Правили ли са ви хороскоп?

• 697 271
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 680
За много години,момичета.Пожелавам ви да нямате нужда от хороскопи  Laughing ,тоест да сте здрави и щастливи,без сътресения през Новата година,и само положителни преживявания! bouquet

# 1 681
Здравейте. Не съм влизала до сега тук. Може ли да ми препоръчате добър астролог за избор на дата за раждане тъй като ще съм секцио и ще трябва да избера дата. И ако знаето колко взима. Има ли някой който е ползвал тази услуга и доволни ли сте. Сега гледам, че в този месец когато трябва да избирам венера е ретроградна и юпитер също, което ме притесни. Гледах сайта на Муси Дачева, но не знам дали е добра и дали взима скъпо.

# 1 682
Здравейте. Не съм влизала до сега тук. Може ли да ми препоръчате добър астролог за избор на дата за раждане тъй като ще съм секцио и ще трябва да избера дата. И ако знаето колко взима. Има ли някой който е ползвал тази услуга и доволни ли сте. Сега гледам, че в този месец когато трябва да избирам венера е ретроградна и юпитер също, което ме притесни. Гледах сайта на Муси Дачева, но не знам дали е добра и дали взима скъпо.

Нямам лични впечатления от Муси Дачева, но моя близка беше ходила при нея и не беше доволна. Каза, че е липсвала всякаква конкретика, говорила й е общи неща.
Иначе се държала мило.

Но все пак, както споменах, нямам лични наблюдения от нея.  Peace

# 1 683
Здравейте дами!
Супер успешна 2017 на всички пожелавам!

Интересувам се някоя от вас дали има информация от личен контакт с астроложката Силва Дончева?

# 1 684
Изборът на дата и час за секцио е доста отговорно занимание, нужни са много задълбочени познания по натална астрология – да се знаят всички тънкости, а не да се прилагат стандартни клишета и формулировки. Когато изборът е обвързан с датата на термина и с по–кратък времеви интервал, не могат да се избегнат някои ретроградия и аспекти. Освен "хубава дата" трябва да има и допирни точки с картите на родителите, търси се някакъв синхрон.

Може ли да ми препоръчате добър астролог за избор на дата за раждане тъй като ще съм секцио и ще трябва да избера дата.

Трифон Николов. Телефон за контакт мога да предоставя на лични.

Поне няма да те уреди с някой само привидно "хубав" хороскоп. Гледа в дълбочина и по различни астрологични системи. То така трябва, де.

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 20:33 от Sotis

# 1 685
Здравейте дами!

Интересувам се някоя от вас дали има информация от личен контакт с астроложката Силва Дончева?

Здравейте,

Здрава и спокойна 2017 на всички!

В началото на 2016 г. използвах услугите на Силвия Дончева. Връзката ни беше през Скайп. За съжаление половината неща не ги запомних, доста време говорихме. Тази година ще се подготвя за срещата и ще си записвам.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 13:21 от markoni22

# 1 686
В началото на 2016 г. използвах услугите на Силвия Дончева. Връзката ни беше през Скайп. За съжаление половината неща не ги запомних, доста време говорихме. Тази година ще се подготвя за срещата и ще си записвам.
Аз когато бях при Илиана Магерова освен че записвах на телефона, си водих и бележки - сакън да не изпусна нещо.  Mr. Green
Но истината е, че след това няколко пъти си преглеждах бележките и веджъж попрослушах разговора.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 11:54 от Пит

# 1 687
Здравейте и от мен Simple Smile отново! Днес случайно ми остана маалко  Wink свободно време и реших да попрочета за ретроградните планети в рожденният хороскоп и тяхното влияние ! Попрочетох и честно казано се пообърках  #Crazy #Crazy #Crazy  Отворих си рожденната картана компютъра    Mr. Green Mr. Green  гледам  тези две ретроградни планети и се опитвам сама да си обясня –      Засилват ли ретроградните планети напрегнатите аспекти в които участват и върху хороскопа като цяло. На мен ми е направило впечатление, че такива планети засилват негативното влияние на аспектите в които участват и малка или много им пречат Confused Нека който има мнение го сподели, защото не съм сигурна в това което съм разбрала по въпроса  Praynig
 Защотооо в моя случай :

Sun Pisces 5°26'19 in house 11 direct
Moon Virgo 2°02'12 in house 4 direct
Mercury Pisces 22°34'28 in house 11 direct
Venus Pisces 14°02'43 in house 11 direct
Mars Sagittarius 12°48'48 in house 7 direct
Jupiter Pisces 0°53'07 in house 10 direct
Saturn Sagittarius 9°15'30 in house 7 direct
Uranus Sagittarius 21°56'50 in house 7 direct
Neptune Capricorn 5°19'23 in house 8 direct
Pluto Scorpio 7°17'29 in house 6 retrograde
True Node Taurus 1°25'33 in house 12 retrograde

С този Плутон в 6 дом  newsm78 newsm78 май не е много найс Wink Предварително благодаря на всички отзовали се! bouquet

# 1 688
Здравейте дами!

Да, имам. Не бих я препоръчала за лична консултация. Да й се четат анализите по нета може би има смисъл, но за лична среща, повече не бих се съгласила, ако ще и да ми плащат. Също, не бих се обучавала при нея. Peace

# 1 689
  • в 1001-та нощ
bulgari_bs, въпросът ти е за другата тема, аз ще ти отговоря в нея  Peace . Нека не правим на всякъде мармалад.

# 1 690
Здравейте, и аз не бих препоръчала Силва Дончева за консултация. Позволява си да съди хората, прогнозите й са като тежки присъди. Консултацията се превръща общо - взето в проповед на дъновист, казва това, което тя си е наумила, а не, което интересува клиента. При мен имаше минимална познаваемост, само едно събитие, което ми беше предсказано от друг астролог. Освен това не прави ректификация.

# 1 691
bulgari_bs, въпросът ти е за другата тема, аз ще ти отговоря в нея  Peace . Нека не правим на всякъде мармалад.

Супер ще чакам Simple Smile

# 1 692
Някои астролози не усещат границата между религия и астрология и започват много агресивно и натрапчиво да налагат личното си верую.

А истинските астролози рядко се афишират, рекламират и бият тъпан. Не са и добри бизнесмени. Един от тях е Димитър Кожухаров, например. Но това са научните умове в българската астрология, те повече се занимават с изследователска, преводаческа работа и преподаване. Кожухаров дава и консултации, доколкото знам.

Прави ми впечатление, че преобладават жени в консултантската практика. Но и подходът е по–повърхностен, макар че се срещат изключения. И няма толкова изследователски, научен уклон при тях.

# 1 693
Да попитам малко наивно от моя страна, но има ли доброволци тук, които разглеждат карти?  Rolling Eyes

# 1 694
Момичета, не знам дали е коментирано в по-началните страници, но някоя има ли отзиви за Любомир Червенков?

От постовете, които съм чела, оставам с впечатлението, че е добър астролог, разбира ги нещата, както се казва, но това пусто его ...  ooooh!

Непрекъснато се оплаква, че много малко хора си били закупили книгата му, никой не го подпомагал с пари, не го финансирал, а пък виждаш ли колко статии пишел, как се опитвал да помага и т.н.

Супер много се рекламира, бил най-добрия астролог в Австралия, имал 2 висши образования, а пък в същото време едва се изхранвал, защото лошите българи не му купували книгите.  ooooh!

Ами в крайна сметка ако наистина искаш да помагаш, прави го без непрекъснато да претендираш какво и за кого правиш, че виждаш ли БЕЗПЛАТНО.  Crazy

Нито един друг астролог не съм видяла да мрънка и да претендира по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт