След много умуване, консултации и лично проникване в дълбочина на духовни закони, стигнах до извода, че това влиза в разрез с моите разбирания за правилност.
И не, не става дума за раждането на мое или на близко дете. А за принципност.
Познавам астролог, който отказва да дава подобна консултация и именита астроложка, която го прави. Същата тази астроложка, когато през есента на 2015 -та бях на консултация с нея за въпрос, свързан с моето дете, ми съобщи- ни в клин, ни в ръкав , че майка ми ще почине през следващата година. Е, майка ми е още жива и здрава , а е вече 2017-та. Едва ли някой може да си представи какво преживях през изминалата година и половина.
Основните моменти в живота ми- сватба, пътувания, раждане, кандидатстване за работа и пр. съм ги правила БЕЗ астрологични изчисления и консултации. И съм благодарна на Бог, че ме е опазил от това изкушение.
Според мен, имено заради риска от злоупотреби с привидно добри намерения, а всъщност това са користни цели, Православието заклеймява астрологията. Но имам още много да чета по въпроса.
Моля, имам въпрос.
След известно време ме очаква опозиция Нептун (9 дом) - Слънце (3 дом). Сега съм в края на Уран опозиция Уран
Моля, който е преживял опозиция на Нептун със Слънцето си или има наблюдения, да сподели . Намерих разни източници в нета,които бая ме наплашиха. Едва ли не окончателно загубвам почва под краката си - и психическа и физическа. Пълен крах на контакти, приятелства, живот в заблуди и хаос.
Понеже изследвам натален аспект Нептун опозиция Марс(не става дума за мен), много съм чела, но днес попаднах на инфо, че този аспект показвал несбъдване на мечтите.
Какво е мнението ви, има ли почва в това твърдение?
Благодаря.