Prison Break: Sequel

• 53 719
  • 607
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък съм крайно доволна, че ни спестиха млясканиците и горещите сцени  Grinning
Това е едно от нещата, които харесвам в сериала.

Аз също! А една от най-любимите ми сериални целувки е точно тяхната от първи сезон. Heart Eyes  Flutter

Хареса ми фанала. Laughing

# 481
А всъщност как Майкъл влезе в тайната стая на Джейкъб? Очите от долната страна на дланите нямаха нищо общо с лицето, което се сканира от горната страна. Това татуси ли бяха пак? В предните епизоди ги нямаше сякаш.

# 482
Абе тоз Майкъл защо иска да измъква терорист от затвора? Полудял ли е? Я ме спойлирайте веднага  Mr. Green

# 483
За първи епизод ли питаш -
Скрит текст:
...за да излезе. "Шефът" му уж го праща в различни затвори да измъква хора, но в случая го е пратил на много трудна мисия, за да се отърве от него.

# 484
За първи епизод ли питаш -
Скрит текст:
...за да излезе. "Шефът" му уж го праща в различни затвори да измъква хора, но в случая го е пратил на много трудна мисия, за да се отърве от него.

Да допълня това, което разбрах аз :

Скрит текст:
Джейкъб не е целял измъкването на Абу Рамал, а е разчитал при тази мисия Майкъл да бъде убит. Не е могъл да предвиди обаче намесата на Линкълн и другари. И тук си разсъждавам така : в началото Майкъл наистина е имал намерение да се подчини и да изкара терориста, но когато брат му дойде в затвора /което означава, че е разчел правилно посланието от снимката, която му изпрати/ планът се промени и той премина на палан Б  Grinning, както винаги  Simple Smile.

Едно нещо само не ми хареса във финала - вместо Линкълн да отиде и да гушне Шеба, трябваше Майкъл да отиде и здраво да прегърне семейството си. Така ми се искаше на мен да свърши  Grinning. Но от прочетените интервюта на Милър за неговия герой, който е в пост травматичен шок, обезверен и подтиснат от многото смърт около него, това е може би най-логичният край.
Който обаче е леко отворен  Grinning и много ще се радвам да са планирали 6-ти сезон  Mr. Green
Хареса ми изражението на Джейкъб, когато видя кой слиза от горното легло  Grinning, много носталгично ми стана, като видах Фокс Ривър и се сетих за брутално якия първи сезон  Heart Eyes. Не ми се щеше синът на Ти Бег да умира, но ако планират нов сезон, това е ключов момент от който да тръгне отмъщението.
ЕХ, жалко че свърши толкова бързо.......

Иииии Честит рожден ден на Уентуърт Милър  Heart Eyes

# 485
Вярно, че днес е рожденик Simple Smile Предполагам, че ще получи много честитки от феновете; ще се огранича с това да се присъединя към честитката във Фейсбук. Тя сигурно ще се появи след няколко часа - американците са малко изостанали от нас (във времево отношение) Wink

# 486
Мерси Петя  Hug

Четох в коментари по тракерите, че Ти Бег не можел да има деца. Не помня такава подробност.

Сега съм дотам където Сара разбира, че мъжът си прави лаф моабет с убийците. Много смотано се оправдаваше  Joy
Да не би той да е Посейдон?

# 487
Скрит текст:
Да, той е Smiling ImpRage

# 488
А,
Скрит текст:
ще гушне ли букета?  Mr. Green

# 489
Скрит текст:
Не - остана в затвора, при доста лоши обстоятелства  - да не издавам всичко, все пак?

# 490
Оки, мерси  Hug

# 491
Изгледах. Като цяло много ми хареса сезона, ама много. Предвид, че предишните два сезона бяха слаба работа.
Надявам се да има още сезони, но едва ли. Ако имаше, със сигурност щеше да стане ЦРУ агент.
Скрит текст:
Не ми хареса, че Коз умря. Беше ми много симпатичен. Много ми беше смешно, когато го спаси от Рамал на улицата  Mr. Green Мъчно ми е за Ти Бег. Тамън откри сина си и го загуби. Обаче да не забряваме, че и той не е цвете за мирисане. Със сигурност ще убие Джейкъб в затвора. Няма начин да го остави жив.

Не ми хареса и това, че никакви интимности нямаше между Майкъл и Сара. Вярно, че актьорът е гей, но все пак...
Не може след толкога години раздяла и да ни покажат една целувка. Трябваше малко повече страст да вкарат. Не казвам да има креватни сцени. Някак изкуствени ми бяха.

# 492
  • USA
Съгласна съм за интимните моменти между тях.Липсваха такива,вместо да са водещи в последните епизоди.Заложиха на евтини ефекти с гърмежи,пушки и чалми...беше ли нужно?
На мнение съм,че това беше най-слабият им сезон досега,НО най-очакван от зрителите и носещ най-голямо удовлетворение,че все пак имаме развитие след тази огромна пауза.

Надявам се на продължение.Беше ми приятно във вашата компания:)

# 493
  • На брега на морето
Според мен именно това Майкъл да стане агент в ЦРУ ще е почва за нов сериал. А дано.
Иначе като цяло сезонът за мен беше много добър.
Имаше действие, сравнително бързо течащо при това, имаше напрегнати моменти, екшън.

Историята защо Майкъл е приел сделката с Посейдон малко ми куцаше честно казано.
В предния сезон се бориха с Компанията, уж толкова голяма и непобедима оргазнизация, и въпреки всичко успяха да я победят. Сега един единствен агент е успял да му въздейства и да го принуди да му помага. Малко ми куца тук, но сериал....

Дано има и друг сезон с повече от 9 серии.

# 494
ivaneliq_q, може би разчитат на това, че не помним предишния сезон  Laughing
Аз доколкото разбрах не са могли да бъдат наистина оневинени и само Джейкъб е могъл да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт