Prison Break: Sequel

• 53 739
  • 607
  •   1
Отговори
# 570
И той се е прецакал с упражнения(като много други актьори). Повече мускули не значи по-добър външен вид...Освен ако човекът не е грозен, като Силвестър Сталоун...

# 571
Prison Break Season 6 being planned?

Fox's network Chief Dana Walden admitted that they are considering doing more episodes of the serial drama. As a matter of fact, the show’s co-showrunner Vaun Wilmott revealed that they are already thinking its continuation in “Prison Break” Season 6. In an interview with TVLine, he said that he is certain that the “gang” will definitely return to do it all again when the perfect storyline comes out. “Ideas are percolating," he hinted.

Could we see an old face or two? Wentworth also mentioned with a couple of new & important characters to the series, there are more stories to tell.

от Фокс май са готови да подкрепят една добра история ако им бъде предложена
ще чакаме

# 572
Абе ще има 6-ти сезон, само дето ни размотават и държат в напрежение  Wink. Няма начин да изтупат праха сериал от преди 7 години и да "възкресят" главен герой за някакви си 9 серии  Grinning.  Сещам се даже в една от сериите сега, когато  Стотачката си вземаше довиждане с Майкъл, не му каза "Сбогом" , а "Знаеш, къде да ме намериш, ако ти потрябвам" . Широко открехната вратичка  Wink.

Ама ми се ще и Махоун да включат този път. Когато се появи във втори сезон в началото ми беше много антипатичен, но после, когато убиха сина му и мина на тяхна страна открих колко добре си играе ролята и си промених отношението. Сега даже ми липсваше в 5-ти сезон.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 21:03 от 3ори

# 573
Много добра новина. Не е сигурно нищо, но надеждата е голяма  Grinning

# 574
Е мислите ли че T Bag + Посейдон няма да е интересно Wink

C-Note к'во му стана? Приел е правилната вяра или к'во?

Сукре не е мръднал.

# 575
Е мислите ли че T Bag + Посейдон няма да е интересно Wink

C-Note к'во му стана? Приел е правилната вяра или к'во?

Сукре не е мръднал.

Шегуваш ли се. Умиргам да видя как Ти бег го пребива  Mr. Green
C-Note не го помня.  newsm78

А сетих се. Той си участваше в новия сезон. Но всички останали съм ги забравила.

# 576
Е тоя дето го свърза с Шиба де.

Мисля че точно T Bag + Посейдон ще гледаме. Няма да пропуснат.

Иначе тия са родени да бъдат екранни братя Laughing

# 577
Когато стартира сезонът (даже преди това, когато станаха известни участниците) на страниците във ФБ (на официалната и другите) масово съжаляваха, че го няма Махоун. За следващия сезон мисля, че ще го върнат.
Ти Бег е любимец на публиката в Америка, за това и го включиха в сезона и го изкараха от затвора, въпреки че излизането му беше изсмукано от пръстите (предвид престъпленията му). Нямаше как да го измъкнат, без да "издиша" излизането му, но все пак публиката го искаше и я послушаха Laughing  

# 578
Mahone беше перфектен, що се отнася до ченгелите. А не може само престъпници. И Келърман беше доволно лайно де, ама Махоун много по-добър.

Моя любим беше Абруци. За него няма връщане назад.

# 579
Уилям Фиктнър (Махоун) е зает напоследък. Мернах му няколко пъти снимката в Туитър през последната седмица (следя разни сайтове за тв и кино - това е основното, заради което имам профил там).

Сега потърсих повече инфо - ще се изявява като режисьор и актьор в някаква драма. Но май става дума за малък проект, който едва ли ще му отнеме много време...http://deadline.com/2017/06/william-fichtner-cold-brook-directin … oates-1202109516/

# 580
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря всички сезони на Prison Break с бг субтитри, не с бг аудио. Благодаря

# 581
В Замунда. Изтеглих си ги началото на месеца. Бяхме на санаториум, имах много свободно време, и реших да ги изгледам наново. Със субове са. Мразя дублажа Simple Smile

# 582
# 583
Според Доминик Пърсел ще има нов сезон: http://tvline.com/2017/12/14/prison-break-season-6-renewal-second-revival-fox/
Не е официално, дано не се е объркал нещо, че понякога се случва...

# 584
Ами дано да няма. Все по-блудкаво става.

Общи условия

Активация на акаунт