Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 742
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, малко обща информация.

Тъй като утре е затъмнението, добре ли е да съобщиш на работодател, че си решил да напускаш работа?
Питам, защото затъмнението може да доведе определени неща до приключване, но също така четох и че решенията, които се вземат по това време, може да се окажат грешни или краткотрайни. newsm78

Ще напускаш при ретро Меркурий?!! Несериозно звучи!

# 361
Не е за мен, но човека получи много добра оферта от друга компания, няма как да я изпусне.

На ретро Меркурий ще даде предизвестие, но самото напускане, започването в новата фирма и подписването на договора ще са най-вероятно през Октомври, когато Меркурий вече няма да е ретрограден, Плутон също ще се е обърнал.

Интересното е, че при въпросния, оферти за работа винаги идват, когато Меркурий е ретрограден, гледах картата-директен си е в натала, също и в прогресиите, но определено тези периоди му се отразяват ок.
Казах му да не подписва договора поне до 22.09, за това няма проблем, но е решил да започне на новото място-предложението е това, което е търсил доста време.  newsm78

# 362
Не е за мен, но човека получи много добра оферта от друга компания, няма как да я изпусне.

На ретро Меркурий ще даде предизвестие, но самото напускане, започването в новата фирма и подписването на договора ще са най-вероятно през Октомври, когато Меркурий вече няма да е ретрограден, Плутон също ще се е обърнал.

Интересното е, че при въпросния, оферти за работа винаги идват, когато Меркурий е ретрограден, гледах картата-директен си е в натала, също и в прогресиите, но определено тези периоди му се отразяват ок.
Казах му да не подписва договора поне до 22.09, за това няма проблем, но е решил да започне на новото място-предложението е това, което е търсил доста време.  newsm78

Ти, си си изказала мнението.Избора е негов.Успех. В картата му Г10 има ли аспекти - за напускане/нова работа.

# 363

Ти, си си изказала мнението.Избора е негов.Успех. В картата му Г10 има ли аспекти - за напускане/нова работа.

Ами аз му казах поне да не подписва преди 22.09, каза, че няма. Отделно и "започването" на новото място ще е октомври.  Peace
Сега само е казал, че е съгласен с условията, които му предлагат и иска да започне там.

Работата, на която е в момента, беше започната на ретрограден Марс и определено човека е много разочарован, изобщо не е било това, което е било договорено преди подписване.
И сега му се отваря нова възможност, която изглежда доста по-добра и стабилна и няма как да я откаже.

За съжаление не мога да видя дали има аспекти към У10, защото часа не е известен.

Благодаря ти, че взе отношение. На мен ми е доста интересно и ще наблюдавам какво ще стане  Peace

# 364
  • SF

Виж Меркурий как е поставен и аспектиран в хороскопа на щерката. Ако има напрегнати аспекти Меркурий-Марс, Меркурий-Луна, са по-подходящи за журналя. За по-високи компетенции и повече експертност търси Меркурий-Юпитер, Меркурий-Сатурн. Но, разбира се, всичко се гледа цялостно, не по хвърчащи аспекти.

В моята карта аспекти на Меркурий да искаш!
Меркурий съвпад (почти върху) АСЦ.
Меркурий съвпад с Венера.
Съвпад и с Юпитер.
Квадрат с Марс.
Квадрат с МС.
Меркурий във Везни, в първи дом.
И пиша, и езици знам, а тези, които не знам, уча с лекота. Имам много добри редакторски умения. Но  и с математиката съм "на ти". И тя ми е лесна, разбираема, приятна.

# 365
Ли, честита рожба! Живи и здрави да сте!
Аз започнах новата работа в частната компания, за която писах преди. Отказах се от несигурната възможност за започване на работа в държавата администрация, защото там позицията беше на ниско ниво и чисто техническа, а и не се знае кой е уреден с връзки там. Сегашната позиция е отговорна и виждам, че мениджърът на отдела има определени планове и разчита на мен. За сега нищо конкретно, нещата тепърва ще се развиват. Набелязала съм точки, по които да отправя предложения за подобрения, решения на някои проблеми. Но ми иска да мине ретроградната фаза на Меркурий и тогава да ги представя пред мениджъра.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 19:37 от little afternoon

# 366
Момичета, от около седмица се мъча да намеря в астрото и в ЗЕТ 9 Lite къде е опцията за прогресивна карта за една година, а не за един ден и не мога и не мога да разбера кое е.  ooooh!
Защото от 20.09.2016 до 19.09.2017 има разлика и някъде се получава смяна на дом или знак. Моля за помощ  Praynig

# 367
  • Бургас
Момичета, от около седмица се мъча да намеря в астрото и в ЗЕТ 9 Lite къде е опцията за прогресивна карта за една година, а не за един ден и не мога и не мога да разбера кое е.  ooooh!
Защото от 20.09.2016 до 19.09.2017 има разлика и някъде се получава смяна на дом или знак. Моля за помощ  Praynig

Скрит текст:
На Лайт версията май няма опция за двойни карти Rolling Eyes Прогресията е към даден момент.Със Зет може да си извъртиш от едната до другата дата стига да ти дава възможност да построиш такава карта.Моя зет е 7 Гео, не съм гледала по -новите, но предполагам, че е подобно.

В Астро ком  е на Прогностик методс-Прогрешън-Натал и прогресед карт, но пак към момент.Има едни прозорчета на Опции, където можеш да сменяш датата към която искаш да е втората карта.

# 368
Галчудо , Благодаря ти за отговора. Явно няма такива времеви карти като в Solar Gold. Явно на ръка трябва да се правят  Peace

# 369
  • Sofia
Здравейте момичета, сина ми е на 10 г. и до скоро ходеше на футбол, но вече не иска, иска да спортува нещо, но всеки ден идва с нова идея за спорт. Моля кажете къде и какво да погледна в картата му за евентуално подходящ вид спорт за него?

# 370
  • София близо до Витоша
Здравейте,
утре съм на интервю за работа/след толкова време/ гледам си аспектите, транзитите, мисля че са ОК, но ме притеснява Меркурий крадрат Марс. Меркурий ми е в 5 дом, Марс в 8 дом. Дали може да ми даде спънка? Толкова много искам вече да сменя работата, че чакам с нетърпение нещата да дойдат вече в моя полза  Cry Cry

# 371
Как го разглеждаш? Като транзит на Меркурий към Марс? Не е задължително да носи спънки, често такива транзити дават някакво раздвижване. Марс към Меркурий носи повече напрежение, но пак не е фатално, зависи дали е засегната Луната в хороскопа (какъв ще е емоционалния фон). При мен такива транзити обикновено дават по-активна комуникация и повече работа, но и в радикса нямам аспект между Марс и Меркурий. Може би ако в рождената карта двете планети са в нехармонична връзка, такива транзити ще се усещат по-силно и дразнещо, тъй като такъв човек ще има нужната енергийна настройка да улавя и отразява такива влияния при взаимодействие със заобикалящата среда.

Повече информация за утрешното интервю ще даде хорарна карта, ако построиш такава.

# 372
http://www.astro.com/astrology/tma_article150203_e.htm
Интересна статия за аспектите по време на бременността.

# 373
  • SF
Алена, мисля, че точно ти си човекът, когото да попитам да подходящи разкрасителни процедури. Освен от астрологична гледна точка, мога да те поразпитам (в подходяща друга тема) и за самите процедури, но не говоря за посещение при козметик и кола-маска, а нещо "по-така", което се прави при пластичен хирург и е свързано с игли и е болезнено. Ще гледам да си запиша час за другата седмица, ако кажеш, че периодът е подходящ за "фиксиране на младостта".

# 374
  • в 1001-та нощ
С удоволствие но съм с нов лаптоп от преди час и все още не съм си оправила настройки и т.н.  Peace Ще ти пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт