Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 730
  • 751
  •   1
Отговори
# 345

На Асцендента изгрява Полукс, в същия градус се пада. Една от най-ярките звезди в небето, "безсмъртният близнак". Придава марсов темперамент, в живота ще са му необходими такива качества като борбеност, пробивност, самоувереност. Понякога носи и тенденция към спорове, полемики. Вероятно ще обича и комфортния живот, но не се препоръчва да потъва в пасивност и инерция или прекалена зависимост от семейството, особено от майчината фигура (късно "отбиване" - в смисъл на емоционална зрялост, а не от гърдата). Самоувереността да бъде подплатена с активност, действеност, умение да преодолява спънки, кризи и препятствия и да излиза победител.

Накратко това е. Да ти е живо и здраво детенцето!  bouquet

# 346
Честито Ли, здраво и щастливо да е  Hug

# 347
  • г.Каварна
Журналистическата професия е много девалвирала, а и за там трябват определени личностни качества, повече пробивност, гъвкавост, хитрост, съобразителност и да си ветропоказател, да си готов да обслужваш определени интереси. Преводачи също има доста, но там не се правят такива контакти, а и напоследък всеки сульо и пульо с ЕГ се бута в тази професия, без да има нужните качества.

Виж Меркурий как е поставен и аспектиран в хороскопа на щерката. Ако има напрегнати аспекти Меркурий-Марс, Меркурий-Луна, са по-подходящи за журналя. За по-високи компетенции и повече експертност търси Меркурий-Юпитер, Меркурий-Сатурн. Но, разбира се, всичко се гледа цялостно, не по хвърчащи аспекти.

Лингвистика или някой по-рядък език е добър вариант, но трябва да се следят тенденциите, т.е. какви езици и езикови комбинации се търсят в бизнеса, какви инвестиции преобладават, от кои държави. Винаги може да изкара и допълнителна квалификация, по-профилирана магистратура и да я съчетава с експертни езикови познания.

Sotis Благодаря ти много за отговора.Определено ме накара да се замислям. Относно разположението на планетите, изобщо нямам представа.. А би ми се искала да знам, но не знам към кого да се обърна. Опитвах се да направя натална карна, но абсолютно не мога да я разчета...
Иначе дъщеря ми е родена на 24.03.1999/11.30/г.Ст.Загора. Ако познавате някой астролог който би ми изготвил професионален хороскоп, моля да споделите. Благодаря

# 348
Честито, Ли! Благословен да е!  bouquet
Ли, твоето слънце е родено при нарастваща фаза на луната.  Grinning

Дами, намерих детайлни обяснения за затъмненията. Нали знаете, че идва лунното затъмнение на 16ти.
http://www.astrologyzone.com/all-about-eclipses-a-guide-for-coping-with-them/

част от него го има и на български
http://astro.ourplanet.cc/overall/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B … 1%80%D0%B8%D0%BE/

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 11:30 от Пит

# 349
  • г.Каварна
Честито Ли! Да ви е живо и здраво!

# 350
  • София
Честито, Ли! Да ти е здраво детенце и да има много късмет!

# 351
Честита рожба, Ли  Hug

# 352
Благодаря вииии!!! Много красиво бебе е с изписани устнички - като моите 😊 малко да посромнича и аз.
Пожелавам на тези които не са изпитали тази радост скоро да я изпитат, а на останалите благодарности за пожеланията и подкрепата.

# 353
Имаме си още едно бебче в темата  Flutter Супер! Да ти е честито, Ли! Много здраве и щастие занапред  bouquet
Явно само си е избрало датата и е решило да се роди по-рано от указаното време от лекарите. Wink

# 354
  • в 1001-та нощ
Ли, честито и много се радвам, че детенцето направи своя избор  Blush Аз ще погледна по-късно данните Simple Smile Вчера не беше ли долния съвпад на Меркурий?  Rolling Eyes

# 355
  • При децата ми
Честито Ли! Да ви е живо и здраво момчето! bouquet

Аз искам да ви питам нещо по тази карта Blush:

Кой аспекти трябва да гледам по отношение на личния живот?

# 356
Ли, честито и много се радвам, че детенцето направи своя избор  Blush Аз ще погледна по-късно данните Simple Smile Вчера не беше ли долния съвпад на Меркурий?  Rolling Eyes

Да,беше на 21* в Дева,а Марс от Стрелеца ги квадратираше.....чудничко  Heart Eyes

# 357
  • София
Ли честито  Heart Eyes да ви жив и здрав малкия юнак и много щастлив!  bouquet

# 358
Ли, Честито детенце, да ви е живо и здраво и много да ви радва!  baloni  ylinfant

# 359
Момичета, малко обща информация.

Тъй като утре е затъмнението, добре ли е да съобщиш на работодател, че си решил да напускаш работа?
Питам, защото затъмнението може да доведе определени неща до приключване, но също така четох и че решенията, които се вземат по това време, може да се окажат грешни или краткотрайни. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт