Правили ли са ви хороскоп?

• 700 530
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 695
  • в 1001-та нощ
Книгата много ми допадна в началото, като стартирах. Но тя не го прави в очите ми "добър астролог". Нямам идея, като астролог как е  Peace

# 1 696
Книгата много ми допадна в началото, като стартирах. Но тя не го прави в очите ми "добър астролог". Нямам идея, като астролог как е  Peace

макар и невеща в занаята  Mr. Green Mr. Green  самообучавам се подкрепям с +1

трудна наука е тази астрология  Sick #Crazy чета четаа и пак ми е каша  Tired в главата

# 1 697
Книгата за картата на българския етнос ли?

# 1 698
Здравейте,
Бихте ли ми дали координати на Адриана Вотей,тъй като не мога да намеря такива в нета.

# 1 699
Момичета,

Кого бихте ми препоръчали за съвет относно земане на много важно решение, касаещо живота ми? Просто гледна точка, за да реша посоката??

Много ви благодаря!

# 1 700
  • в 1001-та нощ
Милена Вълканова, защото е и психолог. Има подхода как да поднесе информацията, без да ти дава наклон  Peace

# 1 701
  • София
Бих се доверила на Адриана Вотей или Илиана Магерова

# 1 702
Момичета,

Кого бихте ми препоръчали за съвет относно земане на много важно решение, касаещо живота ми? Просто гледна точка, за да реша посоката??

Много ви благодаря!

Аз не бих се доверила на никого за вземане на много важно решение в живота си. Бих слушала вътрешния си глас - колко комфортно се чувствам с различните решения на даден проблем.

Астрологията би ти послужила за ориентиране във външните влияния и среда. Вътрешните нагласи са твои лични, ти си им господар.

# 1 703
Аз не бих се доверила на никого за вземане на много важно решение в живота си. Бих слушала вътрешния си глас - колко комфортно се чувствам с различните решения на даден проблем.

Астрологията би ти послужила за ориентиране във външните влияния и среда. Вътрешните нагласи са твои лични, ти си им господар.

+1

Опитай медитация преди лягане. И задаване на въпроса на сутринта. Понякога трудно се чува вътрешния глас. Трябва да заглушиш всички останали...

# 1 704
Благодаря ви много момичета!!!

# 1 705
Бях при Антоанета Георгиева. За 30 мин приключихме.  "Позна" доста неща. След мен отидоха още шест мои приятели, на които беше казала доста повече неща, отколкото на мен. Чувствам се онеправдана  hahaha Най-много се впечатлих от това, че ми каза, че няма никакъв смисъл да влагам усилия в работата си - в предишния живот съм имала бясна кариера, а в този мисията ми била да се грижа за семейството. Имам хубава професия, след като се роди детето, спрях да мечтая за кариера, но ме тормози този нейн извод, че трябва да работя колкото да се издържам. Не искам да сe примиря с мисълта, че работата ми е без значение...Никакви насоки не ми даде, а и аз бях ошашкана и не попитах има ли изобщо някакво друго поприще, подходящо за мен. На всички други им беше дала доста конкретни насоки... Мисля да пробвам при Вотей или Трифон Николов като наближи рожденния ми ден.

# 1 706
Здравейте,
Преди време питах тук за инфо и телефона на Даниела от БАН. Получих го на лични, но не мога да открия. Може ли някой да ми даде пак кординати и актуална информация за нея?

# 1 707
  • в 1001-та нощ
Има търсачка и на съобщенията  Peace

zigizagi, може би по положението на нодалната ос по домове го е казала. Вероятно не е уместно изводите да са толкова твърди Simple Smile

# 1 708
Има търсачка и на съобщенията  Peace

zigizagi, може би по положението на нодалната ос по домове го е казала. Вероятно не е уместно изводите да са толкова твърди Simple Smile
Има, но за съжаление съм го изтрила без да искам.

# 1 709
Искам да питам чрез астрологията може ли да се види колко дълго ще живее човек? Вижда ли се предстояща смърт на близки?

Общи условия

Активация на акаунт