В солара ти имаш точно покриване да домофикацията с наталната карта, което говори, че тази година ще ти е повратна, запомняща се и много важна. Правиш рестарт на живота си. С пълни 11, 6 и 8 домове, Сатурн в 8 дом и Марс 7 дом, отново виждам акцентът върху тези медицински интервенции, засягащи и здравето ти.
В текущия лунар Слънцето в 5, заедно с Меркурий и Венера (деца , плодовитост) и МЦ е там - активност по темите за децата, АСЦ в 7 дом - с участието на лекарите. 2 длунрен дом врху 8 натален и обратно - отново манипулация или хирургическа намеса.
Прогресивната ти Луна е в 5 дом
много силно указания за браменност и раждане, СД ПФ на същия градус там
СД Уран и Юпитер са се качили горе на МЦ - промяна в статус, в резултат на необичайни мерки, касаещи деца. Смятам, че ако не това инвитро, то следващо, което би могло да бъде много скоро ще даде резултат, а защо не, при такова ярко участие на Уран, неочаквано да стане чудото на естественото зачатие.

Да допълня, че Затъмнението от 18.08 ти попада в 11 дом, на 2* от пренаталното новолуние и образува голям въздушен тригон с К3 и К7 дом. Тълкувам го като срещи, консултации, даващи някакво решение, посока на проблема. Новолунието и СЗ от 01.09 ти попада в 6 дом и прави квадратура към съвпада Уран/Юпитер в 8 дом - ще са нужни усилия, нещо да се направи, начало на някаква терапия, лечение, нещо подобно.

и най-вероятно от там се получава цялото объркване
Истината е, че нямам шанс за естествено забременяване чисто физически( имам отстранени две тръби). При преглед на натала, астроложката ми обясни, че нямам индикации за проблемно или с намеса забременяване, но за сметка на това в края на миналата година имам навлизащ транзитен Уран, което обяснява процедурите. Гледам я тъпо тази моя карта и нищо не вдявам. Затова ви Благодаря от сърце за помощта, мили момичета