Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 377
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
не знам дали не спамя, но все пак да ви попитам какво ви е мнението за локус фортуна? Тамън почнах да разглеждам какви ги върши из натала ми доволна , но се чудя значи там където човек е щастлив - ще има късмет или значи това,което индивида иска ,за да се чувства щастлив ( и моето разбиране - там, където ще яде дърво ако Хирон му е в съседство)?

# 556
  • в 1001-та нощ
Срещала съм я и като материалното благополучие. Точка е и зависи от часа на раждане - ако не си сигурна в него, то и мястото й остава под въпрос. Все пак е само точка и аз не й отдавам толкова голямо значение, без да я пренебрегвам напълно, разбира се  Peace

# 557
Здравейте,да мина консултацията.Беше доста дълго и интересно.Малко съм объркана,каза ми някой неща който малко ме шокираха,а и няма как да ги проверя,незнам какво да мисля.

# 558
Ако ти е говорила за минали животи, няма как да го провериш. Или нещо свързано с родовата карма и по-далечните предци в семейството. При мен има доста питанки относно родословното дърво, много тайни и размита информация. Чудя се дали да не си направя геноскоп, макар че по други техники вече съм го гледала, но искам повече.

# 559
Ако ти е говорила за минали животи, няма как да го провериш. Или нещо свързано с родовата карма и по-далечните предци в семейството. При мен има доста питанки относно родословното дърво, много тайни и размита информация. Чудя се дали да не си направя геноскоп, макар че по други техники вече съм го гледала, но искам повече.
Не не,не е за минали животи,за сега е.

# 560
Всичко може да се провери, ако достатъчно добре владееш астрологията. Все отнякъде в хороскопа тази информация е била извлечена, освен ако не е било ясновидство или интуитивен проблясък.

# 561
Моля, споделете какво означава не повреден асцендент?
Когато има само добри аспекти и няма сключени лоши ли?
Ами ако има и хубави и лоши, как се разбира дали и до колко е повреден? (От 6 аспекта има 1 трин, 1 секстил, 1 куинконс, 1 опозиция, 2 квадрата. )Куинконса (на слънцето с асцедента) лош или добър аспект е?
Sotis , оставам с впечатление, че разбираш повече от астрология. Бих ли могла да се обърна към теб на лична кореспонденция с въпроси за натална карта?
За геноскоп не бях чувала до сега. Само намеци, а все повече се убеждавам, че ние наследяваме карми от родовете си. Не само от  лични прераждания. За моето потекло също нещата за забулени доста, майка ми е осиновена.

# 562
Не съм чувала за Асцендент, който да е изцяло без неблагоприятни влияния. Но може да се срещат и такива късметлии, знам ли. Все някакъв аспект ще има, или пък ще е в неблагоприятна терма, или управителят му може да бъде по-проблематично поставен, или съвпад с някоя неблагоприятна неподвижна звезда. Какво те интересува по наталната ти карта? Ако е за бегъл поглед, питай. Но с коментари по чужди прогнози и консултации не се ангажирам.

# 563
Не съм чувала за Асцендент, който да е изцяло без неблагоприятни влияния. Но може да се срещат и такива късметлии, знам ли. Все някакъв аспект ще има, или пък ще е в неблагоприятна терма, или управителят му може да бъде по-проблематично поставен, или съвпад с някоя неблагоприятна неподвижна звезда. Какво те интересува по наталната ти карта? Ако е за бегъл поглед, питай. Но с коментари по чужди прогнози и консултации не се ангажирам.
Благодаря много за отговора.
Не за моята, а за тази на детето ми. Притеснява ме стелиума му в 8 дом и някои аспекти на Сатурн и Хирон. Прогнози не търся. Е, искаше ми се да попитам дали наистина го очакват последователно опозиции на транзитен Плутон със Сатурн и после с Марс. Но няма значение.
Благодаря още веднъж. bouquet

# 564
Ако искаш, пиши ми данните. Може да се окаже, че излишно се притесняваш с неговата карта, след като се определят по-съществените влияния в хороскопа. Повечето майки много се стряскат, като видят някой по-труден аспект в хороскопа на детенцето си.

Имах предвид, че не обсъждам и не преразглеждам консултации, преминали при друг астролог, ако на някой нещо не му е харесало или го поставя под съмнение. Всеки астролог има своя методика, изграден след години практика подход, затова няма и две идентични прогнози, всеки добавя по някой допълнителен щрих. Щом е бил избран съзнателно този астролог, значи сте се доверили на името и професионализма му... или на добрата реклама. Това не е коментар лично към теб.  Wink

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 11:38 от Sotis

# 565
Това е една от най-стресиращите ми години през живота, но никога не съм имала толкова физическо проявление на стреса си. Нетърпимо е просто.

Дано се оправиш скоро, но трябва да откриеш начин как да се успокоиш, да се разтоварваш от стреса.

И аз съм имала такива кожни проявления на стресова основа, но не толкова сериозни, че да ме вкарат в болница.

# 566
Мацки, дайте едно рамо.
Най-после, след няколкогодишно протакане си подадох документите за зачисляване в доктурантура.
Оттук-нататък чакам подписи и задвижване на нещата, но ще кача транзитите в момента на подаването на документите (като за начало на нещото) да кажете как ви се струват.
Ако успея да защитя бързичко (за 2 г.) ще ме повишат, ако не - ще трябва да напусна работа, та нещата се сериозни (това го казвам по повод Урана ми в 10 дом) Simple Smile))

http://www.prikachi.com/images.php?images/899/8962899q.png

п.п. съжалявам, че го давам като линк, обаче по някаква причина не се показва като картинка...

# 567
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли кога Юпитер тръгва към Венера?

# 568

Юпитер минава през всички знаци близо за 12 години - 1 година в знак
Юпитер е във Везни - 9 септември 2016 до 10 Октомври 2017

Венера/Юпитер в Скорпион - 13-ти ноември 2017  Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 20:47 от missoni

# 569
Благодаря за отговора. Ходих при Мира Кунева и ми каза да потърся бившия си приятел края на ноември началото на декември, защото тогава юпитер тръгвал към венера. Бил много подходящ момент. За това не ми е ясно точно кой ден е най-добре и какво точно значи края на ноември-началото на декември.

Юпитер минава през всички знаци близо за 12 години - 1 година в знак
Юпитер е във Везни - 9 септември 2016 до 10 Октомври 2017

Венера/Юпитер в Скорпион - 13-ти ноември 2017  Peace

Общи условия

Активация на акаунт