нас е че имаме вече ракло- шкафовете в стаята. Оставят контейнерите, первази, полици по стените. Ако имам време ще кача снимки. Ако не- и утре е ден.
Ето и снимките

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 19:39 от mariat

# 160
  • Варна
Преди време в темата се коментираха люлки за детската стая. Преди няколко дни ходихме в Икеа и на дъщеря ми много и хареса това кресло http://www.ikea.bg/childrens-ikea/children-3-7/Childrens-chairs- … airs/19027/20158/ , обаче е много малко, тя е на 6 год. Някой има ли идея нещо подобно или някаква люлка, или за най-лесно да купя един барбарон направо?

# 161
За лилава детска стая нашата е бледо лилава но не цялата а има и бяла стена . .Дъщеря ми голямата е на  8 години , но смятам ,че стаята е подходяща и за тинейджър .

Скрит текст:

Сега обаче се чудя какво да правим с леглото .
Малката ми дъщеричка е на 3 години.Тогава спеше в бебешкото си легло което вече го няма .
Леглото в детската е голямо приста.И се чудя дали да направим легло сандвич като горното да е със същите размери а долното да е малко по тясно .
Или да поръчам допълнително едно сгъваемо легло /като диванче /
Скрит текст:
хем няма да се налага да сменяме голямото легло и да правим кой знае какви размествания.Ще се запази детската стая още някоя друга година докато израснат още .

# 162
Mariat, страхотна се получава стаята  Heart Eyes Гардеробът по поръчка ли е правен? Всичко много ми харесва, а килимчетата са паснали чудесно  bouquet

# 163
Рали, гардероба е по наши размери и е правен по поръчка. Майстор го разкрои и обканти. Сглобката да гардероба, както и на всичко останало е дело на ММ. Размерите на гардероба са такива, че след 2-3 години, когато стаята стане само за едно дете да се измести на друга стена- на стената до входната врата. Гледаме всичко да е рационално.

# 164
Гледаме всичко да е рационално.
О, разбира се, това е най-добрата стратегия и според мен  Grinning Питах за гардероба, защото точно нещо подобно ми трябва за коридора, но някак не ми се занимава в поръчки, искам нещо готово, че е доста по-евтино, а мястото не е претенциозно.

Общи условия

Активация на акаунт