Емоционално ти е, защото прогр. Луна е на К7, темата за партньортвата - и професионални и лични ще те вълнува

запалена съм по астрологията, но не чак до там да си отчета някои неща. Следя и проблемно забременяване, защото ме касае лично. Писанието ми е с апел за помощ
. Данните са ми 20.02.1983г., час: 9,20ч. в гр.Ардино. Благодаря Ви предварително, а ако е нахално - казвам извинявайте и просто махнете поста
Смелост точно ми липсва и се опитвам да се приуча на нея, че не остана време за чудене и маене. Успехи и на теб. 
Да, оформи се тази тенденция на "мътилка" още отсега, явно ще трябва да преплувам някак.
Иначе съветът ти е по същество и е най-доброто, което може да се направи.
благодаря, благодаря, благодаря! Ще мина и на ЛС, но утре, че не мога сега. 
ще си поразмишлявам.
Сигурно ще ми трябват поне 5 години обучение да си верифицирам часа сама, т.е. няма да съм компетентна по въпроса скоро, ако изобщо. 
разбира се, че има варианти за последващо ин витро. Просто настройката ми беше много силна, а и категорично казано, че Май 2017г. е събитието. За естествено - никакъв шанс, а относно часът...казан е от майка ми и тя твърди, че е точен. Благодаря ти още веднъж