Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 731
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
Като виждат, че те губят - може да променянт фин. условия.  До два дни Меркурий и Юпитер от 7 дом влизат в сходящ секстил с нат.Венера У2. Тр.Венера я квадратира. Това е етап от Венусара ти, но тук не мога да го гледам, евентуално после в къщи. Надявам се при аспектите със Сатурн след това да заковеш решението Simple Smile

Емоционално ти е, защото прогр. Луна е на К7, темата за партньортвата - и професионални и лични ще те вълнува  Peace

# 121
Кло, късмет! Всичко да се нареди по най-добрия начин!
И моите терзания са/бяха на тема започване на нова работа. Алена сигурно си спомня, защото тя ми отговори на питанките по-рано в темата. Приех първото предложение, което получих за работа, при която ще трябва да пътувам, тъй като е извън града. Сега в началото ще съм в града и след около месец на официалното работно място. В понеделник ще подпишем договора. Позицията ми е представена като много интересна и с бъдещи възможности. Може би Меркурий се "набърка" там, че възнаграждението ще е малко по-ниско, отколкото бяхме говорили. Но не се учудвам. Ще съм търпелива.
Иска ми се някой да ми направи ректификация. В ЕСГРАОН нямат информация и разчитам на спомените на майка ми. Може ли да препоръчате някого или някой тук от темата би ли се наел. Разбира се не очаквам безплатна услуга.

# 122
Klodia, да бъде най-доброто ти пожелавам!
Господ обича смелите.  Grinning
Алена е права, ако разберат че те губят, може да се опитат да те задържат с увеличение.

# 123
Оххх, кога ще ми е лесно се питам?  Laughing То при мен са все перипетии и бури. Благодаря, Аленка.  bouquet  Hug

Трудно ми е много да реша, на настоящата работа се освобождава позиция, чиито отговорности и работа искат да ми прехвърлят, но за заплащане и ново титуловане ще шмекеруват да последно и може нищо или много малко да ми дадат и то след 1 година. На новото място ми предлагат доста по-добри условия. На кръстопът съм.  Tired

Не мога да се свържа с мениджъра си в момента и не съм ги уведомила за напускането още, но ако се случва, трябва днес да им кажа. Ще повися в паника още час-два и после ще скоча.  Laughing

Извинявам си,че се намесвам в дискусията ви,но новия ти солар,който започва от декември 2016 г -е добър за стартиране на нова/смяна на работното място.
На преден план ще е офисът,редът,организацията.Ще си решителна,дръзновена,лесно ще намираш решения на сложни/безизходни ситуации.
Есенните месеци - ще бъдеш поставяна в ситуации,където до последния момент,няма да е ясно как ще се развият нещата.
Ще си принудена да бъдеш готова на всичко-само и само нещата да се разрешат.

# 124
Привет, мили момичета  Hug  запалена съм по астрологията, но не чак до там да си отчета някои неща. Следя и проблемно забременяване, защото ме касае лично. Писанието ми е с апел за помощ Confused. През Декември 2015г. ходих при астролог, който каза,че 2017г. Май има раждане, което означава забременяване Август 2016г.. Според тази прогноза направих ин витро в началото на август, но по всичко личи, че е неуспешно. Моля ако има някой просто да погледне картата ми, може аз да съм объркала нещо или часът ми на раждане да не е точен newsm78. Данните са ми 20.02.1983г., час: 9,20ч. в  гр.Ардино. Благодаря Ви предварително, а ако е нахално - казвам извинявайте и просто махнете поста Simple Smile

# 125
  • София
Little afternoon, благодаря и късмет и на теб! Ще ти пиша ЛС относно ректификациите, ако може да те ориентира моят опит изобщо. На 1ва стр. от темата има един линк: http://astrology.org.ua/rectification.htm, обаче не помня детайли за боравенето с този сайт и дали имаше особености при попълване на данните. В по-стари теми имаше дискусия как се попълват отговорите. Накрая се вадят прогнозни часове на раждане. Не знам дали ще ти е от помощ, но може да опиташ (аз не владея руски, така че ми беше малко трудно, 2 пъти четях - първо на руски, после с машинен превод на страницата).

Пит, благодаря и на теб!  Hug Смелост точно ми липсва и се опитвам да се приуча на нея, че не остана време за чудене и маене. Успехи и на теб.  Wink

Мarbeq, няма нужда от извинения, напротив - благодарна съм ти за включването много!  bouquet Да, оформи се тази тенденция на "мътилка" още отсега, явно ще трябва да преплувам някак.

Аленка, благодаря за всичко написано дотук!

Обадих се вече на мениджърката си, оказа се във ваканция (аз днес също съм) и ще се върне в края на следващата седмица, та не мога да задействам процедурата по напускане дотогава. Поставени са в лоша позиция и може да се опитат да предложат нещо повече от досегашното наистина, обаче не съм сигурна, че ще ме убедят, защото горе-долу им знам потенциала, в тази фирма съм от 4 г. и някак ми се изчерпа търпението да чакам. Писах на новия работодател, че приемам офертата, но ще мога да потвърдя дата на започване следващата седмица, след като се върне сегашната мениджърка. Дано са ок и не се откажат да ме чакат.

