Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 302
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е добре,а на мен рождения ми ден беше Ноември.Защо новия ми солар  започва от януари?

# 661
Няма как да започва от януари ако рождения ти ден е ноември  Peace

# 662
на лайла започва от януари, защото е родена тогава Simple Smile)

лайла, все симисля, че има шанс и двете да се случват - асц в 7 дом, слънцето от 5 соларен в 12 натален (асистирано забременяване), луната в 4 натален, юпитер в 8 дом. стискам всички палци!

и аз съм на вълна солар и бебета (винаги) Simple Smile)) но моят хич не ми харесва, мирише ми само на работа Simple Smile)))

# 663
И аз, но ме е страх да си го погледна  Confused

# 664
извинете за блондонския въпрос - как се прави солар

# 665
извинете за блондонския въпрос - как се прави солар

Построява се хороскоп за деня и часа, когато транзитното Слънце е в знака на наталното, в същия градус и минута. Може и да не съвпадне с рождения ден, а да е ден по-рано или по-късно.

# 666
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug
И аз съм учудващо обнадеждена, необичайно за мен  Mr. Green
Адри, Аленка имаше предвид новолунията през годината, която покрива солара  Embarassed
Алена, освен тези двете имам и едно съвпад с Венера и Меркурий и също по едно в съвпад и опозиция на стелиума в 8 дом  Mr. Green освен това и прогресиите се изправиха та трябва да има промяна  Rolling Eyes
Елч, бебешка е картата нали  Mr. Green
Сега си погледнах солара за годината, в която бях забременяла - соларен АСЦ в 5 натален дом в Рак, Слънце и Юпитер в 7 соларен дом ама пусто Сатурн съвпад с ИЦ  Rolling Eyes ако някой му е интересно ще дам данни  Embarassed
Ще видим все пак плутон ми е кацнал на слънцето, уран продължава да ми допълва тао-квадратите  Rolling Eyes

# 667
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с разгадаването на Юнона в 12 дом-Водолей в секстил с ретрограден Уран в 9 дом-Стрелец? Бих искала да попитам и винаги ли ретроградните планети означават, че ще достигнеш до истините по трудния начин.При мен, в Натала те са 4, но при транзитен ретрограден Меркурий (на пример), аз се чувствам доста добре.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 21:02 от Mira_X

# 668
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug
И аз съм учудващо обнадеждена, необичайно за мен  Mr. Green
Адри, Аленка имаше предвид новолунията през годината, която покрива солара.

Нали знаеш, че при мен свишето идва по-късно  Laughing  Stop   Mr. Green
Ще чакам да се похвалиш с хубава новина, а защо не и 2.  Heart Eyes
За къде "строите" солара, за мястото, на което живеете или за мястото, на което ще се намирате на рд?

# 669
  • в 1001-та нощ
На мястото, на което ще съм  Peace

Хубаво е да се разглежда заедно с другите предиктивни техники, не сам по себе си Simple Smile

# 670
Аз точно поради тази причина отчаяно се опитвам да намеря по-подходящо място.

Имам квадрати към Слънцето и Луната, ако остана тук, ще са в 4 и 7, точно както е и по натал.  Tired Tired

Съответно аз не искам да подчертавам тези домове повече.
Има вариант да отидат в 5 и 8, което също не е идеално.
За да ги променя изцяло трябва да отида в другия край на света, а за момента това май няма да е много опция.

Общо взето се чудя кое е по-малкото зло.  Confused

# 671
Построява се хороскоп за деня и часа, когато транзитното Слънце е в знака на наталното, в същия градус и минута. Може и да не съвпадне с рождения ден, а да е ден по-рано или по-късно.

мерси  bouquet открих как да го генерирам соларът. обаче - сега как да го разтълкувам?
хубави ли неща ме чакат? или пречки?
http://prikachi.com/images.php?images/656/9007656d.png

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 15:03 от lisicho

# 672
лайла, а по прогресии какво се случва? къде е луната? прави ли някакви съвпади тази година? в кой дом е?

# 673
  • София
В 9 дом е в скорпион Rolling Eyes съвпад с нат. юпитер в началото на годината  Rolling Eyes

# 674
Здравейте. Не съм влизала до сега тук. Може ли да ми препоръчате добър астролог за избор на дата за раждане тъй като ще съм секцио и ще трябва да избера дата. И ако знаето колко взима. Има ли някой който е ползвал тази услуга и доволни ли сте. Сега гледам, че в този месец когато трябва да избирам венера е ретроградна и юпитер също, което ме притесни.

Общи условия

Активация на акаунт