Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 372
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за отговора. Ходих при Мира Кунева и ми каза да потърся бившия си приятел края на ноември началото на декември, защото тогава юпитер тръгвал към венера. Бил много подходящ момент. За това не ми е ясно точно кой ден е най-добре и какво точно значи края на ноември-началото на декември.

Да не би да е имала предвид транзит на Юпитер към натална Венера? По това време Юпитер ще е в 16-17 градуса Везни. По тази логика би могла или да имаш Венера там, или в същите градуси на знак, с който Юпитер ще направи хармоничен аспект - тригон, секстил. В началото на декември ще има и мунданен тригон на Марс и Юпитер, във Водолей и Везни. Имаш ли нещо в тия знаци? Или в 16-17 гр. на въздушни или огнени знаци?

# 571
Не нямам нищо общо с тези знаци. Аз цитирах дословно нейните думи понеже имам запис от срещата. Не знам какво е имала предвид и за това се допитах до вас понеже не намерих нищо друго в нета относно това.
Мерси все пак за отговора.

Благодаря за отговора. Ходих при Мира Кунева и ми каза да потърся бившия си приятел края на ноември началото на декември, защото тогава юпитер тръгвал към венера. Бил много подходящ момент. За това не ми е ясно точно кой ден е най-добре и какво точно значи края на ноември-началото на декември.

Да не би да е имала предвид транзит на Юпитер към натална Венера? По това време Юпитер ще е в 16-17 градуса Везни. По тази логика би могла или да имаш Венера там, или в същите градуси на знак, с който Юпитер ще направи хармоничен аспект - тригон, секстил. В началото на декември ще има и мунданен тригон на Марс и Юпитер, във Водолей и Везни. Имаш ли нещо в тия знаци? Или в 16-17 гр. на въздушни или огнени знаци?

# 572
  • в 1001-та нощ
По-добре изслушай пак записа и обърни внимание на контекста  Peace , защото Венера от доста време му бяга на Юпитер, а на 25 ноември Венера и Плутон започват нов цикъл в точен квадрат към Юпитер  Crazy

# 573
Може и нещо по вторична прогресия да е имала предвид, но те повечето говорят с доста недомлъвки, иди го разбери. Но ако се образува точен мажорен аспект по прогресия, той ще важи за цялата година. Обаче може да бъде активиран я от транзит, я от прогресивна Луна.

# 574
Здравейте все още съм начинаеща, но ще ви изпратя данните от моята натална карта ако е възможно да ми кажете какво мога да очаквам в любовта и кога ще срещна моята истинска любов. До колкото разбрах мъжа в моят живот е от предишни животи, което означава кармична връзка.
      Планета   Дом
Слънце    овен  12
Луна    водолей 10
Меркурий  телец 12
Венера     близнаци   1
Марс   овен 12
Юпитер    Козирог   9
Сатурн    овен   11
Уран   водолей      9
Нептун   козирог      9
Плутон   стрелец  7
Хирон   везни     5
Лилит  рак    3
True Node везни     6
P. of Fortune   риби  11
Vertex    везни    6  
Асцендент близнаци
Медиум цели близнаци
[/img]
Плутон   Trine   Сатурн   
Плутон   Sextile   Уран   
Плутон   Sextile   Нептун   
Плутон   Opposition Асцендент   
Плутон   Sextile   Медиум цели

Сатурн   Sextile   Уран   
Сатурн   Sextile   Нептун   
Сатурн   Trine   Плутон   
Сатурн   Conjunction   P. of Fortune   
Сатурн   Quincunx Vertex   
Сатурн   Sextile   Асцендент   
Сатурн   Sextile   Медиум цели   

Асцендент   Square   Луна   
Асцендент   Sextile   Сатурн   
Асцендент   Trine   Уран   
Асцендент   Trine   Нептун   
Асцендент   Opposition   Плутон   
Асцендент   Sextile   P. of Fortune   
Асцендент   Quincunx   Vertex   
Асцендент   Trine   Медиум цели

Хирон   Quincunx Меркурий   
Хирон   Trine   Венера   
Хирон   Opposition   Марс   
Хирон   Trine   Уран   
Хирон   Trine   Медиум цели

Юпитер   Square   Слънце   
Юпитер   Square   Марс   
Юпитер   Square   True Node

Венера   Trine   Уран   
Венера   Trine   Хирон
Венера   Trine   Медиум цели   

Марс   Square   Юпитер   
Марс   Opposition   Хирон   
Марс   Opposition   True Node

Меркурий   Square   Уран   
Меркурий   Quincunx   Хирон   
Меркурий   Square   Медиум цели   

Луна   Sextile   Слънце   
Луна   Quincunx Лилит   
Луна   Square   Асцендент

Слънце   Sextile   Луна   
Слънце   Square   Юпитер   
Слънце   Square   Нептун   
Слънце   Square   Лилит   

Уран   Square   Меркурий
Уран   Trine   Венера   
Уран   Sextile   Сатурн   
Уран   Sextile   Плутон   
Уран   Trine   Хирон   
Уран   Trine   Асцендент   
Уран   Conjunction   Медиум цели

Нептун   Square   Слънце   
Нептун   Sextile   Сатурн   
Нептун   Sextile   Плутон   
Нептун   Square   Vertex   
Нептун   Trine   Асцендент

Лилит   Square   Слънце   
Лилит   Quincunx Луна   

True Node   Opposition   Марс   
True Node   Square   Юпитер   

P. of Fortune   Conjunction   Сатурн   
P. of Fortune   Quincunx   Vertex   
P. of Fortune   Sextile   Асцендент   

Медиум цели   Square   Меркурий   
Медиум цели   Trine   Венера   
Медиум цели   Sextile   Сатурн   
Медиум цели   Conjunction   Уран   
Медиум цели   Sextile   Плутон   
Медиум цели   Trine   Хирон   
Медиум цели   Trine   Асцендент

Vertex   Quincunx   Сатурн
Vertex   Square   Нептун
Vertex   Quincunx P. of Fortune   
Vertex   Quincunx   Асцендент

[ftp][email][/email]]
Цитат
[ftp][email][/email][/ftp]
[/ftp]

# 575
В наталната ми карта точката Джуно е в 11 дом в Риби. А в момента Джуно се намира в 7 дом в стрелец.
Транзитният ми Сатурн в момента се намира в 7 дом до Февруари. А по натала Сатурн се намира в 11 дом.

# 576
По-добре остави данните си или качи картата. По-ясно ще бъде  Peace

# 577
Да, че стана една мешана скара.  #Crazy

# 578
13.04.1996 България, Враца 8 и 30

# 579
# 580
Въпросите, които задаваш, са свързани с прецизна прогностика, това не е като да щракнеш с пръсти и за 5 минути да се получи готов отговор. Освен ако няма скучаещи хора, желаещи да се упражнят по някоя карта, познал-непознал. Вероятно някои не са наясно какво е астрологията и колко години се учи, за да стигнеш до ниво прогностика. Кога ще срещне някой любовта е много разтегливо понятие. Освен ако не питаш дали се очертава интимна връзка.

По наталната ти карта мога да кажа, че си достатъчно атрактивна за противоположния пол и възможности за нови запознанства и връзки не би трябвало да липсват, както и за брак. Но ти се очертават връзки с по-противоречива и сложна динамика, по-провокативни, поне по-важните от тях. При малко по-късен час, говорим за минутно отклонение, проблематиката ще е по-изявена. Но и повече духовни уроци се предполагат, по-голям шанс за израстване чрез отношения.
Можеш да привличаш мъже с по-трудни характери, а в по-важните връзки ще срещаш хора и ситуации, които отразяват твоите вътрешни противоречия.

Ако чакаш любов, която да те жегне, да те разтърси, да ти преобърне представите, да ти отнесе главата... през 2017 година ти се дава такъв шанс. Особено ако срещнеш някой атрактивен мъж след втората половина на 2017 г., от м. септември нататък.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 20:11 от Sotis

# 581
Виргиния, сигурен ли е часът на раждане? Асц граничен, в първите градуси..... Няколко минути по-рано ще бъде в предходния знак и цялата картинка се променя.

# 582
Асцендентът е в Плеядите, изгряващият градус е близо до Алциона - най-важната звезда в този звезден куп. Проектират се в 5-6* Телец по Фиксирания Зодиак, терма на Венера. Тук има доста специфично енергийно влияние. Венера е в съвпад с Алдебаран в първи дом, кулминираща Луна, планетите са струпани над хоризонта. Доста силен хороскоп, не е изключено и достигане на по-високо социално положение. Вероятно по линия на партньорства и протекции от по-висшестоящи хора. Но и доста изкушения в материалната сфера. Уран в съвпад с МС, Луна в 10 дом - предпоставка за доста интересна и променлива съдба. Не е изключено на някой етап от живота ти да има неочакван обрат, който да го промени, да го изкара извън обичайното русло. С този хороскоп са ти дадени повече възможности да ковеш съдбата си, няма чак толкова ограничаващи и стагниращи фактори. Но си имаш своите духовни уроци, не може без това.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 22:11 от Sotis

# 583
За часа съм сигурна. И информацията, която сама съм научила от наталната ми карта за характера ми ме описва доста точно.

# 584
Извинявайте за въпроса, но не можах да намеря повече информация дали това, че в 5 ти дом нямам планети освен хирон и дали той може да влияе негативно по отношение на бременности и раждане на деца?

Общи условия

Активация на акаунт