Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
NinoS, Слънцето управлява твоя 5 дом и се намира в 11 в хармонични аспекти с нодалната ос. Транзитен Уран, който отговаря за инвитро процедурите, се намира на асц ти и е в точен съвпад с МП Слънце/Луна. Цикълът Марс/Сатурн започва точно върху съвпада Уран/Юпитер(деца) в 8 дом на хирургическите интревенции и манипулации и насочва точно към процедура инвитро, която да стартира нов период от живота ти. Транзитно Слънце е в 5 дом Simple Smile

В солара ти имаш точно покриване да домофикацията с наталната карта, което говори, че тази година ще ти е повратна, запомняща се и много важна. Правиш рестарт на живота си. С пълни 11, 6 и 8 домове, Сатурн в 8 дом и Марс  7 дом, отново виждам акцентът върху тези медицински интервенции, засягащи и здравето ти.

В текущия лунар Слънцето в 5, заедно с Меркурий и Венера (деца , плодовитост) и МЦ е там - активност по темите за децата, АСЦ в 7 дом - с участието на лекарите. 2 длунрен дом врху 8 натален и обратно - отново манипулация или хирургическа намеса.
Прогресивната ти Луна е в 5 дом Simple Smile много силно указания за браменност и раждане, СД ПФ на същия градус там Simple Smile СД Уран и Юпитер са се качили горе на МЦ - промяна в статус, в резултат на необичайни  мерки, касаещи деца.

Смятам, че ако не това инвитро, то следващо, което би могло да бъде много скоро ще даде резултат, а защо не, при такова ярко участие на Уран, неочаквано да стане чудото на естественото зачатие. Simple Smile

Да допълня, че Затъмнението от 18.08 ти попада в 11 дом, на 2* от пренаталното новолуние и образува голям въздушен тригон с К3 и К7 дом. Тълкувам го като срещи, консултации, даващи някакво решение, посока на проблема. Новолунието и СЗ от 01.09 ти попада в 6 дом и прави квадратура към съвпада Уран/Юпитер в 8 дом - ще са нужни усилия, нещо да се направи, начало на някаква терапия, лечение, нещо подобно.  Peace

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 12:46 от Full_Moon

# 136
NinoS, не разбирам от тези неща, затова се извинявам предварително, но може ли да има следващ опит съвсем скоро? Например септември. Ако да, това не изключва раждане май месец 2017  Hug

little afternoon, по-принцип може, но не е желателно.  Търси се евентуално обяснение за неуспех, което означава изследвания. Най-рано може октомври. Това ме навежда на мисълта,че може би часът на раждане не ми е точен..... newsm78 и най-вероятно от там се получава цялото объркване ooooh!

# 137
NinoS, Слънцето управлява твоя 5 дом и се намира в 11 в хармонични аспекти с нодалната ос. Транзитен Уран, който отговаря за инвитро процедурите, се намира на асц ти и е в точен съвпад с МП Слънце/Луна. Цикълът Марс/Сатурн започва точно върху съвпада Уран/Юпитер(деца) в 8 дом на хирургическите интревенции и манипулации и насочва точно към процедура инвитро, която да стартира нов период от живота ти. Транзитно Слънце е в 5 дом Simple Smile

В солара ти имаш точно покриване да домофикацията с наталната карта, което говори, че тази година ще ти е повратна, запомняща се и много важна. Правиш рестарт на живота си. С пълни 11, 6 и 8 домове, Сатурн в 8 дом и Марс  7 дом, отново виждам акцентът върху тези медицински интервенции, засягащи и здравето ти.

В текущия лунар Слънцето в 5, заедно с Меркурий и Венера (деца , плодовитост) и МЦ е там - активност по темите за децата, АСЦ в 7 дом - с участието на лекарите. 2 длунрен дом врху 8 натален и обратно - отново манипулация или хирургическа намеса.
Прогресивната ти Луна е в 5 дом Simple Smile много силно указания за браменност и раждане, СД ПФ на същия градус там Simple Smile СД Уран и Юпитер са се качили горе на МЦ - промяна в статус, в резултат на необичайни  мерки, касаещи деца.

Смятам, че ако не това инвитро, то следващо, което би могло да бъде много скоро ще даде резултат, а защо не, при такова ярко участие на Уран, неочаквано да стане чудото на естественото зачатие. Simple Smile

Да допълня, че Затъмнението от 18.08 ти попада в 11 дом, на 2* от пренаталното новолуние и образува голям въздушен тригон с К3 и К7 дом. Тълкувам го като срещи, консултации, даващи някакво решение, посока на проблема. Новолунието и СЗ от 01.09 ти попада в 6 дом и прави квадратура към съвпада Уран/Юпитер в 8 дом - ще са нужни усилия, нещо да се направи, начало на някаква терапия, лечение, нещо подобно.  Peace

Hug Днес потвърдиха отрицателния резултат, а ти се яви като ясна лунна пътека Heart Eyes Истината е, че нямам шанс за естествено забременяване чисто физически( имам отстранени две тръби). При преглед на натала, астроложката ми обясни, че нямам индикации за проблемно или с намеса забременяване, но за сметка на това в края на миналата година имам навлизащ транзитен Уран, което обяснява процедурите.  Гледам я тъпо тази моя карта и нищо не вдявам. Затова ви Благодаря от сърце за помощта, мили момичета  Hug Hug Благодаря ти Full_Moon  Grinning

# 138
  • в 1001-та нощ
Нино, аз също ще погледна по-късно. Астроложката вероятно е взела под внимание това, че СД Луна прави ингрес в Рак, а прогресивната е в 5 дом, с тригон към АС, тр.Уран на АС. Новият цикъл МАрс Сатурн ти започва точно върху осмодомния стелиум  Peace

Астроложката ректифицира ли или работихте по часа от мама? Двете тръби кога са отстранени и по какъв повод - да видим това поне как стои в картата  Peace

# 139
Здравей, Алена Simple Smile астроложката каза, че според нея часът е точен, предвид асцендента и визията ми Simple Smile каза, че е заложила +- 10 мин. Съвпаднаха няколко събития и така мисля,че ректифицира часа. И двете операции са 2015г., февруари и юни/юли. Причината февруари- диагноза хидросалпинг( течност в тръбата), а юни- извънматочна бременност ( естествено забременяване).
Опитвам се да с една програмка да си налучкам точния час, само дето ми дава много близнашко, а аз нямам такива характеристики. Иначе излиза като час 9, 24- 9,26ч.- може от там да идва разминаване в месеците. Иначе момата разгледа картата на съпруга ми и тази на майка ми, и там също имаше индикации за увеличение на семейството  Grinning

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 23:12 от NinoS

# 140
Нино, на тази страница  http://astrology.org.ua/rectification.htm можеш да провериш часа си. АЗ съм го правиле и той съвпадна с ректифицирания ми по събития час  Peace Ако искаш можеш да оставиш на ЛС датите на най-важните събития от живота си и да проверим и ние. Така ще имаш тройна проверка Simple Smile

# 141
NinoS, а при коя астроложка си била? много адекватна ми се струва.

# 142
  • в 1001-та нощ
Хм, Нино, при теб по натал е заложени да имаш лечение във връзка с майчинството - съвпад на Луна и Хирон в 1 дом в секстил със стелиума Венера/Марс в 12 дом и тригон към Лилит.

Ето през февруари 2015г - понеже не зная датата - взимам средно 15.02.2015г - имаш едновременно възврат на Марс и Венера   Shocked В солара ти, който започва февруари 2015г и се отнася за 2015/2016г - те са анаретни и квадратират диспозитора си - анаретен Нептун - У12.

А пред 'ни 2015 - и Марс (хирургия) и Слънцето преминават през стелиума Луна/Хирон. Слънцето е У5 и управялва възпроизводството. Тогава прогресивната Луна е била точно на К5 и отключва емоционалните теми около децата. В този момент - прогр.Марс е много близо до АС от към 12 дом и в тази връзка си мисля дали през 2015г - предвид хирург. интервенции мястото му не е на АС. Примерно час 09:12 кове и за Марс и за Луната.

Тогава по СД - СЛВ е точно на К5 в квадрат с ретро Сатурн - и според мен това е дало негативните последици. Както и СД Марс/Венера в опозиция на нат.Плутон (хирургия), тъкмо пред ингрес в Телец.

# 143
irko_birko, сега не съм пред картата ти, но Юпитер се движи бавно и по прогресии е около наталния. Ако са в точен съвпад - виж дали в натала не е ретро и да е станал директен по прогресии, примерно. Това би имало значение  Peace
Alena, не се бях сетила, че Юпитер е от бавните планети и наистина като си направих справка в astro-то, май цял живот си е около наталния, което си се води съвпад. Иначе наталния ми е ретрограден, а по прогресии е директен сега.
Но ми стана любопитно какво имаше в предвид с пр Луна ингрес във Водолей и скоро след това съвпад с Венера. Търсих къде ли не някаква информация за това, но не открих нищо по- конкретно за сферата на любовта. Според теб някакви сътресения ли да очаквам или приятни неща?  Heart Eyes Другото което ме зачуди е - за прогресивните планети кой дом тълкуваме - наталния, в който се намират или прогресивния?

А и между другото имам въпрос - тъй като с мъжа ми не сме официално женени, това счита ли се за брак, тъй като живеем от много години заедно. И ако да, то тогава примерно деня, в който сме се събрали да живеем заедно ли се счита за ден на брак или как?  newsm78

# 144
  • в 1001-та нощ
Двете светила и две лични планети правят съвпади по прогресия и ингрес в нови знаци - Слънцето и Меркурий в Козирог, а Венера и Луната във Водолей.

При ингрес на прогресивна планета - тя се оцветява в характера на знака, в който влиза - примерно за Луната и Венера във водолей - бунтарското, желанието за прогрес, новаторство. Може да се влюбиш в човек с изразен водолейски акцент или да попаднеш в такава приятелска среда. Ако твориш - дейността ти да се повлияее

При Слънцето и Меркурий - е в 4 нат. дом. Меркурий управлява два от ъглите - Асцендента и МС. Би следвало да го усещаш персонално и физически. Тук виждам тъгата по животинчето, Сатурн носи печал - тя е у дома, нуждата да се скриеш, затвориш у дома. А диспозиторът им - Сатирн е точно на ИС. Разбира се, не означава само тогава. Ти самата да станеш по-борбена, да имаш план, цели, които да следваш - били те в личен план или кариерни Simple Smile Може да имаш възможност/желание да работиш от в къщи или през интернет ....

# 145
 Алена, благодаря ти  Simple Smile, но си признавам, че нещата които си написала са почти непонятни за мен ( хващам отделни елементи) Embarassed не успявам да разчитам транзити, а по-скоро само натални карти  Embarassed Това е и причината да ходя при астролог  Simple Smile Скоро ще си запиша час, но става по-бавно и затова ви помолих за помощ. Имам запис и по него се ориентирах за процедурата. Извини моето невежество Peace Hug

Елч, писах ти на лични  Peace

# 146
Да, както писах по- горе - от известно време насам усещам вече някакво желание да не си зарязвам целите, а да докарвам желаното до край. В случая става въпрос за работа точно. Това което правя е от вкъщи - уеб и графичен дизайн. Като цяло съм творческа личност и желанията ми свързани с работата са в тази насока. Всичко се върти около това. Имам няколко идеи които смятам да осъществя. Може би точно този ингрес на Луната ще ми помогне.  Hug

А този Сатурн....Да. Точно тъга, празнота, затвореност, замисленост - почти денонощно мисля за него, направо съм се сдухала. И осъзнах, че нещата за които съм мечтала до преди 2 седмици вече не ме радват така, би било добре да се осъществят, но не биха ме зарадвали така както преди.

По повод това за борбеността и прогресивността ми - беше ме питала дали не усещам, че външни обстоятелства не ме спъват постоянно. Преди няколко дена осъзнах, че може би е точно така! Изведнъж ме беше обзел един огромен ентусиазъм да си довърша недовършените неща, за да започвам работата по новата ми идея. И хоп - няколко часа след като започнах, външни фактори ми убиха и настроение и желание и всичко, целия ми хъс отиде на кино и проблемите продължиха няколко дена. Та сега пак съм на вълна работа  Wink

Между другото реших да започна да чета книги за основните неща в астрологията - какво ви е мнението за Влад Пашов,Изворски, Георги Радев - Научна Астрология? Или и тримата са достоверни източници?

# 147
  • в 1001-та нощ
Аз не съм ги чела и нямам идея  Peace

# 148
А ти с кои книги започна?  Simple Smile

# 149
  • в 1001-та нощ
Информация от интернет - има много линкове на първата страница, книги - Изкуството на предсказателната астрология на Ръшман, Орела и чучулигата, Символичните дирекции на Левин, Аспектие на Сю Томпкинс ....., Ретроградните планети...

За начинаещи са подходящи томовете - "Най-добрият начин да научим астрология"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт