Кучкари vs останалите

• 67 871
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
Сещам се за щастливите кокошки. Кучетата, родени в развъдник едва ли имат онова спокойствие и грижи на домашните.

# 721
Никога не сме мислили в посока бизнес. При домашно развъждане и липса на родословие за какви точно приходи говорите, като знам какви са и разходите-ваксини, храна и консумативи? Куче без родословие не струва такива пари, че да имаш печалба чак от това и да е бизнес.

# 722
НИКОГА не бих помислила да вадя пари от домашния си любимец. Даже не ми е хрумвало, докато вие сега не повдигате темата. Самото куче е сериозен разход, така че реално чисто финансово човек е на загуба с куче. Даже и да продаде кученца, пак едва ли ще си избие парите, затова много се учудвам.
Явно някои хора не си смятат кучето за член на семейството. Аз децата на членовете на семейството си не бих продала за пари  ooooh!

newsm78

# 723
Имам питане, нормално ли е да се върже куче до количките на един хипермаркет и да се остави само? Кучето беше големичко /не разпознавам породите/, изглежда кротко и възпитано, но все пак .....

# 724
А в магазина ли да го вкарат? Да ръси козина и точи лиги при хранителните продукти  Sick

# 725
Разбира се, то е възпитано и не прави такива работи. Член на семейството - По този повод една приятелка казваше - аз куче не съм раждала.

# 726
А в магазина ли да го вкарат? Да ръси козина и точи лиги при хранителните продукти  Sick
Нямах предвид това, но оставено ей така, без надзор за неопределено време, на място, където се движат много хора ... Ако кучето реши да захапе някой, той ли ще е виновен, че се е приближил да си вземе количка.

# 727
Нали е вързано, и да реши да захапе някого, няма да има свободата да го направи. За мен е о.к. да ги връзват пред магазина.

# 728
Нали е вързано, и да реши да захапе някого, няма да има свободата да го направи. За мен е о.к. да ги връзват пред магазина.

Пропускаш, Че е вързано пред количките - тоест, госпожата не е могла да си вземе количка.

# 729
  • София
Въобще не е редно да се оставят кучета безпризорни пред магазините - тази глупава практика е широко разпространена, за съжаление. Хората ги мързи да си разходят кучето, а след като си го приберат в къщи - да отидат да пазаруват, а съчетават двете за по-лесно. А после пищят, ще им откраднали кучето - ами то е ясно, че ще се намерят хора и за такъв бизнес, особено ако кучето от женско, от популярна порода и може да се продаде добре.

# 730
Вярно, че имаше две луди - майка и дъщеря, които дебнеха за вързани кучета пред магазините, отвличаха ги и после правеха с тях ужасни неща.

# 731
Вярно, че имаше две луди - майка и дъщеря, които дебнеха за вързани кучета пред магазините, отвличаха ги и после правеха с тях ужасни неща.

Да, които се възмущават, са луди. При нас, пред магазина също често се случва - кучето пред вратата. Не може да минеш.

# 732
Не, не - тези двете не се възмущаваха, а се възползваха - крадяха кучетата, водеха ги у тях и после правеха с тях неща, които не са за разправяне. Станаха известни, след като един лабрадор беше издирен и спасен, преди да са му видели сметката докрай.

# 733
Не, не - тези двете не се възмущаваха, а се възползваха - крадяха кучетата, водеха ги у тях и после правеха с тях неща, които не са за разправяне. Станаха известни, след като един лабрадор беше издирен и спасен, преди да са му видели сметката докрай.

Ами да не си оставят кучетата пред магазина.
.

# 734
  • София
Затова не си и оставям кучето. Не е забранено, някои магазини даже имат специални куки/скоби за връзване на кучетата, но никога не се знае кой може да мине, докато съм вътре.

Не мисля, че който и да е, ако ще и най-големият тъпанар, ще остави агресивно куче пред магазин без надзор.

Общи условия

Активация на акаунт