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 01:36 от Klodilia

# 126
  • в 1001-та нощ
Ако мислиш да си отработваш предизвестието - по-добре си входирай заявлението за напускане. Губиш една седмица иначе. Мениджърката можеш да информираш и по телефона. Дори да чакаш да се върне - едва ли за нея това ще е сред страхотните новини след отпуската й. Мисли за себе си - друг няма да го направи за теб  Peace

# 127
  • София
Налага се да го отработя, да. Иначе й се обадих точно по телефона - обеща ми, че като се върне, дните, които съм изгубила, докато я чакам, ще ми ги включат и тях, т.е. ще се смята все едно съм пуснала предизвестието в понеделник, да речем, а не в четвъртък. А я чакам, понеже се надявам да можем да го съкратим от 2 месеца на по-малко, защото имам доста невзети дни отпуска, но ми трябва съдействие и разговор с нея за тази цел. Новата компания също би била по-доволна, ако е по-малко. Доста се оплетоха нещата, но и едните, и другите, са много тромави като бързина на комуникацията и процедури, в същото време от мен се иска за 24 часа да им дам отговор и информация, която няма как да получа толкова бързо.  Tired Иначе съветът ти е по същество и е най-доброто, което може да се направи.  Hug

# 128
  • в 1001-та нощ
Според мен нямат полза да държат "насила" човек, който вече няма мотивация работи там .... и дано постигнете споразумение, което устройва трите страни  Peace

# 129
Леле, Кло, този сайт е много добър! Въведох 3 важни събития, после добавих и четвърто и в двата случая показа час на раждане между 6:35 и 6:55. И той е наистина някъде там. Аз съм си приела за моите карти 6:45, защото майка ми е казвала че е между 6:30 и 7 без нещо.
Според сайтът най-вероятно е да съм родена в 6:40 или в 6:41.  Hug благодаря, благодаря, благодаря! Ще мина и на ЛС, но утре, че не мога сега.  Peace
ПП. ох, сега забелязах, че ми е дало такъв интервал, защото съм била посочила така да го покаже: +– 10 мин  Laughing
ПП 2. Добавих още едно събитие и ми даде по-висок рейтинг (105) за час 6:49.  Thinking ще си поразмишлявам.

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 20:50 от little afternoon

# 130
NinoS, с уговорката, че съм много далече от професионалист (просто и на мен забременяването и раждането в астрологията са ми интересни) и аз бих казала, че тази година има индикации за забременяване, а догодина - за раждане. имате ли вариант за последващо ин витро? или спонтанно забременяване? между другото в соларът и за 2018 г. също са засегнати тези теми...
и сигурна ли си в часа си раждане?

# 131
литъл, изпрати ми лс с данни и събития, в понеделник ще съм на компютъра и ще те ректифицирам по дирекции
събитията да са в различни години и да са събитие, а не душеввно състояние - смяна на местожителство, брак, дете, завършване на училище.... смърт на близък човек не излиза винаги, защото е с раичен вюанс на тълкуване
сигурна съм, че идруги ще се пробват Simple Smile

# 132
  • София
Little, сайтът не е мое откритие, някоя от дамите тук го беше постнала в стара тема, така че ако е бил полезен, заслугата не е моя.  Embarassed Ето, Herzen е предложила помощ, което е супер, дано постигнете яснота по този така важен въпрос.  Hug Сигурно ще ми трябват поне 5 години обучение да си верифицирам часа сама, т.е. няма да съм компетентна по въпроса скоро, ако изобщо.  Laughing

Според мен нямат полза да държат "насила" човек, който вече няма мотивация работи там .... и дано постигнете споразумение, което устройва трите страни  Peace
Нямат, обаче се опитват да забавят изтичането на хора, за да спечелят време и да се опитат да запълнят дупките, които зеят навсякъде в отдела.

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 01:38 от Klodilia

# 133
NinoS, с уговорката, че съм много далече от професионалист (просто и на мен забременяването и раждането в астрологията са ми интересни) и аз бих казала, че тази година има индикации за забременяване, а догодина - за раждане. имате ли вариант за последващо ин витро? или спонтанно забременяване? между другото в соларът и за 2018 г. също са засегнати тези теми...
и сигурна ли си в часа си раждане?

Благодаря ти Елч Simple Smile разбира се, че има варианти за последващо ин витро. Просто настройката ми беше много силна, а и категорично казано, че Май 2017г. е събитието. За естествено - никакъв шанс, а относно  часът...казан е от майка ми и тя твърди, че е точен. Благодаря ти още веднъж  Hug

# 134
NinoS, не разбирам от тези неща, затова се извинявам предварително, но може ли да има следващ опит съвсем скоро? Например септември. Ако да, това не изключва раждане май месец 2017  Hug

Общи условия

Активация на акаунт